24

Анонимен

преди 5 години

Не знам, баце. Аз само веднъж съм ходил в Одрин и изобщо не се говореше навсякъде на български :D Иначе тypчoлята там го поназнайват, спор няма.

23

читател

преди 5 години

Турски стоки не купувам.Всичко направено там е грозно и примитивно.Пък и не съм толкова богат, че да купувам ефтини ***.

22

Анонимен

преди 5 години

Това е все едно да пропътуваш 100 км за да пазаруваш в магазина за 1 лев. Ама *** има винаги и навсякъде.

21

Су 34

преди 5 години

Одрин е чисто български град, там българското население е над 90 %. Навсякъде се говори български, единствено полицията са турци.

20

цитат от "Бай Г

преди 5 години

Защо ще си даваме паричките на немците /турците/ - и у нас има кой да ги яде..."

19

Tim

преди 5 години

Частника в Бг неможе да ти предложи качествена стока буха се *** нито хранителните стоки са стоки така е и с двойния стандарт на западняците също по големите вериги и нашите гледат от тях

18

Анонимен

преди 5 години

За доста нации е въпрос на чест да предоставят качествени стоки и услуги,обачя не и за бай ***. Той е като кон с капаци - едно си знае едно си прави и не го интересува хубаво ли е лошо ли е. Чудя се повечето производдители на храни у нас например опитват ли това което произвеждат и предлагат на пазара и какви опити за подобрение правят, щото това не си личи никак...

17

Shark

преди 5 години

До АГЕНТ САВА ДОГАН. Ооо, и те са отишли да си напазаруват. Само че и репортажче направили, ей така между другото, за да оправдаят командировката. Да не мислиш, че не са минали по магазините, репортажа се прави за половин час, после юруш на пазара.

16

akud

преди 5 години

е това е бг мечтата, да си на КЯР. еее друг е въпроса , че когато ти е правилна математиката, кяра излиза селски, важно е на главата да и е хубаво

15

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Машала ***.При нас всичко има , хем е евтино ,хем е прясно.Идвайте - водете и младите си и хубави дъщерички , че тука има много ергени .Ще се сродяваме пак

14

Анонимен

преди 5 години

До ГашоТи за границата само си чувал от алкохолиците пред блока мога ти кажа.

13

Анонимен

преди 5 години

До АГЕНТ САВА ДОГАНМного важно колко струва,важното е качеството. По-големи *** от храните в бг магазини няма никъде.

12

Анонимен

преди 5 години

Ne gi vadete ot kalta utre vas ste vkarat v nea

11

Анонимен

преди 5 години

Килограм мандарини в Одрин е 1 лира - 30 стотинки.

10

АГЕНТ САВА ДОГАН

преди 5 години

Вчера по БТВ, цял микробус трехника и две водещи и трима камера-оператори бяха в Одрин, да лъжат наглооо и нагло..колко евтино е било ??Изллъгаха супер нагло за баклавата в един магазин, че 50 парчета баклава в голяма ХХЛ КУТИЯ били 30 лири, което е невъзможно да е вярно !Такава кутия прави 100 - 120 лири !

9

Край

преди 5 години

От коментар 3 разбирам, че ви вълнува основно цената на мешаната скара в Одрин.

8

Край

преди 5 години

Гледайте като ходите:1. Ще видите ли ученици да пушат2. ще видите ли по улици и градинки да се надигат бири в найлонови бутилки;3. дайте си сметка че по-голямо менте от българската баклава с фъстъци, българския локум и българското самочувствие няма.

7

Анонимен

преди 5 години

Прехвалена работа ! За наколко пазарски чанти изхарчих сумати нафта и време

6

Анонимен

преди 5 години

През ден агитация да се ходи в Турция на пазар.Ама ходят само потурнаците от граничните райони онези разкрачили се между двете държави използвачите с двойното гражданство.Никой българин няма да си вади задграничен паспорт за да ходи до Одрин за турски ментете.Всяко магазинче за 1лв у нас ги предлага.

5

Край

преди 5 години

За Турция град с 150-200 хил. е градче.