11

Анонимен

преди 5 години

И аз имам чудесна рецепта за мултикукър. Отваряте скъпото и безполезно гърне, клякате над него, изтропвате се в него, затваряте. Когато се препълни го изпращате на производителя и не си харчите повече парите за глупости!!!

10

Тимтак

преди 5 години

Здравейте,това и коментарите наистина ме разсмяха.Честита Нова година и нови данъци на всички които още не можем да избягаме

9

ДТГНВТУ

преди 5 години

Мулти ....к'во ?

8

Анонимен

преди 5 години

Имам всичко от рецептата, но нямам мултикур. Дали ще стане във фурната?

7

МНЕНИЕ

преди 5 години

Във Фурна на печка става перфектно - няма бульон от гъби , няма две лъжици захар , няма половин лъжица соев сос . Слагате месото и каквото имате - вода и сол .

6

Димо

преди 5 години

,,,Демек",свинско печено.И 4 часа във ,,кукЕра"???Във фурна става за 2 часа крехко с коричка,със шпикованите чесънчета и моркови пък подправки си слагай каквито искаш

5

P.

преди 5 години

До АнонименАми да, при тази цена имат нужда от малко повече рекламка.

4

P.

преди 5 години

Пишещата би могла да има спогодба (сделка) с производител или пласьор на мултикукери - от уважение към четящите ще се опитам да го нареча с описателно (по-българско име) многофункционален уред за готвене или просто тиган - да го рекламира наред с рецептите си.

3

Анонимен

преди 5 години

Тая реклама е за поредния мултибуклукър.

2

АНОНИМЕН

преди 5 години

А ако нямам мултикукър гладен ли стоя бе. Тя, баба ми само в "модерни" работи печеше вкусотиите си...

1

Анонимен

преди 5 години

може направо да претоплите свинските пържоли де не изплюскахте или направо да ги хвърлите