12

vlady

преди 5 години

България трябва да привлича елитни туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка на полу- до професионално ниво и звание "Пропойца" или по-високо. Трябва да се провеждат състезания по спортно пиене - спринт и маратон както и по балконинг.

11

c4n0puS

преди 5 години

Това не са курорти а място да отидеш да си пиеш! Аз (както и 90% от хората посещаващи нашето МОРЕ) ходим за да си пием, скитаме, да забием нещо и такива глупости!

10

Анонимен

преди 5 години

и в слънчака очакват пияните англичанки

9

Анонимен

преди 5 години

От британския турист няма по-голям омраз! Покрай брекзита трябва да им забранят да обикалят из Европа!

8

vlady

преди 5 години

Дано има повече елитни туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка и се провеждат състезания по спортно пиене-спринт и маратон и по балконинг.

7

Софиянец

преди 5 години

У София е още по-евтино да си почиваш. Не плащаш нищо само почиваш. Апартамента си е твой. Лятото и въздухът не е толкова гаден. Но вече от духовна гледана точка "въздухът" не става. Затова по време на отпуска ходя извън София да си почина, но не е на нашето море, че там е спорно дали ще си почина. Най-предпочитано място е Рилският манастир. До там билета е 11 лв. и там вече, ако душа и WC са външни, стаята е 8 лв. на вечер. Отделно е страшно спокойно, природата е...За 5 дена ти излиза 70 лв.

6

Гашо

преди 5 години

Ахааа, ша има пак балконинг

5

Анонимен

преди 5 години

Слънчака и алчните хотелиери че има да чака

4

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Евала , най - накрая нещо хубаво за България.Идвайте в Сланчака братя и сестри от четирите крайща на планетата.Тука всичко има и е много евтино : жени ,пиене ,море ...идвайте на вечния купон ....Ха,ха превърнахме комунистическия валутен оазис- най печеливото предприятие ,в планетарен бардак

3

???

преди 5 години

Слънчев бряг знам какво е, а какво в Слънчака?

2

Mda

преди 5 години

Чак па световноизвестни, айде по-полека. Светът е много по-голям от нялолкото европейски държави чийто граждани почиват по Черноморието. Огромната част от света дори не знае къде е България.

1

Анонимен

преди 5 години

Кога за 7 дни ще започне хотела да плаща на туриста че го е посетил?