35

тя

преди 5 години

Смях ! Заради *** в Страсбург ! *** по апартаменти и хотели , никой няма да съди !Тая да не иска затвор с 5 звезди ?

34

глас народен

преди 5 години

Трябва да се преразгледат разрешителните за строеж в големите градове за последните 30 години.Който е допуснал застрояване на сграда по-висока от разстоянието до съседните сгради трябва да бъде лишаван от свобода за разруаване на жилищната среда в големите градове.Съдът трябва да се произнася с лишаване от свобода независимо дали са платили подкуп или не.

33

Анонимен

преди 5 години

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ ДА ИМ ЗАСТРОЯТ ПЛЪТНО МЕЖДУБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВАИВАНЧЕВА СЕ БОРЕШЕ СРЕЩУ ТОВА, ПРЕЧЕШЕ НА СТРОИТЕЛНАТА МАФИЯ НА ГЕРБ И ЗАТОВА И СПРЕТНАХА ТОВА МОНТИРАНО ДЕЛО.

32

Анонимен

преди 5 години

Прокурорите се правят на интересни, само и само да представят режима като борец с корупцията, но ние ще плащаме за шоуто.

31

Шико.

преди 5 години

Нахална и грозна крадла.Някой ще и подхвърли толкова пари,за да я натопи.Нагла изнудвачка,а тъ...пи българи я защитават.

30

Анонимен

преди 5 години

Пак ние ще плащаме за издънките на ГЕРБ, а че Иванчева ще съди България в Старсбург беше ясно още от първия ден, когато я държаха с часове с белезници на улицата.

29

123

преди 5 години

Само не видях в обвиненията нещо за *** , както е гръмкото заглавие на новината. факт е, че след като я свалиха Иванчева в квартала започна масово строене. Ще застроят всичко без да има нови училища, градини и ясли. Децата ни ще се бият за малкото останали площадки и люлки. Нека ги съди и цял свят да разбере какви са ни управниците. Как законите важат за едни, а за други не.

28

тонката

преди 5 години

Почва се :))) Развързвайте кесиите, другари, обезщетенията няма да ги плаща бочко или цвочко или прокурорът или конкпимикури, вие ще ги плащате, вие - данъци, граждански, всичко от вас ще дойде :)))) наздраве, лош президент, че ви разстрои

27

Анонимен

преди 5 години

В близките години ще доживем ли ден без статия за Иванчева?

26

Бау

преди 5 години

Това, че "съди" не значи, че ще го спечели... Опитва се да изкара парички за рушвети. Хитра е.

25

Анонимен

преди 5 години

*** са "бял кахър", Иванчева и дружката и ще съдят България за униженията на които са подлагани месеци наред. Нали са хванати на местопрестъплението и са светели като "коледни елхи". Обвинение в съд не е внасяно. Това дело е със силен политически мирис. Криминалната му част е неясна. И както изглежда такава ще си и остане. Пожелавам им успех.

24

Рашко

преди 5 години

На всички ни беше ясно, че Иванчева е изГЕРБиха за да защитят интересите на страителната мафия, а сметката ще е солена и пак ще е на гърба на обикновения данъкоплатец. Като КТБ и много други!

23

От

преди 5 години

Къде ли имат пари,за скъпите адвокати и такси тези хубавици?А ,че са си правили, надбягване на ***,това не е ли подсъдно?

22

Cucarachon

преди 5 години

Обезщетенията да ги удържат от заплатите на апелативния съд и от субсидията на герп.

21

Балкантурист

преди 5 години

Тези с минусите не са стъпвали там.*** не хапят. Който не знае си мисли че ходят по мръсното, но не е така.

20

Анонимен

преди 5 години

евала , съдят те за 50 ще гушнеш 250, ашколсум или аферим...

19

СИКаджия долен

преди 5 години

Бойко под ножа!!!

18

Балкантурист

преди 5 години

На канарсите острови има почти във всички хотели. Там където няма трябва да си зададете въпроса - колко химия е използвана и колко ни вреди?

17

Гошко

преди 5 години

Още едно "удобно" заглавие и статия за Иванчева от този сайт.

16

Анонимен

преди 5 години

Постинг 9 ????