70

месара

преди 5 години

вярвам и, парите не са за мирисане, те са за харчене!

69

Анонимен

преди 5 години

Всички негативни постове по-долу си приличат като две капки вода. Писани на едно бюро.

68

до 60

преди 5 години

И като има запис, защо вече не е осъдена? *** тъпата постановка, само гербаджииски избирател може да и се върже.

67

Анонимен

преди 5 години

Накрая на процеса ще каже, че признава всичко и иска намаляване на присъдата. Но съдът не трябва да намалява присъдата. 15 години са добра цифра за 1 милион лева подкуп. И конфискация на имуществото.

66

Колко сте наивни !

преди 5 години

Тази жена е невинна. Аз корумпиран кмет не знам да има. Борбата е за кокала драги ми идеалисти.Румънците над 500 кмета вкараха в кауша. Всичките бяха невинни.

65

Анонимен

преди 5 години

Ако кметицата е престъпник, какви са тогава Боко и Компания, които взеха 8 броя 45годишни кошници Ф16 вместо 10 броя чисто нови Грипен на по-ниска цена?????????

64

Хи хи

преди 5 години

Таз иванчева цяла сутрин сама си пише коментарите тукКрадло, Сливенският те чакаПоне двадесет години!

63

Анонимен

преди 5 години

Само Младост не беше превзето от гербомародерите и за това е всичко

62

БАБА КУНА

преди 5 години

ДАЛАВЕРАТА Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ МАФИЯТА ГЕРБ, ЗАЩОТО ИВАНЧЕВА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В МЛАДОСТ С ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО ПРЕД ГЕРБАВИЯ ПРЕДСАВИТЕЛ !!!

61

Бате Гойко

преди 5 години

Не съм съвсем запознат с цялата история, но много шум се вдигна. Интересува ме само, какво е искал да строи потърпевшият, ча са му искали 500000?(милион лева) подкуп, само за да му придвижат документите? Каква ще да е тази постройка, която би си изплатила такъв подкуп+ останалите разходи?

60

Иван

преди 5 години

САЙТЪТ НА ГЕРБ ДНЕС.БГ!

59

Анонимен

преди 5 години

Няма проблем тогава, пускайте я. Утре някой убиец оставил ДНК, отпечатъци и т.н. на местопрестъплението, ще каже че са го натопили и него ще го пуснем, защо? Защото сме ***, които си падат по глобални конспирации.

58

Перо

преди 5 години

Ако е вземала, къде са парите - апартаменти, вили, лимузини, скъпи екскурзии? Само Ваклин ли е изнудван при блокирани 1000 преписки? Защо не й светят дланите и пръстите, а брадичката, горната част на гърдите и обратната страна на ръката, с които не се хваща? Защо не ги изчакаха да слязат от колата с парите в ръка? До тук - Петко поиска парите, Петко ги взе, Петко ги сложи в колата. Не можеше ли по-професионално да работят полицаите и прокурорите? Прилича на инсценировка.

57

Не ги е мирисала

преди 5 години

Само ги е преброила и това го има записано от камерата в сладкарницата

56

Защо се дава трибуна

преди 5 години

На обществено опасни лица като кметицата?Има запис как взема паритеНека съда да реши колко и се полагаЗащо всеки ден трябва да слушаме една крадла

55

Патаран сельски

преди 5 години

Пълна порнография!Подхвърлени или не парите са пари.Опита на жителите на Младост да спрът застрояването между блоковете им удари в бетон - гербаджийски бетон. Ще живеете натъпкани като сардини без детски площадки и паркоместа защото София винаги е била и ще си остане ***. Сами си ги избрахте че даже ги нхлузихте и на нас. Взимайте си ги Боко ,Цецо и Фандъчката да им се радвате и още едно метро да ви прокопаят в София с парите на целия народ.И по една гарсонерка в младост за селяците да има.Чао

54

Иван

преди 5 години

Елате в Младост да видите как изглежда след 10г управление на ГЕРБ и ЦВЕТА АВДЖИЕВА - МРЪСОТИЯ, ЧУДОВИЩНО ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ, КИЧ, ЗАДРЪСТВАНИЯ, КАЛ, КОФИ ПО УЛИЦИТЕ, КОЛИ В ДЕТСКИТЕ ПЛОЩАДКИ И ПО ПОЛЯНИТЕ!!!

53

Винету

преди 5 години

Беше оправена от Шайката за съжаление

52

АнонимеН

преди 5 години

ВАКЛИН ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, ЧЕ ТОЙ Е ПРЕДЛОЖИЛ ПОДКУПА НА ИВАНЧЕВА!!!И НА ВАС ДА ВИ ПРЕДЛОЖАТ 100 БОНА И ВИЕ ЩЕ ПРИЕМЕТЕ!ЗАЩО ВАКЛИН НЕ Е ВЪВ ЗАТВОРА РЕДОМ С ИВАНЧЕВА?ИВАНЧЕВА Е НАПЪЛНО ПРАВА ДА ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ!

51

Анонимен

преди 5 години

Дългата ръка на Тиквуний е навсякъде