13

дедо Ташунко

преди 5 години

Вече няколко пъти съм съобщавал в този сайт. От 29.12.2013, след нещастиет;, което сполетя Шуми, той е жив, но не знае нищо за този свят. За огромно съжаление на всички обикновени хора. Тялото му живее с коефициент на интелигентност близо до нулата. За останките на този велик автомобилен състезател, който е почти милиардер се грижат най-близките с огромен екип от лекари и болногледачи. Разноските са почти 30 млн.годишно. Трябва да се спре с дивата журналистическа болест за сензации.

12

Анонимен

преди 5 години

Всичко е за пари! Без мозъчна тъкан живот няма,лекарите правят с тялото опити,за да живеят после богатите по-дълго,а семейството печели пари от това..

11

хммм

преди 5 години

не се опитвайте да мислете, повечето в този сайт определено не могат като чета коментарите. Само злоба и селски интелект. Жена му е истиснки човек, който не го напусна и не си намери друг, ако имаше дори любовник щеше да се разчуе, снимки щяха да изтичат ако тя изкарваше пари от моментното му състояние. А относно инцидента му, не може да се говори много, просто това е човек който няма страх от скороста, случил се е инцидент, през който дори той не е успял да реагира адекватно. Но заслужава най-малко уважение.

10

ззз

преди 5 години

Абе Банцер, ходи се застреляй!Да, промениха правилата за да НЕ спечели още няколко титли Шуми!Не случайно всички говореха, че по-добре да отнемат направо по 10 точки на състезание на Шуми от колкото да скапват F1 само и само да върнат някак си отново интригата.Още не могат да се отърват от анти-Шумахер правилата!Шуми беше класи над другите и като пилот и като развиващ болида.Когато се налагаше караше на 110%.Само Сена му бе достоен опонент, но и този велик си отиде!

9

Анонимен

преди 5 години

Катастрофата която я е преживял и оцелял съдбата е искала да му подскаже че трябва да промени нещо в живота си. Но уви нищо не е променил а е продължил да я предизвиква. Когато си повярваш че всичко можеш всичко знаеш а всички останали са под теб идва времето когато си плащаш за дяволука. Тази травма която е получила като се е правил ня скоир няма лекуване. Мозък не се лекува. Това докторите много добре го знаят но продължават да цоцат милионите му а краят се знае какъв ще е.

8

Митко Банцера

преди 5 години

Сега напичат някакви измислени истории, за да се завърти машината за пари и да изкарат някой лев за сметка на зеленчука. Ама той си заслужава обкръжението. Безчестния начин по който открадна гаджето на Френцен, безчестния начин по който взе 2 от титлите си, безчестния начин по който променяха правилата на моторния спорт, за да му е удобно на него и неудобно за другите пилоти. Сега това обкръжение осребрява нещастието му.

7

Skunka

преди 5 години

Да караш цял живот с 300 км/ ч и да се контузиш така.... от ски....... дали е съдба?

6

др. Хаус

преди 5 години

Може да фрашкан с пари,но май и това не му помага. Яжте и пийте,че утре не е сигурно какво ви чака зад ъгъла!

5

Коки

преди 5 години

Отиде си и този човек. Шампион, но какво нещо е съдбата, как беше на големия връх, а сега е зеленчук. Толкова години. Няма да може да се оправи. Жалко.

4

Анонимен

преди 5 години

Той имаше всичко и го загуби по нелеп начин, защото искаше още и нямаше цип на устата. За всички е ясно, че е декортикиран. Просто го изключете, че скоро ще се вмирише.

3

АнонимеН

преди 5 години

БОГ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ И ТОЗИ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО !

2

...

преди 5 години

@***, съжалявам но Шумахер 1999г. не се завръща на Монца... драмата ви не струва!

1

Анонимен

преди 5 години

Легенди се носят за разходите по лечението на Шумахер, но какво е състоянието му, никой не казва.