67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен69И що трябва да те стимулират да си купуваш нова кола?С данъците на всички, да те стимулират теб.Тарикатско.

66

До Фен

преди 5 години

Нова малка кола, не благодаря. Веднъж използвах такава rent-a-car и водях, че това не е кола. На тези измислици дето си ги написал, ти сам вярваш ли си? Може да се вярни, само ако описваш себе си.

65

До 69

преди 5 години

Какъв безумен данък сънуваш за новите коли?Примерно стара и нова кола от 100 к.с.Данъка за старата беше 24 лева, за новата 44 лева. Сега от 2019 година за старата ще плащат 57 лева, за новата 37 лева.

64

Анонимен

преди 5 години

В България не си заслужава да си купуваш нова кола. Аз си купих чисто нова кола преди 5 години за 70 хиляди лева и сега съжалявам, че го направих, като въпроса не е само в парите. Изумявам се обаче какви определения използват разни байганьовци за употребяваните коли, като този преди мен. Колата си е кола, щом е технически изправна, няма значение кога е произведена.

63

Анонимен

преди 5 години

С какво те стимулират да купиш нова кола? С нищо, обратното. На новата данъка и е безумен, за сметка на старите клозети.

62

Az

преди 5 години

До ПриятелНе знам от къде пазаруваш. Аз карам 3-та поредна нова кола, последната на 5 години след свършване на лизинга ми я купиха с обратно озкупуване на 50% от стойността като нова и си взех нова от същото място. Купиш ли си първата, после може да си караш само нови коли. Връщаш старата и взимаш нова. След първата изплатена всичко става поносимо. Плащам 300лв на година за обслужване и толкова. 1ст не съм дал за ремонти.

61

Фен

преди 5 години

В продължение на предишният ми коментар. Ами тия 30хил дето са ги дали за барака без гуми да ги бяха дали за нова малка кола. Хем разхода за гориво по-малък хем гумите по-ефтини. По малко вредни емисии. По-сигурно и т.н. ама не ние сме баровци. Караме без гуми, махала дпф филтрите и катализаторите половината еърбеци липсват щото тя колата беше тоталка ама бай Иван я направи е като нова. Е седалките са от друга тоталка ама това не е от значение. Като ида на село викат ей тоя квартал кола има.

60

Фен

преди 5 години

Проблема ни с новите коли е, че всеки иска да кара Мерцедес или БМВ. Ама е готов да плаща като за Рено и Опел. И затова кара бараки на 500хил. Км. Които горят по 15/100 нафта. Ама сме баровци. Това че няма екология и безопасност. Голям праз. При първият малко по сериозен сняг видях гъзарите с големите лимузини на по 15-20г. Какво правят. Ами стоят на аварийки, щото нямат гуми и задръстват движението. А Ако нямат гуми. Щото са купили машини за по 30хил лв. И нямат още 2хил. За гуми.

59

Ъпсурт

преди 5 години

Мъчно ми е за: Мелотивимания!

58

Харпунджията

преди 5 години

Ми то само пенсионери останаха.Кой да ги купува тези скъпи коли ?

57

по принцип

преди 5 години

Купуваш нова кола -храниш немската икономика и ББ взимаш стара и си живееш живота,а запада и ББ.оклук дуат супарата!

56

Уууу!

преди 5 години

Хубаво е нова кола да има човек,ама и нови доходи!Днес ги правят да изкарат 4-5 години и не става нищо после от тях.Значи вечно нова на всеки 4 години и вечен плащач на вноски се получава.Ако са само вноските добре,но като се включи застраховка и сервиз,цената скача двойно.Ако е двойно пак добре,ама пътищата още са много лоши и с другите ремонти скача тройно цената.Е чак такива доходи в БГ няма обикновения човек.

55

Анонимен

преди 5 години

Як гербав просперитет!

54

до

преди 5 години

Приятел Веднага бих купил такива кола на 1година, на 50% от цената. Само за информация-цената е само за колата. Всичко друго дето е застраховки, данък,оскъпяване от лизинг, гуми ...са си нещо извън цената на самата кола. Може да има някой, дето да купи кола и да си я сложи в двора за да я гледа примерно.., тогава даже може и да не я регистрира

53

Discovery

преди 5 години

До ПриятелХах... да бе питай ги тея дет си ги продават новите коли след 1вата година дали от 20к нова ще я продадат на 10к... друг път... нещо от срота на 17к по скоро след първата година

52

онзи

преди 5 години

новата кола в България си е живо дране.

51

До 51

преди 5 години

Върши, ама кеф нема!

50

към 47

преди 5 години

Аз пък имам доход за чисто нов Кайен, ама си карам 15-годишно фауве. Имам доход и за къща с басейн, ама си кютам във Фондови жилища, щото съм тарикат и имам три живота. Ето, и сега, докато пиша, вместо Бейлис си сипвам мляко с какао. Абе на далавера съм отсекъде!

49

Анонимен

преди 5 години

Вместо да ми цъкате минуси покарайте някой премиум за 10-15 хил лв. (бмв,ауди,мерц,лексус,инфинити,ягуар) и после се качете на нова дачия,лада и тн. Ако не усетите разлика значи сте родени за шофьор на самосвал краз-214 , дизел ръчка.

48

До 43

преди 5 години

Ти в чужбина, до морето и из България с таксита ли джиткаш? И си носиш багажника от себе си? А най обичам, като вали или падне сняг, да звъня на такси. Познай от кой път вдигат и какъв е отговорът!