249

Анонимен

преди 5 години

ДАНС и Прокуратура да се самосезират,защото кражбата е очевадна.Няма такава държава:(

248

Анонимен

преди 5 години

Това са съветски хакери, те са виновни ... :) И за Търговския регистър са виновни... и за паветата на бул. "Дондуков" и за гафовете на "Графа" са виновни и за плочките на "Св. Седмочисленици"... А, бе!

247

много важно

преди 5 години

Да си купят хартиени. И аз още не съм си прехвърлила винетката на електронна.

246

дедко

преди 5 години

кат се наа....кат и... все хакери им в главата (за 180 млн. система слънце трябваше да бъде), както с детските градини, нито писано, нито тествано, а парите "усвоени".

245

Анонимен

преди 5 години

Някой от ГЕРБ да е купувал компютър на дядо ми,да му е сключвал договор за НЕТ и да го е плащал ,за да изисква да се купува винетка с имейл?

244

дедо на 95 г

преди 5 години

Айде, стига с тез хакери бе-нещо кат не върви на герберите и айде хакерите го хакнали! То нали знаете приказката за ракетата и космоса ,че се на кривата ракета той й пречел да фръкне? Жалки палячовци и плиткоумни ***.оти са герб!

243

Анонимен

преди 5 години

Неграмотните социалистически *** не могат да си закупят винетки, неграмотници прости.

242

Анонимен

преди 5 години

Данс незабавно да се самосезира и да започнат разследване за диверсии от страна на БСП и структури свързани с тях.

241

Гацо Бацо

преди 5 години

Еййй голям зор на тези *** да си купят винетка :):):)

240

Мухаха

преди 5 години

О,ДА ХАКЕРИ СА БИЛИ ! Как не успяхме да се досетим ? Сигурно са били подли руски хакери . Хакнали са нашата bgtoll.bg докато си почиват от хакерските им атаки срещу пентагона и сайтове на ЦРУ . А може би са били гадни китайски хакери .... или корейски хакери .... .а може би конгоански хакери ... Въобще хакерите днешно време са доста заети . ... или се предполага че са .... щото при всеки некадърен провал на управляващите все те излизат виновни .... и мълчат, не си признават , гадините .

239

Bob

преди 5 години

Браво на хакера,това е по-скоро QA тест. Този човек трябва да се намери и да се назначи на работа. Човека е показал за какво данъкоплатеца е дал парите си. Ако е имал лоши намерения е могъл да цоца системата...В случая, човек на който не сме платили лев, показва голяма злоупотреба с държавни пари.

238

Анонимен

преди 5 години

Нямам телефон и не искам да имам, нямам имейл и не искам да имам. Мога ли да си купя електронна винетка от ГЕРБ?

237

Данъчнообложен

преди 5 години

Искаме си парите.

236

Петърчо

преди 5 години

Каква поука можем да си извадим от статията? Че софтуерни компании не трябва да си имат работа с правителството. Защото ако нещо не е наред тогава или QA-ите виновни или хакерите виновни. Но тези които искат колкото е възможно по-скоро да имат отлично работеща система независимо дали се нуждае от тестване или не нямат ама никаква вина. И какъв ще е крайния резултат? Капка по капка чашата ще прелее и хората по една стара българска традиция ще върнат БСП и другарчета на власт. Ами наздраве!

235

Дедо

преди 5 години

Е как ще искат хартиена, ами ако не съм курувал мин година или съм си курел нова кола вчера???

234

пецата

преди 5 години

Е нали някой ще си купи вила на френската ривиера , пък тол системата ко ги ипе да му мислят тея дето пътуват проблема е тяхен , като нямат винетка глобата 1600 лв , така че за 3 дена ще съберат още толкова за тол системата и ще я построят

233

Гацо Бацо

преди 5 години

На девизите равни нямахте ....

232

star

преди 5 години

До от щаба на ГРОБ-------------------------------------------Навремето при бай ви Тошо имаше девиз-"Бългаската нация-нация техническа".Рабрахте ли сега колко сме техническа-на ниво кочана и квитанцията.А иначе трябваше тази година да оставят и електронната,и хартиената винетка.

231

от щаба на ГРОБ

преди 5 години

Ние още сме на ниво, химическият молив зад ухото и кочанЯ с квитанции у горния лев джЕб, къде сме тръгнали електроника да борим!?

230

extremist

преди 5 години

ЛЕКО ПРОСПАЛИ ТЕСТА НА СОФТУЕРА, НАЙ-ВЕРОЯТНО ТИКВАТА СМЯТА ЧЕ ТИЯ РАБОТИ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ/ТОЛКОВА МУ Е БАГАЖА, КАТО ЗА КОМУНИСТ/