30

до 32

преди 5 години

как така Италия и Испания са преживели хилядолетия в просперитет, включително бяха основни военни сили само преди 70 години, по време на ВСВ, а сега видиш ли, ако са извън ЕС, загивали? това са пълни глупости - точно обратното е, откакто са в ЕС и ползват евро, загиват, Италия с астрономически дълг, а Испания с 50% безработица. Разпадането на ЕС е сигурно и въпрос на време, дано само не кърваво, като по време на Френската Революция.

29

Евразийски идиот (пр

преди 5 години

ЕС се разпада и еврото заедно с щатския долар служат само за тоалетна хартия, а вместо тях като световни валути се издигат руската рубла и турската лира! Ех, някой май е прекалил с лосиона за вана...

28

до пророк

преди 5 години

В САЩ отдавна два щата търсят независимост от обединените щати, но някак малките държави или щати са лесна плячка затова не се напъват много към независимости.Англия е първия подобен експеримент, чувстват се достатъчно могъщи финансово за да излезе като самостоятелен играч.Засега експеримента им не е много успешен но да видим.Ако е успешен и в САЩ ще има интересна игра.Иначе за ЕС германия и франция си знаят интересите от ЕС , Италия и Испания ще го закъсат без европа,Малките са слаби самостоят

27

от сащ с любов

преди 5 години

Абе Вие наясно ли сте, че ако Великобритания напусне без сделка, накъдето нещата вярват, дупката в бюджета на ЕС от загубата на вноските на 5-тата икономика в света е такъв, че заплахата за ЕС е в пъти по-голяма. Особено като се има предвид, че Италия е пред изпадане на ситуацията на Гърция и техният дълг е 2 трилиона (това са 12 нули!!!!) евро, дето нямат плащане. Изобщо положението е толкова зле, но фалшивите ви медии мълчат....

26

Размишления

преди 5 години

Индия е бивша британска колония, но Индия е запазила културата си и тя е азиатска и много по-различна от британската. Какво да кажем за Бангладеш и Пакистан, които са силно ислямистки. Да замениш поляци, чехи, българи, румънци, италианци с южноазиатци и да очакваш добри резултати е наивно. Дори ромите са по-кротки от пакистанците. Рома ще те ограби или излъже, а пакито ще те замери с киселина или ще се самовзриви на обществено място.

25

до 25

преди 5 години

вервай ми, това което ти плащат за да тролваш, ще ти излезе през носа, защото вдигна духа на майка ми и вече е активирам, да те преследва и теб и близките ти, проклятието ще е завинаги с теб.

24

Анонимен

преди 5 години

Глупоста на Англия е че направиха 1 референдум при който на единия отговор никой не знае как да стане това.Ето че този отговор беше даден.Сега остава да измислят методиката която не са измислили преди референдума.Но место това се оплакват че ЕС не им измисля методика.Досега вярно че ЕС им решаваше проблемите.Но това вече си е техен собствен проблем за които сами трябва да си намерят решение. Това всъщност е първата задача която трябва да решат независимо от много време насам.

23

пророк

преди 5 години

тая година ЕС ще се разпадне, вервайте ми, виждам бъдещето! вече първата банка в Италия гръмна, още малко и еврото ще става само за тоалетни нужди!!

22

Анонимен

преди 5 години

Нека излязат по-бързо. Така ще могат всички, които си мислят, че трябва да излизат, да видят до какво води скъсването на връзките с ЕС и колко плюсове носи той.

21

Анонимен

преди 5 години

19, щом тачат индийците повече от европейците - без коментар. За мен това не са нормални хора. Не го казвам с цел расизъм, но най-малкото европейците са по-близка култура. Имам чувството, че британците живеят още с колониалните разбирания от 19 век, а света е много много по-различен от тогава. Йотингер: "без ЕС, Англия ще се превърне в треторазрядна страна".

20

свинята

преди 5 години

Тя и вещицата Килъри печелеши с 98% според социологическите проучвания, а след като пилците се преброиха понесе една от най-тежките загуби в историята на президентските избори на САЩ като Тръмп спечели над 300 електорални вота. Така, че на такива стъкмистики никой вече не верва - броене имаше и то е пред урните!!

19

Анонимен

преди 5 години

Почти всички млади и образовани хора (т.е. бъдещето на страната) са за оставане в ЕС. За напускане останаха само пенсионерите в дълбоката английска провинция и наглите проруски ***, които плюят жлъчно ЕС, обаче не емигрират в Русия, а си натискат парцалите в този уж гаден ЕС.

18

до10

преди 5 години

Това не е толкова фатално за тях колкото ти изглежда на пръв поглед.Земеделските производители са субсидирани от еврофондовете , тази функция ще я прехвърли на правителството и ще има бонуси.А липсващата част от работна сила ще бъде взета от Индия за англичаните Индия си е английска и си ги тачат повече от европейците.Но земеделсвото не е основен бизнес на Англия.А фондови им борси.Там вече нещата не са розови.

17

Анонимен

преди 5 години

Така лъгаха и ден преди референдума, а като е така защо не направят нов референдум, защото още по-плачевен ще е резултата за джендърите от Брюксел

16

Сорос

преди 5 години

Сорос остаря и му бегат европейците по фланга

15

Айде чао

преди 5 години

Писна с тоя Брекзит. Решили, гласували, да се махат! Да са мислили като гласуваха. ЕС и с тях ще се оправи, като решат след 10 години ше се върнат.

14

Българина

преди 5 години

Още от самото начало беше ясно че при демокрацията народа ще гласува обсъжда приаме и приема декларации в парламента, съда, в камъри и извън камъри, докато офсете не гласуват по правилния начин, и не се съгласят че гмо сеното е по хубаво от натуралното. Само да припочня че при соца беше съшото но не се губеха години в лъжи а нещата се казваха веднага може не може. Е ба л съм ти демократичния глобален фашизъм

13

V

преди 5 години

МНОГО МИ НАПОМНЯ НА СТАТИСТИКИТЕ ПРЕДИ БРЕГЗИТА .ПАК ТАКА 54 НА 46 % за оставане .Лъжеха народа ,ама на края се видя къв е истинския резултат ;) Сега историята се повтаря ама резултата от предишния първо трябва да влезе в сила ;) Стакмистиката не е референдум ;)А и за да има ред трябва да се уважи мнението на народа

12

Анонимен

преди 5 години

Че бягат,бягат но само белите англичани оттам,и всички знаем ЗАЩО!!!!

11

Сорос

преди 5 години

Повечето британци (и най-вече Сорос) предпочитат да останат в ЕС