109

да се проучи

преди 5 години

Внедрителите да докажат че тази система за е- винетките е ЗАКОННА и не противоречи на КОНституцията. Да дадат данни от тестове за безвредност и безопасност.Тестове на следени с Е системи автомобили в други държави показват обемно следене на автомобилите с обсебващи духове на тип анти сирииски масови убиици и тн"Сива чума" масов убиец.Виждат се видимо като облак около предното стъкло или целия автомобил

108

Анонимен

преди 5 години

"Имаше и нерегламентирани атаки" Егати мисълта и изказа! Следва, че е имало и регламентирани ли?

107

Така е

преди 5 години

Цялата работа е в това, че не трябва да плащаме никакви винетки.Колегата с трите данъка е пропуснал четвъртия.Акциза на горивата. И те така.Кожи да се смъкват.А бюджета за какво е? Остава и данък авиация за Ф-16.Малиии, защо ли им давам идеи. Току виж го направили.

106

Анонимен

преди 5 години

Никаква подкрепа за тия експлоататори.

105

Пол Пот

преди 5 години

АПИ=ЦЪРУЛИ

104

Отвратително и тъжно

преди 5 години

Всеобхватното връзкарство и безхаберие на герберската нищонеработеща администарция, ежедневно тормози хората, които им изкарват заплатите. Положението в България с това десет годишно герберско управление е безнадеждно.

103

Бля бля

преди 5 години

Герберасти. Сър!!Ами да бяха наели разработилите сайта на али баба( милиард транзакции за ден) на б365 -- 40 милиона транзакции за час!! Няма прекъсване,погрешни транзакции!! Някой е прибрал едни 100 милиона!!я някой да ми каже за ЕДИН успех на ГръБ без далавера!! . Един!! Търг рег,графа,саниране,винетки,пътища???? Айде герберасти. Напънете се

102

БАЧКАТОР

преди 5 години

Струва се че бойковците са откраднали 180 милиона за сайта бг тол. При положение един сайт струва 1000 лева да ти го направят. Струва ми се много странно.

101

Ани

преди 5 години

Е, те това е социализма де!Да има работа за IT "специалисти". Работа за полицаи за да "контролират". Работа за такива като от с Круовица за да беснеят. Работа за журналисти за да пишат. Работа за тролетарии за да коментират.Ако уволним всички, работника ще бъде много по-разтоварен. Ще има повече блага и ще живее по-спокойно и без стрес.

100

до se

преди 5 години

Просто трябва да има законност.Не е до партия и политически убеждения, а до законност!Например непрекъснатите и ненужни проверки на скоростта и изнесени постове на КАТ.Ние разбираме че трябва да си изкарват заплатите, но могат да ги изпратят да извършат някаква производствена дейност. Разбира се трябва да ги обучат на някакъв труд в ПУЦ преди това, но така няма да тежат на обществото.

99

има тука едни пари

преди 5 години

Винаги става така когато някой се опита да направи нещо сложни.Има една организация която да събира парите за винетките и тя трябва да има една банкова сметка по която да постъпват парите.Всеки сам може да избере как ще извърши превода. По е-банкиране, от банкомат, от изи пей, с пощенски запис, в брой на гише и т.н.Каква система, какво чудо!

98

se

преди 5 години

Докато в парламента са ГЕРБ и БСП ще има далавери.Та нали преврата на 10 ти беше за тях ,за техните деца и внуци.Да станат богати европейци.Основата на ГЕРБ са седесарите но има и много червени отрекли се от партията и миналото и станали демократи.Капитализма се изврати и то е в целия свят.Алтернативата е да има отново една Велика Октябарская и началото е във Франция.След като в богата Европа има недоволство от тази система какво да кажем у нас.Идват трудни години за забогателите...

97

из Сайта на АПИ

преди 5 години

Вървят ли двама на дълъг пътИ път да няма!Те ще си платят!

96

Анонимен

преди 5 години

а можеше просто да се внасят парите в определена банкова сметка, без значение къде се купуват винетките!

95

Реминисценция

преди 5 години

Имаше едно време бяха окрали един софтуер и го бяха пъхнали навсякъде от банки, банкомати до плащания на вода, ток, парно. Чистачки намираха милиони по сметките си, банки казваха, че имат 13 милиарда и на следващия ден фалираха, шефът на БНБ заекваше по телевизията, че никой не може да каже какво става. Сега пак така за две винетки системата поискала 19400 лева. За една винетка до четири пъти сумата. Чудя се възможно ли е със софтуер от 1994 да се оправдават 180 милиона или това е нова простота

94

Златко

преди 5 години

Българите излязоха големи деби.ли. Хем се самотаковаха със демокрацията , хем сега като едни мазохисти-олиго.френи се натискат да им го таковат, имам предвид да им го начука.т. Хем виждат , че ги имат за *** и пак тъпо и упорито се ръгат в гов.ната. За едни продупчени пътища българите плащат 3 данъка - пътен данък, винетка, застраховка. Три данъка за едно и също. Е нема по тъпо същество от българина.

93

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Герберската простотия и некадърност край нямат !Те вечно биват оправдавани с някакъв външен фактор, който видите ли саботира и умишлено проваля иначе безупречното гербаво управление на България.Сега се опитват да ни внушат, че понеже чичо Гошо от село не успял да натисне правилния бутон в системата, това е хакерска атака ... :)

92

Анонимен

преди 5 години

Само мога да си представя, когато започнат ИСТИНСКИТЕ АТАКИ какво ще се случи.

91

Анонимен

преди 5 години

Сега щяли да добавят в сайта и нова функционалност - БОНУС-МАУС.Бойко вкарай любовницата си в отдела на австрийските програмисти!!! Ако може и от телевизия планета да кандидатстват за ИТ менджъри във тази ИТ компанията с опит в продажбата на онлайн винеткиАУУУИ,У,У,У,У, :)

90

Аа

преди 5 години

А,можеше с тия пари IBM да ни изгради дигитален свят и всички да заживеем във виртуализация - Рай!!!Аз съм продавач на картофи на улицата. Сега ще си купувам златен кантар за 5 милиона лева. Кога ще изплатя парите от кантара ? Никога!