90

Анонимен

преди 5 години

До 89Живеят на кредити и все са на минус.Какво има в Англия, студ нон стоп, умрели ябълки,плъхове,катерици,лисици,живот никакъв.Германия е 100 пъти по-добре да знаете.Давам ти 500++++. Дойчланд is the best!!!

89

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Късно е, либе за китка--никога не е късно

88

Анонимен

преди 5 години

Късно е, либе за китка

87

Анонимен

преди 5 години

До Енгелс1. Британците са се сдухали и не знаят какво искат.2. Подкрепата за Орбан в ЕС се увеличава.3. Жълтите жилетки се множат стават все по-силни въпреки сезона.Май идва края на капиталистическия режим в Европа!--пълна абра-кадабра е това написаното!

86

Енгелс

преди 5 години

До Анонимен951. Британците са се сдухали и не знаят какво искат.2. Подкрепата за Орбан в ЕС се увеличава.3. Жълтите жилетки се множат стават все по-силни въпреки сезона.Май идва края на капиталистическия режим в Европа!

85

Анонимен

преди 5 години

1. Повечето британци предпочитат да останат в ЕС2. Цяла Унгария скача против Орбан3. Жълтите жилетки им заглъхна жълтото ...Май, май "властелина" на крим започва да губи мача ...

84

Анонимен

преди 5 години

Повечето британци гласуваха за излизане от ЕС, това какво сочи някакво платено хипи-гей проучване няма никакво значение. Само либерастите могат по този нагъл и лицемерен начин да се гаврят с демокрацията, по същия начин си прокарват всички деградантски неудобрявани от общество идеи.

83

Анонимен

преди 5 години

Предпочитат ама, като трябваше да гласуват ...оставиха на дъртите да им решат съдбата . Един популист ги подведе и после подаде оставка и избяга :) Простолюдието лесно се връзва на митаа за светло бъдеще - справка нашоте пенсионери 50 години .

82

Анонимен

преди 5 години

Акъл и цикъл не дойдат ли навреме... Ако пък излязат от съюза и им влезе с топките, догодина нагласите ще са 70/30 за влзане. А кога ще има одобрение от всички парламенти... И като почнат там локални референдуми за отделяне от Лондон... Избяга ли веднъж бизнеса оттам, тия ще видят кон боб яде ли...

81

Иван

преди 5 години

Историята е следната, хАмериканците са т ъ п и ч к и, защото са прихванали т ъ п и з м а от тая ***.

80

Анонимен

преди 5 години

Много са ми смешни тези българи които живеят в Англия , миналата година бях в Лондон .Живеят като скотове по 10-тина човека в къща 70кв.м. на два етажа, мизерия,взимат по 2000 паунда, 500 за такси, 500 за легалце, 250 за транспорт 500/600 за цигари, пиене и храна и какво остава , големите работи че живеят в Лондон .Живеят на кредити и все са на минус.Какво има в Англия, студ нон стоп, умрели ябълки,плъхове,катерици,лисици,живот никакъв.Германия е 100 пъти по-добре да знаете.

79

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

78

Анонимен

преди 5 години

Там вече са напълнили с цветни и скоро ще си бият главите като останат да разчитат на колониалните специалисти. Абсолютно копие на нашите роми.Само наша рАссия велика и Тръмп тоже!

77

Анонимен

преди 5 години

Този Брекзит стана по-интересна тема и от липсата на кадри в България и справянето на работодателите с това. Там вече са напълнили с цветни и скоро ще си бият главите като останат да разчитат на колониалните специалисти. Абсолютно копие на нашите роми.

76

Хахахахахаха

преди 5 години

Хайде пак джендърски номера от торбата на Дьорд Шорош!"Повечето" британци yя ли ми държаха на референдума???

75

Анонимен

преди 5 години

50 процента от новородените в Англия е биоотпадък с имена Мюмюн,Мехмед,Мустафа и т.н.

74

Поправка:

преди 5 години

повечето от цветнокожите "Британци" искат да останат в ЕСно това е лесно обяснимо - юдо-масоните ги хранят, дават им детски и ги оставят наволя да крадът и изнасилват

73

Франкофон

преди 5 години

Мечтата на германците да управляват европа се срина.

72

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Така е, така е ! Русия лъже, че населението и е 140 милиона, а Винету Банкянски ви казва истината, че населението на България е над 7 милиона. Нищо, че аз ПОМНЯ колко народ живееше по селата едно време.Нищо, че ВИЖДАМ как големи градове като Видин, Плевен, Враца, Ямбол ... са останали с 1/3 от населението си.Сега Бате ви Бойко ще направи едно преброяване по герберски и ще ви докаже, че сме над 7 милиона. Даже над 8 ! :)А, "простите" германци наричат България демографска пустиня ...:) :) :)

71

Анонимен

преди 5 години

До Корнелиус УилисРусия е 143 милиона на книга но в действителност е между 90 и 100 милиона. Това е наследено от времето на тов. Сталин, който за да прикрие големите загуби на хора от ВСВ първоначално обявява че загиналите руснаци са 7 милиона като спестява едни 35 милиона души и за да не се разбере истината изкуствено завишават населението на СССР с едни 35-40 милиона души. Едва в началото на 60-те години признават за 22 млн. загинали през ВСВ а истинските загуби от войната са 42 млн.