59

Александър Павлов

преди 5 години

До АнонименНа кое Викаш Паток бе

58

Тото

преди 5 години

А Бойко обикаля из държавите и разправя колко добре си живеем тук.

57

ом

преди 5 години

В такива случай искам да стана скинар и да дера като викинг кожи,черни гнусни кожи няма ли българи в тази страна искам да се включа в инициатива за възпитание на черникожи!

56

sid

преди 5 години

На това законност ли му казвате,да пазите побойниците,изнасилвачите,измамниците?Плюя на Вашия закон,плюя на цялата ви съдебна система,плюя на подкупната ви полиция.Вие всички сте една празна нула.Държава на престъпниците,защитава престъпниците.Държава на ***.

55

sid

преди 5 години

Защо ги пази полицията?Защо?Оставете един път уж случайно да ги намлатят българите,че да знаят друг път да не вдигат ръка.Каква е тази държава да пазим насилниците ро.ми .Какво е това поклонение пред тях,какво от това ,че обръщат изборите с техния кебапчен глас.Докога ще търпим да ни мачкат и да ни се подиграват.Сега го скриха дълбоко в махалата побойника и ние пак ще се примирим.Махнете полицията от там покажете им ,че се намират в България.Крайно време е да си научат мястото.

54

дядо Иван

преди 5 години

Не са виновни ***.Първо трябва да се подкарат политиците и НПО-тата.Те са тези които създадоха чумата.После спиране на всички помощи и човекоподобната *** рязко ще намалее.

53

Дойде време за тояга

преди 5 години

"На ти, на ти, на ти, ти ли ще ми се периш?" - това е ревял единият пи..тек, докато е удрял с юмрук военния, а другият чмо..ве..коподобен го е ритал в главата!Ето това казват в момента по телевизията и ни съобщават, че МИКРОБУСИ С ЖАНДАРМЕРИЯ пазят ромската махала И НЕ ДОПУСКАТ БЪЛГАРИ ДА ВЛЯЗАТ ТАМ! НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ, ЗА ДА ПАЗЯТ ТЕЗИ!

52

Анонимен

преди 5 години

Интересно тази новина как изчезна от нюзфийда, едва я намерих... Не са удобни тези новини за държавната политика, ще вземе да се събуди този обречен народ и ще вземе да потърси сметка, а това не е добре.

51

Тъпанар

преди 5 години

"...Ще се окажем гости в собствената си държава, ако продължаваме да си мълчим..."Грешка! Ние вече сме гости в собствената си държава! Работи се по въпроса да станем емигранти в собствената си държава...

50

Waffen SS

преди 5 години

Гиганите обичат да бъдат бити,за тях това означава,че ги забелязват и зачитат .Ако някой с тях се държи либерално и лигаво,те го смятат за слаб и не го броят за фактор, и могат да си правят какво искат.Гиганин да нападне военен по време на соца беше немислимо.Но след като те се превърнаха в любимата избирателна маса на всички партии и бяха обгрижвани от различни неолиберални и демократични организации,но с една обединителна черта-до една антибългарски те инстинктивно разбраха,че са недосегаеми

49

ШибиРиби

преди 5 години

Така е като не са представени във властта не могат да си прокарват циг.анс.к.ите закони и да живеят добре. Една треса от населението на бг са а нямат никакво представяне във властта , какво очаквате да правят много ясно че ще са агресивни.

48

РРР

преди 5 години

Ще търсим ЧочоолуКойто не разбира, да се порови в нета

47

Анонимен

преди 5 години

До 48 ?Ами ако ромуланеца е обърнал шосето на масаза банкет, кво да му каже?

46

Анонимен

преди 5 години

Войводиново всъщност е квартал на Пловдив-на 6км от международния панаир. Т.е. не става въпрос за селски тормоз а за нападение над военнослужащ по религиозни и нацистки причини на християнски празник.

45

Анонимен

преди 5 години

Повдига ми се от българските овце, ти я деряш, те си мисли за лянта подстрижка!?

44

Ck

преди 5 години

Хора, крайно време е да покажем на кратуните които ни управляват, че не може вечно да търпим тоя двоен стандарт между българи и роми. Ще се окажем гости в собствената си държава, ако продължаваме да си мълчим...

43

Анонимен

преди 5 години

Радвам се, че полицията ги е регистрирала.Нека ги задържи сега на топло и нахранени за 24 часа и кой от къде е

42

Анонимен

преди 5 години

Като сме *** ще не мачкат розбира се. С турчин и през ум не им минава да се закачатОфтси!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Греб си къта еректората!

40

Анонимен

преди 5 години

Все ми се струва че тези скоро ще скачат да вадят кръста, с парче бетон.