70

до Корнелиус Уилис

преди 5 години

България има демографски проблем - майка на 2019, първата родила тази години е на 15 години, това й е 2 раждане, а бабата е на 30 години. сам се сещаш, че не става въпрос за хора от български етнос.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Запада умира, Русия прогресира."Прогресира в изолацията и десетилетното си изоставане от цивилизования свят"

68

Корнелиус Уилис

преди 5 години

Руснаките имат демографска катастрофа...В Декември 1991 г. когато на 28 декември ГОРБИ ЦЕПНА МАЙКАТА НА СССР, СССР БЕПЕ 293 МИЛИОНА САВЕЦКИ ТЮРКИ И СЛАВЯНИ .СЕГА МАЙКА РУШИЯ Е САМО 146 МИЛИОНА (С КРИМ), ОТ КОЙТО 25 МИЛИОНА СА МЮСЮЛМАНИ-ТАТАРИ .САЛАМ АЛЕЙКУМ , КАМАРАД *** .

67

до75

преди 5 години

ами оди да подишаш малко сълзотворен газ, много е полезен! и да прав си навсякъде протестите са толкова ожесточени като тези в Париж, интересно защо не се сещам за друго място с подобно ниво на протести?!

66

Анонимен

преди 5 години

До изводДа, прав си, в Париж е ад, само там се протестира, никога никъде другаде не е имало протести, добре че живеем в село Уйнo, тук няма протести. Запада умира, Русия прогресира. Скоро ще целунем ръка на Путин за да кандидатстваме в Емразийдкия союз. Чакаме червената армия да мине Дунама с погача на Орлов мост.

65

извод

преди 5 години

Българските *** знаят, че във Франция и Париж е рай, но живеещите там и по улиците на Париж жълти жилетки са в грешка и протестират от хубаво. С такава евтина пропаганда и за толкова *** ли мислите българският народ?!

64

Анонимен

преди 5 години

Тя пък Британия защото цъфти. Паунда се срива, банки и фирми бягат на континента и т.н. видни експерти се изказаха, че последиците за Британия ще бъдат тежки. От това напрежение и разделение в Европа печелят конкурентите и враговете й.

63

до 67

преди 5 години

ГМО от Америка ли, че ЕС има най-много позволени ГМО култури да се отглеждат на територията й, няма друга такава територия, включително цели 48 вида ГМО царевица са позволени. ЕС е единствето място на планетата отровила населението си с фипронил в яйцата - една от най-бавнодействащите отрови и като такава след години европейците ще платят цената с живота си. А който не вярва - да провери сам на сайта на ЕС регистъра на позволени ГМО култури.

62

Др. Ген.Добри Джуров

преди 5 години

Има конспиративна теория че Руснаците искат да затоплят планетата умишлено, за да имат по-топъл климат в Сибир..Сибир на тюрко-алтаиски значи ''заспалата или замръзнала земя''..ТАМ НЕ СТАВА ЗА ЖИВОТ И ЖИВЕЕНЕ .РУСНАЦИТЕ НЕ СЕ ЗАСЕЛВАТ И НЕ КОЛОНИЗИРАТ НА ИЗТОК ОТ УРАЛ !Там все едно си на МАРС .

61

до 67

преди 5 години

що не обясниш на Жълтите жилетки живеещи в Париж, колко е хубаво, с хонорара си на ***, дето Цвъки ти плаща, до Париж скоро няма да стигнеш, но повярвай ми не е хубаво - Франция е в икономическа рецесия, проблемите едва сега почват на изплуват на повърхността, защото от години са замитани под масата. Подобна е и ситуацията в Германия...

60

Анонимен

преди 5 години

До :)От всички западняци бритите най-много не ни харесват. Цялата им медийна кампания за Брекзит беше базирана на това как българите и румънците ще ги залеят. Тази "любов" не е от вчера. Още навремето Чърчил е недолюбвал България защото винаги е била в лагера на врага. Щом сме им толкова отвратителни, Китай, Русия и САЩ ги зоват. ГМО от Америка, евтини *** от Китай и агенти и олигарси от Русия.

59

РусоРоб

преди 5 години

Другари! Да поканим всички мизерстващи хорица от Париж и Франкфурт на майн да дойдат в Сибир! Лошото е, че ако ги поканим , те ще си счупят краката да прииждат, направо няма да има място за всички в райската сибирска степ! Бъдете хора все пак - хората в Париж, Франкфурт на майн и изобщо целия прогнил ЕС мизерстват!!!

58

Кухи русоРоби!

преди 5 години

Хахахахаха, е, не е истина! Париж ужас, Франкфурт на майн мизерия - само в Сибир животът е хубав и хората пият лосион за вана докато умират (от щастие имам предвид:) Това да си кух русоРоб било и забавно да му се не види! Толкова са ***, че забавляват аудиторията с очевидните нелепости, които бръщолевят

57

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

в Острова карах два тежки грипа, мам..та им и ..ВЪН АНГЛИЯ ОТ Е.С. НЕЗАБАВНО..ДА ви е.а и обърнатите контакти и волани на колите !ВЪЪННН ОТ БРАТСКА ЕДИННА ЕВРОПА .

56

до 59

преди 5 години

в Париж е убаво, Жълти жилетки, Мароканци и Алжирци и метрото тече и е в мухъл сякаш Герб са го ремонтирали, а във Франкфурт, по тъмно никой не смее да излези от жихадисти и централата на Дойче Банк е пред фалит. прав им път на местещите се!

55

Бони

преди 5 години

До анонимен.що не си седят в лондон ами се изнасят.тук некоментираме къде биха по-добре,а коде искат повечето от половината.виж заглавието на статията

54

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, аве кух проруски *** - паричките на Великата Британия (която жлъчно плюехте покрай Скривам, ама нищо, простено ви е - нали сте платени *** все пак, това ви е работата) - случайно да си чул, че леко започнаха да се изнасят от Лондонското Сити, ама не в посока Кремъл, ами в посока Париж и Франкфурт на майн?

53

Бони

преди 5 години

Лъжлива новина.имаше си референдум.видяхме колко къде искат.как днес.бг реши че са гласували против волята си

52

Българин

преди 5 години

Имаше референдум. Вече е решено. Така е в демокрацията.

51

IXXI

преди 5 години

твърд Брексит! нека да видим колко силен е ЕС без паричките на Велика Британия!