34

Александър

преди 5 години

От къде, наистина, толкова много александровци. Ако на дадено място има 10 човека до 30 години, почти е сигурно, че поне двама ще са адаши. Някога не е било толкова популярно. Аз лично си харесвам името, но пък навсякъде да срещаш все някакви Сашов-ци не е много приятно. Явно на много майки им харесва да си кръщават така дЕцата. Александрите и те са баят.

33

Анонимен

преди 5 години

С нетърпение чакаме някой Пол да стане баща, за да видим с какво бащино име ще запишат детето.

32

Анонимен

преди 5 години

Българите малко англофили си падат явно щом най-популярно женско име е кралица Виктория

31

Анонимен

преди 5 години

Нашата Света Църква почита всеки ден Правослевен Светец. Когато дете се роди, му се дава името на Светеца за деня. Така, например, руснаците казват "имянник", т.е. рожденик. Така е, защото са повече вярващи от нас. Всичко останало е "пунта-мара".

30

Анонимен

преди 5 години

Тя е Корнелия а сина Рафаел.

29

Анонимен

преди 5 години

До 1011като Красен Станчев

28

Анонимен

преди 5 години

До OsmanПо-хубаво в твоя случай е Али Реза или Сечил.

27

Ха-ха

преди 5 години

А в Лондон най -популярното име за новородено е Мохамед.Навярно и в много други европейски(засега) градове.Ще ми се да вярвам,че в България не е така,ама не е за вярване....Е,нашите ислямисти не са баш като техните,ама нейсе.

26

Osman

преди 5 години

Хм, Красен е славянско, да. Аз оттам искам да избягам. Детето ще е на 90% с тъмна коса и дръпнати очи. Не върви да е Ваньо, разбираш ли. Като Тимур, внукът на Чингиз хан. Ти ако си по-светъл хващай някакво англосаксонско и си готов. Ако си ***, Борис нешо, Борил. Оставяме ги руските, на тъмни хора не отиват. Успех!

25

1011

преди 5 години

Османе добре си ти. Аз съм Българин кръстен с "хубавото" Руско име "Красен" само дето в крайна сметка не ми харесва и мисля че малко или много кара хората да не ме приемат толкова насериозно. Не знам колко е реален проблем но цял живот имам чувство че е и някакси ми прецаква присъствието в главите на хората. Ще го сменям, стига съм бил бекграунд манекен Красен риийш ли. Дайте предложения хейтърчета от днес.бг?

24

Osman

преди 5 години

Турчин съм и взех руска татарка за жена. Още се дърпа, но почти я навих сина да е Тимур. Тя иска руско име, да се приема по-добре тук. Мюсюлманско, но го има и в Русия. Е тук ще го гледат малко на криво, но на кого му пука.

23

Анонимен

преди 5 години

Ние избрахме детето ни да се казва Тони, кръстено е на Тони Старк.

22

Анонимен

преди 5 години

Мойо го нарекоме Корекомън оти га мама зяпала витринити на корекомЪт - забременяла.

21

Вуте

преди 5 години

До Анонимен 24И защо реши, че тези имена ще Утиват? Май сме пропуснали по-важни неща в Очилището.

20

Анонимен

преди 5 години

Ето малко имена от алтайските степи защото мисля че по утиват на същината на булгарина, а християнството е заблуда и самозаблудаТарду хаган, Турум хан, Бумън, Истеми, Кара Исик хан, Кушу, Яндъ, Арслан, Бури хан, Кара Чурин Тюрк, Боке, Тардуш, Ъшбара, Чулу, Апа, Амрак, Кюл тегин, Билге хан

19

бря бря

преди 5 години

Виктория за да стане мениджърка на запад и да побеждава мъжете ф Офиса. Тва кат турците с техното ДениЗ - звучи като Денис което е западно, но не предават турското заради З-то. Барем се хванат па синах им да стане мениджър в Германия и има парите да прати за нов чушкопек на баба си в Анадола

18

Анонимен

преди 5 години

до 6 Като си написал Джордж, се сетих за оня папагал на Мира Добрева мъжа- Георги Торнев. Че като беше тоя в Брадъра влиза Майк Тайсън в къщата и тоя се ръкостиска с него и вместо да каже на английски аз съм Георги или Жоро( както е известен) вика на Тайсън "Аз съм Джордж" . Баси смешника.)))

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Петкане объркА статията нещо, май...

16

Анонимен

преди 5 години

традицията е - първото дете - на родата на свекърите. значи - Петкан. но ако държат, да е кръстено на татко си - значи - Олигофренчо младши .

15

Рембо

преди 5 години

До BurzumНе ни дръж в неведение - какво вади Сара?