105

Анонимен

преди 2 години

До Работодател 108Много е просто др. работодател след като не ти върви бизнеса фалираш и ставаш наемен работник.

104

АНТИ

преди 2 години

Българина тук, НЕ става за капиталист.Затова капитализма в Бг е див и уродлив.

103

Анонимен

преди 2 години

Инженери , програмисти не искат да стават било трудно , автомонтьори не искат , заварчици не искат да стават било гадно.. И най-накрая стават чистачи на кензефт в африканския квартал в Лондон..

102

Анонимен

преди 2 години

Нашите назнчени капиталисти от БКП-БСП така и не разбраха, че със заплата от 600 лв. може само да пиеш по едно кафе и един сандвич на ден. И докато хвърляха стотици хиляди левове по фолк певици и скъпи коли народа се изнесе на Запад и сега ще си работят сами.

101

Работодател

преди 2 години

До Анонимен 105за да оцелея тябва да имам печелба %20 от оборота ( релно в момента е към %15)за да вдигна заплащане на труда , или трябва да вдигна цените и да съм неконкурентен или да сваля печалбата ми под %10, и двата варианта моментално обезмислят бизнеса.Мирси

100

Анонимен

преди 2 години

89-та в края на соца СРЗ 250 кинта или 250 л бензин или 150 л олио или 250 кг захар или 95 кг краве сирене.

99

Анонимен

преди 2 години

Аз съм автомонтьор изкарвам 2000-3000лв. без да си давам много зор.. Който иска да бега къде иска ако , САЩ , Германия дреми ми на шмайзера за неудачници , негодници и други лоши биоматерали. Бегайте на запад чистете тоалетните на арабите и черните африканци.

98

Анонимен

преди 2 години

До Работодател 102Браво другарю работодател, имаш два варианта или да дадеш добри заплати над 1 000 лв. или сам да си работиш. Дали са мързеливи и некадърни е друг разговор.

97

Анонимен

преди 2 години

До РаботодателВярвам ти.Иди зад граница, в бяла страна.

96

Анонимен

преди 2 години

Никаква криза нямаше 2008г. Ние влезнахме в ЕС. ВЕДНАГА СТАНАХ ЗЕМЕДЕЛЕЦ. Така започнах с още една професия благодарение на ЕС.

95

Работодател

преди 2 години

Аз притежавам малък бизнес в сверата на услугите, изискава работа с малди хора, но от няколко години се сблъсквам с основен проблем, поколенито под 30 години просто не става за нищо! некъдрни и мързеливи, едва 1 от 20 става ако случиш, като тегля чертата на края на седмицата сметката излиза че губя голям дял от печалбата за сметка на надници и загуба на поръчки! факт, цифрите не лъжат!(не съм милионер, карам 13годишно Рено и живея под наем)

94

Анонимен

преди 2 години

В бизнеса няма голяма няма малка фирма . Има печеливша или губеща. Пример Тадъръков като малка фирма купи преди 25г. 25 BMW. -та. Сега да му на склад.

93

А А

преди 2 години

Иван Ласкин (като се стабилизира), може да стане дегустатор на алкохол.

92

АНТИ

преди 2 години

Шефовете - подставени лица - преди глобяваха работника, за каквото се сетят.На морето Лятото, последна заплата, се получава на късмет.Някои се примиряват с получена половина заплата накрая.Нали плашеха работника - Знаеш къде е вратата !Нали при първи болничен, работника беше плашен, че му е последен ?!

91

Анонимен

преди 2 години

Какви български работодатели като всички фирми с повече работници са чужди .. Къде видя ти български работодател.. Даже дребните българските работодатели в търговията плащат по-добре от Кауфланд , Била..

90

Иван

преди 2 години

До Анонимен 91Какво се случи, когато ни споходи кризата през 2008? Помниш ли?За 10 години над 500 хил. българи в трудоспособна възраст напуснаха страната. :)Същото ще се случи при появата на нова криза. Ако си мислиш, че ще се освободи човешки капитал в България при следваща криза, много се лъжеш.Ще се ускори емиграцията и недостигът на кадри ще унищожи най-некоректните работодатели.В днешно време, много по-лесно стана за българина да емигрира, защото има установили се близки навън.

89

Анонимен

преди 2 години

Ей, уникални са българските работодатели! Ако ще и да фалират поради липса на подготвени кадри, заплатите няма да вдигнат! Ама пуста алчност! Познавам един такъв тарикат. Аз казва на моите заплатите няма да вдигам! Е, не ги вдигна, разбягаха се хората, кой при конкуренцията, кой в чужбина и накрая тоя си работеше сам с жена си и разбира се фалира. Не го знам къде е сега, ама като нищо се гърби някъде по 12 часа за 700 лева.

88

Анонимен

преди 2 години

Абе вие още живеете в комунизма бе .. Той комунизма затова се разпадна , защото се навъдиха много негодници , връзкари , мазници , слагачи..

87

До анти

преди 2 години

Това няма как да стане при мен защото не съм крепостен селянин.

86

АНТИ

преди 2 години

До До антиПожелавам ти, да изработваш заплатите на любовниците на шефа, назначени за командващи !