11

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да даде информация за някакви планове на Роскосмос да праща хора на Марс? Аз поне не съм чул, но ако някой напише нещо конкретно ще съм му благодарен.

10

Victimized

преди 5 години

"Жълтугите успешно са крали технологии. Ще им е до време!!!"Все едно великите САЩ не са крали технологии. Стига повтаряхте на Тръмп глупостите.Сетете се кой е основателя на НАСА- Фон Браун, виш нацистки инжинер.От къде са си взели технологията за индустриализацията? Не е ли от един тон емигранти дошли след 2-та световна.Отделно технологията я продадоха корпорациите на САЩ, понеже ламтяха за повече пари и евтино производство. Квото си направиш сам, никой не може да ти го направи.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако зуумнете снимката, ще видите извънземната база в далечината.

8

Анонимен

преди 5 години

Китайците са хитри раздадоха кредити на африканските страни и сега като не могат да ги погасят им взимат прородните богатства и пристанищата. Не са като европейците всяка година се дават десетки милиарди евро безвъзмездно.

7

Ангел

преди 5 години

Стига сте манипулирали примитивните мозъци !!! Зеленчуци няма да се сеят в Лунната почва.Зеленчуци ще се съдят вътре в сондата с почва от земята ,вода от земята и условията на които ще бъдат подложени растенията ще са точно като на земята !! Сега *** се бият в гърдите ,че видиш ли Китай отгледали зеленчуци в лунна почка!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

До СмехуркоЩе отнеме години запада да отстрани шпионските чипове на електрониката прозведена в Китай даже САЩ арестуваха дъщерята на шефа на Хуауей.

5

дядо ставри

преди 5 години

До АнонименМарс е съвсем близо и не са необходими двигатели, които работят на "други физически принципи". Нужни ще са когато човечеството започне да покорява други галактики!

4

Анонимен

преди 5 години

До Така като гледамТака е колониализирали са и Африка и държат също редките метали на Афганистан.

3

Анонимен

преди 5 години

Китай са пред САЩ и в изкуствения интелекст.

2

Така като гледам

преди 5 години

скоро и Тайван ще си вземат и вече стават първа световна сила. Браво на китайците!!

1

Смехурко

преди 5 години

Жълтугите успешно са крали технологии. Ще им е до време!!!