47

Анонимен

преди 5 години

Стара кола, стара жена - върши работа!

46

КОФПОМПА

преди 5 години

....И ЩО ТАКА?..... А СЕ ВДИГА ДАНЪКА НА СТРАРИТЕ КОЛИ..... ??????? ....

45

Анонимен

преди 5 години

Има чудни коли втора ръка за 5-10 хиляди лева не се лъжете да ги купувате тия нов кошляци от ниският клас.Като затвориш вратата и в купето се чува метално ехо все едно си ритнал празен варел.Така ги правят,че като им свърши гаранцията почват да се разпадат.И да хиляди пъти по-добре мерцедес от 2005-та или голямнфренски седан от 2010 отколкото нова дачия,лада,ситроен елис и там още квото се сетите от малките евтини гълъбарници.Ходих на живо да ги гледам-тва не са коли.Чесно.

44

ха

преди 5 години

По какви пътища да се кара тази нова кола, тук ни трябва луноход, а не нова кола.

43

Анонимен

преди 5 години

Не ме блазнят новите и не си купувам кола за преместване от А до Б. Купувам си коли, към които имам сантименти и за които няма да получа инфаркт като ги одраскам. Иначе имам доход, който ми позволява да си взема чисто ново Гранд Чероки на лизинг за една година, без да се лишавам от други неща.

42

Бай Иван

преди 5 години

До ДГа съ ожениш мойто момче и имаш деца и га съ разболятят родители те ти ша разбереш много добре за какво ти е дори и 20г кола.

41

Турчин

преди 5 години

Ахахахахахахахахаха

40

Анонимен

преди 5 години

Това с новите коли е малко прехвалено, чичо ми си купил нов "Москвич" и след 30 години ползване, го прати на вторични суровини с малко над 120 хил. км. , един познат си кътат ново-купената Жигула и след почти 40 години още не са превъртяли километража. Та какъв е смисълът да похарчиш 40 000 за сносна нова кола, която след 5 год. ще е на 1/3 от цената и за тези 5 години 20 хил. трудно ще ги хвърлиш по таксита .

39

Ганю

преди 5 години

Най-ми е драго да седна у 20 г си голф ,да отида до магазина за дрехи втора употреба да си намеря нещо на далавера,да отида в Сливен на битака да си купя гуми втора ръка с голям грайфер и ДОТ от преди 10г,да заредя голфу с газ и да се прибера и нас у 40г панел с муал и ъглите и тераса воняща на кисило зелии!

38

Анонимен

преди 5 години

Ако бяха включени всички държави в Европа в това изследване едва ли щяхме да сме на предпоследно място. А и данните са малко спорни. В Русия например е с 10/1000 но става въпрос за коли с доста ниско качество и съответно цена.

37

Народен

преди 5 години

До ??? За да има какво да се краде.

36

???

преди 5 години

И за какъв дявол да си купуваме нови коли даже и да имаме парите за тях?

35

Анонимен

преди 5 години

Новите коли в България се купуват от мафията и за таксита. Мафията - политици и мутри. Много голяма рядкост е нормален човек да си купи нова кола в България.

34

Анонимен

преди 5 години

Всеки сам си преценява каква кола да купи - нова или стара. Много им се чудя на едни, за които фактът, че човека има собсвено мнение различно от тяхното и сам решава да си купи употребявана кола, било проява на байганьовщина, но хора всякакви.

33

По какво

преди 5 години

не сме на дъното?!? А да,по БЕДНОСТ сме на първото място! Нямаме конкуренция

32

Анонимен

преди 5 години

На опашката сме и по нови коли и по притежание на кола от хората. Как да си купиш в България нова кола, когато първо доходите са мизерни и второ, после не можеш да я опазиш - МВР не работи и колите ги крадат, особено новите, трябва ти гараж, трябва ти Каско, което ще ти струва колкото една стара кола и т.н.

31

Реалист

преди 5 години

По принцип колите на домакинствата в България са малко, много по-малко от официалната статистика на КАТ. Според преброяването от 2011 година 46,1% от домакинствата имат кола, като домакинствата са били средно от 2,5 човека. Само пресметнете, че това прави 184 коли на 1000 човека, а не 640 на 1000, както се изсилва КАТ. Може леко да повишим броя на колите, заради това, че някои смейства имат по две коли, но няма да е повече от 200 коли на 1000 човека, а има държави с по 900 коли на 1000 човека.

30

Киро Кардана

преди 5 години

До SSсме на първо място по брой коли на глава Брат ,това където ти му викаш коли на запад му викат скрап...Та толкова за българина и колите където ги има..

29

Реалист

преди 5 години

Трябваше да публикуват и брой коли на 1000 човека население, за да се види, че пак сме на опашката въпреки стъкмистиките на КАТ, чрез които се сравняват ябълки с круши - личните автомобили в другите държави, с всички автомобили в България - лични, фирмени, ведомствени, както и леки, товарни, автобуси, специални и влекачи.

28

Реалист

преди 5 години

То не е едно и също всяка година да си купуваш примерно нова Дачия и всяка година да си купуваш нов Мерцедес. За България по ред причини не е препоръчително да си купиш нова кола, особено ако е Мерцедес. Дачията не си заслужава, разбира се, нито нова нито стара. Защо не е препоръчително е дълго за обяснение, но накратко става дума за общата обстановка в България.