27

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСпечелихте вниманието ми таман се чудех кой филм да гледам.-----------Не е лош. Миналата седмица го гледах . Единствено Сандра Бълок го прави интересен . Иначе, историята е малко недодялана в стил " От небето ясно, падна **** прясно ' . Никой не казва от къде идват тия същества... какво искат... що така правят с нас ... как пък само *** оцеляват .... що завързаните очи те спасяват 100% от сигурна смърт .... Въобще филма е повече случка от колкото история .

26

Мухаха

преди 5 години

И тая глупост ще бъде забравена бързо и лесно. Хората просто скучаят и се чудят как да "блеснат" пред останалите скучаещи безделници .

25

Анонимен

преди 5 години

Спечелихте вниманието ми таман се чудех кой филм да гледам.

24

Анонимен

преди 5 години

по принцип незрящите се правят с подобни задача всекидневно, Така че задачата не е нова.Просто от този филм се появил интереса на повече хора да се пробва как е , в което не виждам нищо лошо.Но да не забравят че понякога имат нужда от други хора когато се дезорентират, когато няма водач трябва да питаш някого за ориентация, ако не им е коректен отговора може да те дезориентира повече но така е в света на незрящите зависими са от другите около тях.

23

Анонимен

преди 5 години

До 22Гледал съм. Даже като малък се зарибих по този спорт исках да съм куортърбек, но разбрах, че в града ми няма къде да се спортува този спорт и не съм играл.

22

До 21

преди 5 години

Ти май американски футбол не си гледал. Един път ми припадна и до края дори правилата не разбрах. Блъскане и бутане и това е. Скучна работа. Даже добре че не го пускат по БТВ или Нова.

21

Анонимен

преди 5 години

До Пътувал на ЗападНямаме нищо поради факта че кабела е побългарен и всяко шоу се излъчва на бг.Да не говорим че и американския футбол не се излъчва по кабел в бг.

20

Анонимен

преди 5 години

До ТарикатЗа мен тв без Нетфлик е все едно тв от 60-те.

19

Пътувал на Запад

преди 5 години

В чужбина нямат никаква телевизия и затова *** плащат за да гледат филми и да слушат музика. Ние си имаме прекрасни телевизии, страхотни радиостанции и достъп до най-новите продукции. Безплатно или срещу символична такса за кабел и интернет. Затова бизнеса на такива като Нетфликс в България е обречен.

18

Тарикат

преди 5 години

Кой е луд да плаща за Нетфикс? Малко ли канали имаме че и пари да давам на тези. Това си е чиста реклама но никога няма да им платя на тези смешници.

17

До Градски

преди 5 години

А смеят ли да не вярват?

16

Анонимен

преди 5 години

Очаквам и таксиджия да раши да вози пътниците с завързани очи и той да заснеме клип.

15

Анонимен

преди 5 години

До МомоАз го гледах и сега мисля да чета книгата.

14

Анонимен

преди 5 години

Важното е да се трупат гледания. Сега е времето да се записват такива клипове.

13

Градски

преди 5 години

До Анонимен 11"Това е нищо. Преди 5 години проучване на Националната научна асоциация на САЩ установи, че 25% от американците вярват, че Слънцето се върти около Земята."а пък 100% от севернокорейците вярват че Ким Чен Ун е ходил на слънцето :)))

12

Уф

преди 5 години

Могат да си сложат и тапи ушите, за да "се поставят в чуждите обувки" поне на половина ОПАСНО за хора с намалено зрение

11

Анонимен

преди 5 години

Това е нищо. Преди 5 години проучване на Националната научна асоциация на САЩ установи, че 25% от американците вярват, че Слънцето се върти около Земята.

10

Анонимен

преди 5 години

А хилядите незрящи в България живеят без зрение, учат, работят, спортуват - при това без да виждат. Така че вместо да коментирам този *** филм, предпочитам да се обединим в помощ на незрящите българи!

9

аре

преди 5 години

аре бегайте от тука с тези американски простотии това въобще новина ли е ? Да си измират там като ядът препарати за пране и всякви такива *** предизвикателства! Вън американизацията!

8

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате от доказано най-простата нация на света, която смята, че шоколадовото мляко идвало от кафяви крави...