19

Богоявленско

преди 5 години

вадене на кръста е ритуал-символ на мъжката сила на българите.Армията е един от стожерите и символите на държавата.И точно на Богоявление, когато млад военен се връща именно от този ритуал, двама пр..ош..ляци, изхранени с пари от нашите данъци, го пребиват, защото иска да им развали кефа - те са решили да си постоят точно на пътя, построен с парите на данъкоплатците, а представителят на Българската армия, вместо покорно да ги изчака с часове да си стоят там, е поискал да мине по този път!

18

Анонимен

преди 5 години

до преди години нападаха само обикновени хора, нямаше никаква реакция, сега започнаха да бият и военни и полицаи. Очаквам скоро да натаковат някой депутат в работното му място и току виж му влезе идея да се помисли за ситуацията.

17

Анонимен

преди 5 години

До ОбединениВече сме писали стотици пъти:Спиране на всякакви помощи за хора, на които може да бъде посочено работно място.За неосигурявани - детски надбавки и майчински само за едно дете.Никакви помощи за лица под 16 г., които живеят на семейни начала и създават деца. За такива на възраст 16-18 г. - помощи и детски, само ако са започнали работа и се осигуряват.Така бюджета ще спестява по няколко милиарда годишно и освен това,ще се пресече и гнусният похват да цв..ъкат деца-банкоматчета

16

Спас

преди 5 години

Няма и да се разбере , колкото медиите показаха реално протестите. Всичко се контролира и бай Тошо " ряпа да яде" при новото управление.Няма спасение за българите. Бог да ни е на помощ. С ц...я вот се управлява България от шепа мародери, които мачкат и ритат всичко по пътя си независимо от коя институция са.

15

Съдържа фейк

преди 5 години

В други сайтове съобщиха, че състоянието на пребития не е розово и ще се наложи операция.

14

Роб на влаЗта

преди 5 години

Това е чист опит за убийство.Предотвратен .Какви са тези глупости -телесни повреди ,все едно плесница са му ударили ...

13

Обединени

преди 5 години

Българи използвайте социални мрежи и се обидинявайте, изградете фонд за подпомагане на български семейства за да има повече раждаемост, изискайте закон за спиране на социалните за семейство с повече от 2, българи подпомагайте българи

12

Анонимен

преди 5 години

Гербавите имат общо около 1млн избиратели, вижте последните 5 избори парламентарните, общинските и за европарламент от 6 млн избиратели.От този 1 млн 600 000 са ромеи и 400 000 държавни чиновници и семействата им. Това води до извода че ако не са ромеите те ще имат 6% подкрепа! Така че българите във Войводиново нямат шанс.

11

Пародия на държава

преди 5 години

Крайно време е да се премахват инвалидните пенсии които са кражба от пенсиите на реално осигурените.

10

Абе

преди 5 години

Дошли с брадви и колове,ми по колите и мачкайте на ред бе.

9

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е българите да бъдат обявени за защитен вид на Територията. С цел запазването на вида за бъдещето. С цялата защита на закона, ако трябва, с преференции, защото все пак сме защитен вид. От другите вече има предостатъчно. И да наблегнем на качеството на материала, а не на количеството електорат. Знам, че феновете на Сорос и на Главната Мутра на Републиката няма да ме разберат и ще ме обявят за нетолерантна. Но аз съм загрижена за изчезващия вид.

8

размножаване

преди 5 години

4-5 деца в едно ромско семейство. социални-помощи, здравеопазване безплатно-но накрая много злоба.

7

Анонимен

преди 5 години

Знайно защо, официалните медии в България гузно прикриха новината, че първото дете на новата година отново е да кажем, от недосегаемите нови българия. Статистиката за демографията вече я разбрахме. Но отново никой не казва българите колко сме. Не материалът, не новите българи, а само българите. Няма и да ни кажат, за да може в будна кома да преживеем агонията и смъртта на българския народ. Да сме последните българи, след което от нас да остане само спомен в историята.

6

Анонимен

преди 5 години

Гледах днес репортажа по Бтв. Нито се разбра, че биячите са шведи, нито се каза за последвалото развитие със стотици шведи... Държавна политика за българоубийство!

5

БХК

преди 5 години

Нищо няма да им направят,докато гласуват за Бойко.Все пак те да важни за партията.А другите - д.г.д.

4

Гробокопач

преди 5 години

А това е на един хвърлей място от Пловдив. "Новите българи" завземат нови и нови територии, под благият поглед на Бащицата Боку, да се свети името му и да иляди;)))

3

Анонимен

преди 5 години

Трябва да спрат социалните помощи и да почнат да строят затвори.

2

Анонимен

преди 5 години

За съжалението това очаква цялата ни страна!Жалко за България!

1

Az

преди 5 години

Все по - страшно става .