27

Трансатлснтически

преди 5 години

Джендърите като не знаят кого да любят в САЩ, защото там е бъркотия, ще се отдадат от мъка и на първия срещнат.

26

Стронг

преди 5 години

Ентусиазмът на някои нашенци по отношение на безспорно значимият китайски успех ,е много по-голям околкото по времето, когато човек кацна на луната ! Стара истина е ,че когато някой измисли за пръв път нещо ,то всеки следващ "откривател" е. улеснен ! Я погледнете конфигурацията на Чанье-то ! Не ви ли напомня лунният модул на Аполо? А ракетата ? Същинска руска от 80-те години ! Та да не коментираме "плодотворния" китайски комунизъм като бъдещето на Света , а да ги оставим да си доядат качамака ,

25

Анонимен

преди 5 години

Китайският комунизъм няма нищо общо с марксизма-лененизма такъв какъвто ние познаваме от времето но соца. Там под шапката на ком-партията се провежда политика на абсолютен деспотизъм и национализъм с ясно определената цел Китай да постигне световна доминация най-късно до 2049г. Ако това стане, тежко и горко на Западна Европа, Русия и Америка, защото Китай съществува от 5000 години и тяхната култура и начин на живот са съвсем различни от това което ние сме развили през последните 2000 г.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Да кацнаха на Луната само 70 години след руснаците с техния Луноход, браво. Сигурно въобще си нямаш представа за какво пиша.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30На гол *** ирония не става.

22

Анонимен

преди 5 години

Китай наистина направи голям технологичен скок, но някой ако си мисли че за това заслугата е на китайската компартия дълбоко се лъже. Заслугата разбира се е на венценосния световен гении Буда Тиквоний, на когото не му провървя на българска земя и беше орисан да управлява мързелив и мрънкащ матрял. Щеше да задмине и китайската компартия, ако не му пречеха калпазаните.

21

Анонимен

преди 5 години

Китай наистина направи голям технологичен скок, но някой ако си мисли че за това заслугата е на китайската компартия дълбоко се лъже. Основната причина е че Китай се отвори за света прие пазарната икономика и благодарение на технологиите които дойдоха основно от САЩ и Япония и изключително трудолюбивото си население поднебесната направи този скок. Българина се оказа много мързелив, той предпочита да протестира за глупости а в същото време на пазара няма български картофи, чушки и домати.

20

Хм

преди 5 години

До Анонимен"Не им завиждайте на китайците за постиженията..защото животът в Китай е меко казано тежък"Тежък,тежък-колко да е тежък?Обаче има перспектива,а китайците са корави и работливи!По-леко ли е да живееш в обречена държава,която ще изчезне след не повече от 30 години* и всички го знаят?*може и доста по-рано

19

Анонимен

преди 5 години

"Нефритен заек" - името на китайския луноход не е известно от вчера. Миналата година в Китай се проведе всенародно гласуване, в резултат на което победи "Нефритен заек". Легендата за Нефритения заек е древен китайски мит за зайче, живеещо на Луната.

18

Анонимен

преди 5 години

Не им завиждайте на китайците за постиженията, коите показват пред света, щото животът в самия Китай е меко казано тежък.

17

Ха-ха

преди 5 години

Макетата са бесни-китайците посегнаха на изконна македонска земя!

16

Банкя спейс център

преди 5 години

Каква музика пускат? - зайченцето бяло или The dark side of the moon.

15

Хм

преди 5 години

Има ли значение как се нарича управлението в Китай,щом страната върви,не-тича напред!Вижте къде беше Китай преди 50 години,после преди 40,30,20,10 и накрая сега!До 2000г китайците дори нямаха пенсии,а сега в градовете са близо до европейския модел(в селата-не чак дотам).Просто са намерили подходящия ЗА ТЯХ начин на развитие и си го следват.За нас направо не ми се говори-сбъркано отвсякъде....

14

Анонимен

преди 5 години

ХУАВЕЙ ХУАВЕЙ ХУАВЕЙ НОВИЯТ МОДЕЛ НА ХУАВЕЙ ЩЕ Е СПЕЦИАЛНА СЕРИЯ НОСЕЩАИМЕТО НА ЛУНАРНИЯТ МОДУЛ ХУАВЕЙ ХУАВЕЙ ЮЙТУ-2

13

Анонимен

преди 5 години

"Грешиш, китайците никога не са били комунисти, и сега не са. Червеното знаме със петолъчките е за заблуда на противника."И еднопартийния режим на китайската комунистическа партия ли е за заблуда на противника?

12

Анонимен

преди 5 години

Нашенския бай Юй-3 от с.Банкя ко ще каже по въпроса?Оправи ли високотехнологичните си венетки,или ще продължава да ни дърпа към пещерния строй?

11

ЕС НАТО

преди 5 години

Жълтите жилетки ще видят сметката на болшевика Макрон, ЕС и НАТО се разпадат.

10

Анонимен

преди 5 години

Китайците кацнаха на невидимата страна на Луната, а Путин изстреля невидимата ракета в Магнитогорск !

9

ЕС НАТО

преди 5 години

Локомотив се запали край Павликени, ЕС и НАТО се разпадат.

8

Анонимен

преди 5 години

Както винаги...заглавие, измислено от нечий заднил