9

Константин

преди 5 години

Аз ще си потренирам, ще се пазя от храна и пиене. Сега ще прочетем, че н на брой хора са закарани в Пирогов заради преяждане и препиване. Луда работа. Нали имаме и такава поговорка, каквото ти мине през червото и през онази работа, това остава. Глупости. Пазете се и не преяждайте/препивайте. Весели празници на всички.

8

Анонимен

преди 5 години

КАТО ГЛЕДАМ ТЛЪСТАЦИТЕ, КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ЯВНО ИЛИ ТАЙНО,НАИСТИНА ПЛЮСКАНЕТО Е ОСНОВНАТА ИМ ЗАДАЧА, СЛЕД КРАДЕНЕТО, РАЗБИРА СЕ.

7

А+

преди 5 години

Еми като държавата управлявана от ул Козяк и е решила 5 дена почивни за Коледа ,а за Новата Година 1 ден Юто как няма да плюскат повече за Коледа.Отвсякъде ни правят католици,но никой не възразява от политиците,от русофобите и американофилчетата ,от псведо-патриотчетата (само се кичат с Родината),от българската църква ....всичко е като на Запад-по католически ,а ние май бяхме православни или само тъй се водим!?

6

Анонимен

преди 5 години

Е щом се задоволяваме само с пиене и ядене и друго не ни интересува какво сме недоволни

5

баба мара

преди 5 години

българите полудяват по празниците нямат страх от господ ядат и пият като запоследно а не мислят че господ може да ни накаже ето вчера си отидоха 5 броики

4

Анонимен

преди 5 години

Май редакторът е ял и най-вече пил повече при това заглавие.

3

Анонимен

преди 5 години

Ненаяли и ненапили се, ей! Страшна работа е - все едно за последно им е на повечето. Купи си малко, изяж го, пък после пак - магазините работят постоянно! А накрая се хвърля храна!

2

Анонимен

преди 5 години

За да е ясно за какво става дума, заглавието трабваше д е така: Българинът яде и пие повече на Коледа, отколкото на нова година.

1

Петко

преди 5 години

Да не съм веган да посстя. Имам такива сочни пържоли и соджуци със дебело вино!