13

Анонимен

преди 5 години

До 4А защо трябва да е безплатен?Защото на запад е безплатен на Нова Година, нали сме "пълно-равна" държава на ЕС! Защо пак градски скръндзалък!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Нощният градски транспорт е корав ръждив гвоздей в ковчега на алчните, долни и измамни таксиджии!"---Че е корав, корав е. Ама не е ръждив гвоздей, а НЕЩО ДРУГО (с по-голям размер). :)И не е в ковчега, а на ДРУГО МЯСТО (отзад на бакшишите). :)

11

Анонимен

преди 5 години

"За ЧНГ транспортът в София ще се движи и през нощта"---За ЧНГ транспортът в София ВИНАГИ СЕ Е ДВИЖИЛ и през нощта!Да не би да е заслуга на Картофката Фъндъкова!?Каквото и да пишете за нея тя вече сер е ос*рала тотално !!!

10

Един шоп

преди 5 години

Ако мислите ,че от някой друг провинциален град в Европа може да ползвате денонощно градски транспорт на нова година... Успех !

9

Факт

преди 5 години

Браво! Щастливи сме,че само в София ще има транспорт през новогодишната нощ! В останалата България ще има само студ, хората няма да имат вода и ток и ще вият по градските площади. Важното е,че в София всичко ще е наред! Май ще е по-добре да оставим София да се нарича България, я всички останали населени места да преминат на управление от Румъния - поне ще имаме 2-3 пъти по-добро заплащане и услуги. ***, шопи ! Самоотглеждайте се !

8

Анонимен

преди 5 години

Pak li smenihte vremeto ve?!

7

Анонимен

преди 5 години

2-3 пъти по Нова година съм бил някъде другаде в София и е трябвало да се прибирам по някое време. Такси е невъзможно да се извика и тръгваш пеша до най-близката спирка, където знаеш, че минава градски транспорт, който те устройва. Обикновено за 20-30-40 минути стигаш до спирката, чакаш още около половин час и повече и пътуваш. После пак имаш доста пеша да вървиш от спирката до вкъщи. Интересното тук е, че от време на време виждаш свободно такси, но им тегляш една и продължаваш пеша.

6

Браво на Столична

преди 5 години

Браво на Столична община. Аз ще го ползвам.

5

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

4

до долния

преди 5 години

А защо трябва да е безплатен?

3

Анонимен

преди 5 години

Не знам коя година беше..мисля че 2002-ра където във Варна имаше безплатен градски транспорт по няколко линии на Нова година. Сега не знам как е. Дали и в София има безплатни сега?

2

Анонимен

преди 5 години

Оставка веднага

1

Анонимен

преди 5 години

Нощният градски транспорт е корав ръждив гвоздей в ковчега на алчните, долни и измамни таксиджии!