24

SS

преди 5 години

Какво общо пък имат SS от войната, с пробитата ни армия сега?!

23

Анонимен

преди 5 години

E не ви ли е срам от такива!? Горкото дете, 3 годишно и с полиран и промит мозък. Па то, да беше само то...

22

умник

преди 5 години

До SSАко беше 1939-та досега твоите приятели от СС да са те екзекутирали за непристойно поведение към матерланда :)

21

Уво

преди 5 години

На малкия са му ушили хубавичък, нов калпак, а войничетата миришат на мокри овце с униформи отпреди двайсет години! Да си гвардеец беше най неблагодарната служба, една камара болести си навличаш, после те изхвърлят като куче като не им изнася вече

20

напред, ама се лизга

преди 5 години

неаме армия сеа, ако беа копили ГРИПЕНИТЕ немаше да имаме равни! прзиденто най-отпреж на грипено, Кавалерията и Нинова и Краси войеодата на Миг-0вете, може и без пехота там ще действа Винету и Валерката- поразяващата уста!

19

Анонимен

преди 5 години

Голем патрЕот, големо чудо.Като порасне ще от партията на кумирите си Шкембе войвода, Далавери и Волен Лудия.Това е бъдещето на БГ.

18

Опа

преди 5 години

Голям сладур! И като прочетпох коментарите и ми се приходи по голяма нужда, ама много....

17

Риголето

преди 5 години

До Анонимендо 8 : Ама ти за поумнял ли ли се смяташ ???!!!

16

Ами така е..

преди 5 години

Сите патриотарчета на Партията нашаСА ВСЕ на запад!Даже и у Русия вече не ходат!Не са балами изобщо.. . ХахахаааааааПоумнеха!!!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Айде айде, патриотчето ви утре ще събере куфарите и ще ви каже бай бай скапана държаво...

14

SS

преди 5 години

Цялото това внимание покрай това дете е, че правят реклама на гвардията, за това че никой не иска да ходи там да си дава здравето и са останали много хора! Никой не е луд да си троши краката и да виси като *** пред президентството, при положение че един чистач в чистота или продавач на домати взима повече пари, и не се разправя с *** шапкари! Всичко е един цирк! Жалко за детенцето

13

Анонимен

преди 5 години

Егати и патриотчето!???Прилича на момиченце хахахахах бъдещето на Суджукстан ....

12

Анонимен

преди 5 години

Ходил съм казарма и знам каква армия имахме. Тъжна картинка. Пълна порнография.

11

Анонимен

преди 5 години

Хората какви реки форсират, той ми бил форсирал Тунджа за 14 минути, бря бря бря... При война с Турция щяха да ви опердашат преди чорапите да сте си обули.

10

жалко

преди 5 години

за детето, можеже да има някаква дарба или да стане доктор, инженер,...т.е. полезен за себе си и обществото. Сега ако не стане висок като за гвардеец, може да го вземат за пожарникар !!!Ps: Моля, да не се приема обидно от истинските пожарникари!

9

а бе,глyпaк

преди 5 години

До Анонимен 7Нямали сме армия,така ли!?А когато през 77 год форсирахме Тунджа с танков батальон за 14 минути при разчет 2 часа,и съв.генерал Севастиянов не вярвайки на очите си,си хвърли фуражката на земята,и взе да я тъпче с крак,тогава имахме,нали!?

8

Анонимен

преди 5 години

Каго си помисля, че и аз като малък бях същото глупаво и пропито с ганювска патриотарщина дете.Като пораснеш, поумняваш и разбираш колко глупав си бил.

7

Анонимен

преди 5 години

И преди нямахме армия. Имахме 100 хилядна, небоеспособна пасминина от търбуси. Числото не значи качество.

6

Туранага Сама

преди 5 години

Предателите в народното събрание,да се учат от това дете на, родолюбие.Разбрахте ли предатели на род и родина.Да не ви духа,хамила по врата

5

БРАВО

преди 5 години

В тази част избират само по размер и килограми .Това са нормалните Войници . Не са като 4 - торба с нещо и всеки ден да обикаля да ги гледа с влага отзад .