125

Анонимен

преди 2 години

Голяма липса на кадри има!Когато изискването е да си до 35 години и снимка в цял ръст да предоставиш,няма как да достигат.Внасяйте си украинки,като по хотелите,цял ден се чудят къде да се скатаят и когато им направиш забележка,казват,че не разбират.

124

АНТИ

преди 2 години

За какво сме в ЕС,за какво е европейския път на Бг,като нямама европейски заплати работника ?!

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122Ти па си начул три чужди думи и вече си гений

122

Анонимен

преди 2 години

Негодници вие не сте кадри - вие сте негодници .. от вас повече кадри не става ..

121

Анонимен

преди 2 години

Всеки гледа да дава по-малко и да взема повече. Това е палажението другаре и гаспада.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен125Ако има акъл. Ама тоя почна бизнеса с куфарче и съответно втория път нямаше такова.

119

Анонимен

преди 2 години

Do 114 tiq кометирал. За кво ми е да работя за стиснатия БГ работодател да ми къса г***ъза за 1000 лв като по цял ден вися по барчета и ако изкарам тоя месец 1000 лв значи нищо не съм направил. Тоя Aliexpress е златна мина, но няма да изпадам в подробности да не отворям очите на другите. Е кажете ми как да работя за 1000 лв и да ходя по цял ден на работа???

118

Анонимен

преди 2 години

проблема е , че сте негодници , не са проблем работодателите .. Ако сте много добри сами ще си направите бизнес и пак ще печелите.. Вие искате да станете началници и да командвате , на чуждите пари , ама не става разберете негодници..

117

Анонимен

преди 2 години

Аз още не съм срещал тарикат да работи или фалира или ако фалира с едно почва друго и пак си прави номерата.

116

препатил

преди 2 години

До Временно работодателНе си ли до майстора, да го гледаш как работи - пиша те бегал.Ако пък не разбираш от строителство, всеки може да те излъже в качеството на ремонта.

115

Анонимен

преди 2 години

Един от проблемите в България е, че бизнесмени станаха криминалните престъпници и некадърниците заграбвайки богатството на България натрупано в предишните 45 години.

114

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ви даде пари негодници , *** какво можете да правите на Matlab , C++ , AutoCAD работите ли Негодници на никому ненужни ..

113

Анонимен

преди 2 години

Основния проблем в България е демографската катастрофа - 29 години българите не създават деца, а и масово бягат в чужбина заради мизерните заплати плащани от мафията в България. Гледам, че са обсъждали образователния проблем, но той е последица от демографската катастрофа - сега деца се раждат главно при един етнос, който обаче никога не е е искал да учи и да се образова и едва ли ще с епромени в близките 100 години. От 29 години проблемът е доходите, но ако сега станат нормални, след 20-25 год

112

Временно работодател

преди 2 години

Започвам ремонт на панелката и имам две оферти от уж препоръчани майстори. И двамата искат доста пари обаче офертата на единия е с около 1/3 повече при горе долу равни условия. Не знам кой от двамата е по-добър но съм склонен да избера по евтиния.

111

Анонимен

преди 2 години

До manБридчед, тука става въпрос за българската икономика, а не да препродаваш неща, които ни си измислял ни си произвеждал. Остава и от време на време да щракаш на линкове 5000 линка - едно центче. "Бизнесмен".

110

Анонимен

преди 2 години

До РаботодателОооо маминия, па ли пращаш хората да заминават някъде ? Ся ше вида.

109

Анонимен

преди 2 години

И кой ти купува нещата бе,пубер?Големи търговци ей

108

Анонимен

преди 2 години

Поредните глупости как нямало кадри и как тряа внасяме виетнамци. Там пращят от кадри Това откъде и от кога го преписахте бе, че вече се потретяте и почетвъртяте ? Навсяказе се пукат по шевовете от кадри а само у нас нема ни един кадър.

107

man

преди 2 години

1000лв можеш да си докараш само да продаваш в OLX неща, внесени от Aliexpress. Какво мрънкате само бе, *** мързеливи и неграмотни

106

Анонимен

преди 2 години

След 1989 година новоизлюпените демократи-капиталисти-мафиоти така и не разбраха, че с мизерни зпалати бизнес не се прави, а и се унищожава народа на България, но от демократи, какво друго да очакваме. Сега демократите да си работят сами!