8

Анонимен

преди 5 години

Никога не ме е било страх. Даже и като дете. На 25 даже ходих на интервю за стюардеса. Не ме взеха, това е друга тема, но важното е, че обожавам да летя! Няма нищо страшно!

7

Кики

преди 5 години

Шанса да оцелееш в автомобил е по-голям, отколкото в самолет.Оцелели в катастрофи, колкото искаш,но оцелели от падане от високо-никой!

6

Старият машинист

преди 5 години

ОБЩО ЗА 150 години железопътен транспорт по българските земи, при влакови катастрофи са загинали по-малко хора, отколкото по пътищата само за миналата година.Трябва да се отбележи, че ЖП транспортът до 1990 г беше основния начин за придвижване на милиони българи. Автобусните линии возеха хората само до най-близката ЖП гара.Леките коли бяха малко и влаковете често бяха по 15 вагона пълни с пътници.ЖП и самолетния транспорт са най-сигурни, с най-малко жертви, отчита статистиката.

5

Питър

преди 5 години

Иран също са подложени на санкции от САЩ, както и Куба. Сещайте се. А иначе и някои от пътниците в тези самолети са били запознати с факта, че статистически летенето е най-безопасният вид транспорт. Ако се случва на теб, хич не е важно каква е статистиката. И, за разлика от автомобилните катастрофи, имаш достатъчно време да го разбереш.Дано никому не се случва!

4

Млад

преди 5 години

Нищо не е по-страшно от ГЕРБ! Младите бягат от 10-годишната тирания на ГЕРБ, превърнала България в Терминал 2

3

Бай Иван

преди 5 години

То и с каруца си е страшно.

2

Мик

преди 5 години

Трябва човече да ви е страх да пътувате с автобус или с кола. Със самолет е най-добре.

1

Анонимен

преди 5 години

На когото ми е писано да се обеси, не може да се удави.