112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен125Ако има акъл. Ама тоя почна бизнеса с куфарче и съответно втория път нямаше такова.

111

Анонимен

преди 5 години

Do 114 tiq кометирал. За кво ми е да работя за стиснатия БГ работодател да ми къса г***ъза за 1000 лв като по цял ден вися по барчета и ако изкарам тоя месец 1000 лв значи нищо не съм направил. Тоя Aliexpress е златна мина, но няма да изпадам в подробности да не отворям очите на другите. Е кажете ми как да работя за 1000 лв и да ходя по цял ден на работа???

110

Анонимен

преди 5 години

проблема е , че сте негодници , не са проблем работодателите .. Ако сте много добри сами ще си направите бизнес и пак ще печелите.. Вие искате да станете началници и да командвате , на чуждите пари , ама не става разберете негодници..

109

Анонимен

преди 5 години

Аз още не съм срещал тарикат да работи или фалира или ако фалира с едно почва друго и пак си прави номерата.

108

препатил

преди 5 години

До Временно работодателНе си ли до майстора, да го гледаш как работи - пиша те бегал.Ако пък не разбираш от строителство, всеки може да те излъже в качеството на ремонта.

107

Анонимен

преди 5 години

Един от проблемите в България е, че бизнесмени станаха криминалните престъпници и некадърниците заграбвайки богатството на България натрупано в предишните 45 години.

106

Анонимен

преди 5 години

Кой ще ви даде пари негодници , *** какво можете да правите на Matlab , C++ , AutoCAD работите ли Негодници на никому ненужни ..

105

Анонимен

преди 5 години

Основния проблем в България е демографската катастрофа - 29 години българите не създават деца, а и масово бягат в чужбина заради мизерните заплати плащани от мафията в България. Гледам, че са обсъждали образователния проблем, но той е последица от демографската катастрофа - сега деца се раждат главно при един етнос, който обаче никога не е е искал да учи и да се образова и едва ли ще с епромени в близките 100 години. От 29 години проблемът е доходите, но ако сега станат нормални, след 20-25 год

104

Временно работодател

преди 5 години

Започвам ремонт на панелката и имам две оферти от уж препоръчани майстори. И двамата искат доста пари обаче офертата на единия е с около 1/3 повече при горе долу равни условия. Не знам кой от двамата е по-добър но съм склонен да избера по евтиния.

103

man

преди 5 години

1000лв можеш да си докараш само да продаваш в OLX неща, внесени от Aliexpress. Какво мрънкате само бе, *** мързеливи и неграмотни

102

Анонимен

преди 5 години

След 1989 година новоизлюпените демократи-капиталисти-мафиоти така и не разбраха, че с мизерни зпалати бизнес не се прави, а и се унищожава народа на България, но от демократи, какво друго да очакваме. Сега демократите да си работят сами!

101

Анонимен

преди 5 години

До Работодател 108Много е просто др. работодател след като не ти върви бизнеса фалираш и ставаш наемен работник.

100

АНТИ

преди 5 години

Българина тук, НЕ става за капиталист.Затова капитализма в Бг е див и уродлив.

99

Анонимен

преди 5 години

Инженери , програмисти не искат да стават било трудно , автомонтьори не искат , заварчици не искат да стават било гадно.. И най-накрая стават чистачи на кензефт в африканския квартал в Лондон..

98

Анонимен

преди 5 години

Нашите назнчени капиталисти от БКП-БСП така и не разбраха, че със заплата от 600 лв. може само да пиеш по едно кафе и един сандвич на ден. И докато хвърляха стотици хиляди левове по фолк певици и скъпи коли народа се изнесе на Запад и сега ще си работят сами.

97

Работодател

преди 5 години

До Анонимен 105за да оцелея тябва да имам печелба %20 от оборота ( релно в момента е към %15)за да вдигна заплащане на труда , или трябва да вдигна цените и да съм неконкурентен или да сваля печалбата ми под %10, и двата варианта моментално обезмислят бизнеса.Мирси

96

Анонимен

преди 5 години

89-та в края на соца СРЗ 250 кинта или 250 л бензин или 150 л олио или 250 кг захар или 95 кг краве сирене.

95

Анонимен

преди 5 години

Аз съм автомонтьор изкарвам 2000-3000лв. без да си давам много зор.. Който иска да бега къде иска ако , САЩ , Германия дреми ми на шмайзера за неудачници , негодници и други лоши биоматерали. Бегайте на запад чистете тоалетните на арабите и черните африканци.

94

Анонимен

преди 5 години

До Работодател 102Браво другарю работодател, имаш два варианта или да дадеш добри заплати над 1 000 лв. или сам да си работиш. Дали са мързеливи и некадърни е друг разговор.

93

Анонимен

преди 5 години

До РаботодателВярвам ти.*** зад граница, в бяла страна.