8

граничар

преди 5 години

лоша работа е туй зимата,значи!Ако тия хленчовци бяха ходили в казарма и бяха бягали голи до кръстта 3000 метра...да не продължавам повече защото ще измръзнат горките от страх

7

зевзек

преди 5 години

Новинарите пълнят куфража с "невероятната" новина, че през зимата е студено. Ами зима е, като през всяка друга зима е студено. И - 30 градуса да стане е нормално, защото е зима.Щеше да е сензационна новина, ако температурата през Януари е +30 градуса...

6

Руска Водка

преди 5 години

Студено ли ?!?! ... И какво толкова Ви е студено , бе ? ... Ми зима е ! Не е късна есен ! Нормално да е студено през Януари и Февруари ! Да не искате да е 20 градуса плюс !!! ... Ако искате да видите ЩО Е НАИСТИНА СТУД идете да поживеете и да побачкате към Сибир или Мурманск ... Около нулата през "лятото" до към минус 30 - 40 - 50 по това време на годината !!! ......... А ако Ви е толкова студено , ударете по едни греяни ракийки или винца и ще сте идеални ! ;) ... Брей ! Много изнежени станахте!

5

Анонимен

преди 5 години

Днес в Габрово е -7 рано сутринта. Напече и вече е на нула. Чак такива апокалиптични картини е тъпо да се рисуват. Не е толкоз студено.

4

Константинова

преди 5 години

Продължение на предния коментар - днес 8 януари 2019 г. жената още си спи там, жива е учудващо, никой не е проверил сигнала. Питам въпросния телефон защо никой нищо не е предприел - "Ама тя като ходи защо не дойде сама, ама довечера защото там само се пренощува и то само ако има лична карта и адресна регистрация в София". Питам се клошарите дали не трябва да носят и нотариален акт за собственост на недвижим имот, за да им се помогне като бездомници? Държавна администрация!?!?

3

Константинова

преди 5 години

Вчера много се зарадвах, когато прочетох как г-жа Фандъкова призовава хората да се обаждат на телефона на кризисен център за бездомници, където имало мобилни екипи и прибирали хора без дом на топло. Обадих се на въпросния телефон за жена, която е клошар и спи на земята, завита с един юрган, най-вероятно мокър - дата 07 януари, около 19 ч. Какво мислите се случи - едно нищо. Защо нищо - мобилни екипи не са проверили, дежурни полицаи не са проверили.

2

Пчеличката Мая

преди 5 години

Стига безсмислени драми. В София сутринта беше -7 3 дни говорите все едно идва края на света. Не остана ли за какво да пишете?!?

1

Анонимен

преди 5 години

Няма как днес да стане по-студено, отколкото беше сутринта - около -13 градуса. Много обичате да преувеличавате.