12

Иван

преди 5 години

Много ясно, че ще има НЕДОСТИГ на кадри, след като все още компаниите в България се опитват да прецакат своите служители?!? Не мога да повярвам, че все още чувам от работодатели въпроса "Имаш ли нещо против ако НЕ те осигурявам на реалната сума от възнаграждението?" Такива работодатели не виждат по-далеч от носа си. Това животно не си ли задава въпроса "Как ще просъществува моята компания, след като мамя своите най-ценни активи?"

11

Анонимен

преди 5 години

Кадрите напускат вече на 12 год. и бягат в западни училища ,защото там всичко е на ниво ,а тук оцеляват само бандитите и политиците !

10

Иван

преди 5 години

Няма ли отговор на въпроса "Какво кара моите служители да напускат?" Един съвет към всички, които търсят нова работа...По-добре намерете коректен работодател в западна Европа и емигрирайте. Не си губете времето с измамници в България.

9

Анонимен

преди 5 години

Офффф! Тия и...ти ли са или на и....ти се правят?! Вече и малките деца знаят как ще има кадри и висококвалифицирани или обикновени бачкатори. ВДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ!!! Толкова ли е трудно да се сетите?!

8

Някой

преди 5 години

Много добре знаят защо няма кадри,ама не им се дават по-големи заплати.Много искат по 8-10-12 часа да бягаш и работиш като гламав и после 700лв и после защо бягат хората.Когато нямаш работници за 600лв вдигаш на 700лв после на 1000лв и така докато се появят.Но ги устройва да се сменят постоянно хората ,но не да вдигнат заплащането.Всеки е отишъл да работи за пари и да си посреща разходите,а не убива свободното време.

7

Анонимен

преди 5 години

Липсват кадри при почти всички профилирани производства...Държавата е пред тотален колапс...Засега пенсионерите удържат положението,за кеф на чорбаджиите!

6

Анонимен

преди 5 години

Познавам много народ без работа десетки и стотици години ,защото искат заплати 2000 4000 лв минимум а те им предлагат 600 800 ами няма да почнат докато не им предлагат приемливи заплати от поне 1500 2000 нето стартово като не ги предлагат народа емигрира за хиляди евро в чужбина.

5

Анонимен

преди 5 години

Българските пишман предприемачи са изключително алчни и посредствени. Искат за една година да станат милионери на гърба на служителите си. Интересното е, че в чужбина никой не се оплаква от български работници.

4

zeus

преди 5 години

Кадри има, но никой уважаващ себе си и можещ не се хваща да бъде роб за тези пари, които чорбаджиите дават

3

Анонимен

преди 5 години

Направо са се затърсили за кадри младите сумати време търсим работа и почти няма обява с заплата над 800 900 лв за хора с образование и езици само на разни готвачи предлагат заплати 1500 2000 и нагоре или на разни лекари или на разни програмисти искат да си профилиран за да вземеш заплата над 2000 лв образованито и езиците не им стигат.Като почнат да дават заплати по 1000 2000 евро стартово ще е пълно с кандидати и сега е пълно с кандидати но те предлагат заплати 600 900 лв за тия суми няма

2

Ха-ха-ха

преди 5 години

Като казвате "а", кажете и "б"!а. Липсват кадри б, За тези заплати.

1

Иван

преди 5 години

С 450 лева няма да стане, да знаете просто.