89

Аа

преди 5 години

Някакъв селянин натиснал два бутона за първи път в живота си и вече е хакер, съсипал сайта за винетки. Бас си майтапа. Тази система била работила в други страни. Хайде пак по-бързалката на лъжите. Имали 125 год опит в ИТ сферата. Добре, значи вече със сигурност знам,че гуратата в тази фирма са умрели (няма как да живеят 125 год) и техните наследници са пълни аматьори.

88

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ и Боко ги атакуват ...... зелените човечета, Дядо Мраз, Палавата Бети, Осам, Йети,Путин, Снежанка и т.н. Абе, яко го хапе кучето.А *** си ги избира ли избира.И кво излиза ??Ами значи и *** яко го хапе кучето.

87

Американ

преди 5 години

Българска работа..... после искат "достойни" заплата...

86

Анонимен

преди 5 години

Атаки???Какви атаки *** кифлоооУ???ГРОБ и Боко да постоянно под атака.Атакува ги тяхната неизмерима глупост.Ден и нощ.

85

V

преди 5 години

До момента винетки за 5 милиона от система за 180 милиона .А тази система има и поддръжка ъпдейти ,коли с камери ,ченгета а глобите също трябва да се пращат хора .ТОВА НЕЩО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ИЗПЛАТИ .И добре че са тол таксите че иначе и пътища няма да има .Дебели лилита и дебели тикви не могат да направят работеща система ;)Природната некадърност им е на челото изписана и това не е до защитата на софтоер ,от който дори няма нужда

84

(-_-)

преди 5 години

За тия пари можеше да се направят поне 3 различни, работещи системи с онлайн разплащане. Една да речем за плащане на глоби към КАТ, една подобна за общинските такси и глоби, и още една за тия свинетки.. Ама, нали трябва да се нагушат едни определени, близки до властта некадърници..

83

Joko

преди 5 години

Аврамова,ко прайш у София. Оди си у Враца ....Или и на теб ти е кеф да си част от жълтите павет както измисленият гладен архитект Здравчо..

82

Анонимен

преди 5 години

ПРОГНИЛО НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ.

81

Анонимен

преди 5 години

ВИНАГИ СЪМ СЕ ЧУДИЛ КАК СА НИ ТЪРПЯЛИ ТУРЦИТЕ 500 ГОДИНИ.(СИГУРНО СА ВЪЗДЪХНАЛИ С ОБЛЕКЧЕНИЕ, КОГАТО СА СЕ ОТЪРВАЛИ ОТ НАС.

80

Lihva

преди 5 години

Tova e laja. Kak nema ataki po elektronnoto bankirane v benebankata...ili na amerikanskata targovska banka...na prezidentskia sait......are stiga ste lagali.....

79

Анонимен

преди 5 години

ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ,СЕГА ДЕЛЯТ ПЛЯЧКАТА

78

Ха-ха

преди 5 години

Абе как не се чупи сайта на Националната лотария и не го атакуват хакери. И сигурно струва по-малко от 1 млн. Ща все се чупи нещо държавно, без значение кой е на власт :)

77

batmario

преди 5 години

Скъпи приятели-които живеете в чужбина-ние сме тука защото не сме избягали.Вие сте умни - ние сме прости.Не е нужно да ни обяснявате какви са пътищата в Европата или там някъде си...Пътят до моето село е разбит и трудно се пътува...Когато не съм на работа аз пътувам до Моето село по разбития път,защото там е моята липа,моята гора и моята душа...Сложно е не мога да ви обясня...

76

miznes parka

преди 5 години

До АнонименТочно пък бизнес парк и софтуни *** с които се е обградил *** ще свършат работа. Нямаш си на идея за какви *** става дума. Само се мъчат да правят измамки и да гепнат някой лев.

75

Анонимен

преди 5 години

Нерегламнтирани атаки хахахаха къде да подам молба за регламентирана атака хахахаха на Цецо Ухото ли

74

Анонимен

преди 5 години

До 22 В Германия никога не е имало винетки за леки коли. Плащат само тировете. От 10 години живея в Австрия тук искат винетки за всички автомобили. Заслужава да плащам Винетка защото карам по идеални пътища. Няма кръпки няма дупки. В най затънтеното селце пътищата са като огледало. Докато жевеех в БГ по два пъти на година ремонтирах предницата на автомобила. Това ми струваше по 500 лв на ремонт.Тук забравих какво е ремонт. Вие защо плащате винетки нямам идея. Сигурно за красивите дупки.

73

Анонимен

преди 5 години

Poimenno spisak, adresi i poluchateli na razdadenite gratis vinetki v bg mediite...bg narod suveren triabva da znae na kogo plasta vinetkite i zasto s kakva cel...

72

Анонимен

преди 5 години

До DriverТо и в България е вече така, нещо си изостанал.

71

Анонимен

преди 5 години

До VХоди си тогава в Германия!

70

V

преди 5 години

До Анонимния европеец - Пътни такси в Германия плащат само камиони над 12 т .И до колкото знам никога не е имало винетки.Плаща само бизнеса и то на километър ;) Когато става въпрос за партиини субсидии и други неща които плаща народа ни се казва - АМА ТО ТАКА Е У ГЕРМАНИЯ .ЕЕЕЕ СЕГА ЩО НЕ СЕ КАЗВА ТАКА НА НАРОДА .А СЕ ИСКА РЕКЕТ ОТ КОЙТО НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОДОБРИ ????