167

Факт

преди 5 години

До 204Никой не мисли да воюва с турците бе, тролетарий. :-)

166

K.Николов

преди 5 години

Да се приеме оферта на контрагент и после да се искат някакви отстъпки за цена, срокове и каквито и да са условия по нещо предварително в зададено на предварителната оферта си е направо тъпо и непрофесионално.Само като си помисля какви дела сътвориха герберите с техните ***/земеделци/ Ненчев/,седесари и прочие авиационни специалисти направо ми идва да имигрирам в Сомалия/ консултант на пиратите/Поне те са точни в: комисионните и исканията си към клиентите.И най-вече в плащането.

165

Анонимен

преди 5 години

Нищо не е свършило бе *** ***. ГЕРБ падат и излизаме от НАТО защото Русия ще го е започнала. Нито един български войник няма да обърне пушка към Русия.

164

Зозо

преди 5 години

Юбре боярищници, само вий ли не разбрахте още, че нищо руско няма да се купува вече? Какво опявате като ***-жалейката? Свърши вашата! И на изборите пак ще го поемете до макарите :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

163

Ужс!

преди 5 години

Хибридите между комунист и *** се наричат тролетариат. По-уродливи са и от двамата си родители.

162

Burzum

преди 5 години

Загубена страна ,за няколко самолета каква драма стана...ужас ...много сме зле....а Премиера има 4 милиарда и остроф....ама скрънза....

161

Анонимен

преди 5 години

С 8 самолета които ще дойдат след 6 години ЕВЕНТУАЛНО, Турция и много други държави ще са оборудвани с Ф-35. С тези 8 самолетчета ли ще водиш битка със 120 турски Ф-35 и 260 Ф-16? Това е равносилно на слабоумиe. За една трета от тази сума България може да си купи ЗРК С-400 и Панцер-С с доататъчно ракети да свалят ако се наложи всички турски и гръцки самолети събрани заедно. Една ракета на С-400 струва около 50 000 долара. Един кирлив самолет Ф-16 над 100 000 000 долара.

160

Анонимен

преди 5 години

Що се отнася до изтребители, Ердоган не ще МиГове. Товарни самолети може, не споря.

159

Зозо

преди 5 години

Самолетът ще е Ф-16! Въпросът е затворен. Свикнахте ли боярищници :))))))))))))))

158

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Ами американците да не са луди да продават Ф16 на русна ите! Нито пък са луди да купуват МиГове.

157

До 196

преди 5 години

Спокойно и това ще отимат!Просто руснаците не са съгласни да им продадат.Но бай ти Ерди (султана) вече е водил разговори и за самолети.Гърците се оглеждат за транспортни самолети, но са им отказали, защото за следващите 5 - 6 години капацитета на заводите в Русия е бил запълнен.

156

Анонимен

преди 5 години

А на Русия са всичките Миг и Су и нямат нито един Ф-16

155

Анонимен

преди 5 години

Турците даже имат завод, в който сглобяват Ф16.

154

Анонимен

преди 5 години

До 193И на Гърция, и на Турция изтребителите са все Ф16. Нямат ни един МиГ

153

Анонимен

преди 5 години

НАТО не е причина да не купуваме руска техника. Ако от там имат претенции да ни продадат техника която е на същото ниво и е по-евтина а не само да дърдорят глупости. Проблем е че просто НАТО няма толкова добра техника а цените са им тройно по-високи. Някои неща дори не искат и да ги продават все едно са нещо кой знае какво. Турците за тва си взеха С-400.

152

Анонимен

преди 5 години

Как ще преговаряш за нещо което не съществува и е ненормалнo скъпо бе изpод ГЕРБав безподобен

151

До 189

преди 5 години

Абе стига с товаНАТО!!!Турция член ли е на НАТО? Оборудва се с руските С-400.Гърция член ли е на НАТО? Половината и армия е с руско оръжиеХайде да не изреждам другите...Това НАТО е някаква кошарка, в която краварите затварят глупави държави, като овце за стригане и за месо. Доброзорно ни набутаха вътре, сега доброзорно ни набутват вторични суровини "по стандартите на НАТО"

150

Ами, я ми разяснете

преди 5 години

И като сме "външна" европейска държава, какво точно ще правим с тези 8 самолета ?!Ще млатим Турция или Русия или пък арабския свят?А чичо Сам знае как да убеждава в търговски преговори, затова продава навсякъде

149

Наблюдател

преди 5 години

За тези дето плюят по МиГ-29 ще кажа че той им оптико-локационна станция каквато Ф-16 няма и в съчетание с определен начин на летене пилота на Ф-16 знаете ли кога ще види МиГ-а ..... никога .... е може и да усети взривяването на ракета .... а може и да не може зависи от ракурса..... С тази станция МиГа вижда на поне 60 км, но никой друг не го вижда .....

148

Анонимен

преди 5 години

В МО си харесват F-16, но не и цената му. Ще преговарят със САЩ!(сега ще им дадат отстъпка - стотина лева, колкото да ни проглушат ушите по всички медии, след което ще поемем изцяло горчивата хапка от тази сделка)А вече имаме и вицът на годината:Зам.-министър Запрянов: С тях ще имаме качествена бойна авиация..."Качествена" - N-та ръка, по-скъпи от нови авиационни мишени ще ни оборудват армията.