68

Анонимен

преди 5 години

До до 58 66 Нищо от това не е вярно. Имаше проверки и всичко се оказа клевета от Позитано 20 .

67

Анонимен

преди 5 години

България върви към комунизъм/фашизъм. Хората са виновни, защото те избират господарите си. Този народ не е свикнал да живее без господар. Такива са рефлексите му. Колко трябва да си сбъркан за да не разбереш, че тези женици са жертви, не престъпнички.

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Едно е да намериш пари за адвокат , а друго тези адвокати да са Марковски и Емануил Йорданов бивш министър на МВР. За тях са необходими десетки хиляди за хонорари . Нещо да кажеш за медиите , които от сутрин до вечер бълват защитни тези за Иванчева , ами в телевизиите . Чакам да кажеш от къде има пари тази честна жена .

65

до 58

преди 5 години

На въпросите си отговаряй сам.Но първо отговори на предишни въпроси. Никой до сега не отговори на тях.Откъде Цецо има пари за 6 апартамента? Дъщеря му, която учи в САЩ живее в огромен апартамент и наема и се заплаща от /кой??/ Държавния департамент на САЩ.Откъде Борисов има пари за къща в Испания и остров в в Гърция? Откъде Владислав Горанов има пари за палат на Витоша.Тия въпроси хората си ги задават от години, но отговор няма.

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60Много сте зле червените ***. Кажи нещо за подаръците от емира на Катар за НСО и то с разрешение на Радев. Златни Ролекси и пари . Нали червените сте много честни , а нещо да кажеш. Престъпници , убийци и рушветчии от 1944 г. та до днес .

63

Анонимен

преди 5 години

Тези жени са жертви на престъпна група, не престъпнички. Потрайте малко и ще разберете!

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Да не ти идва на главата невинен да те изтезават, и ти ще намериш пари за адвокат. Намерил си "голям" аргумент, няма що!

61

Бабангида

преди 5 години

При ГЕРБ е така!Кражби, измами, шуробаджанащина и некадърност, са основните практики на ГЕРБ!Потънали в скандали и измами.. а разкритията на кражбите им ги вадят от равновесие!Всички разбрахме вече как го правят ГЕРБ! Заради тях не ни искат никъде. Срам и позор за България!

60

do 59

преди 5 години

яве, една кирилица не можеш да си настроиш, тръгнал акъл да дава!тази крадлива ***, не трябва да излиза от затвора....в нормална държава обаче, ха ха!

59

Анонимен

преди 5 години

Цялата кохорта *** на управляващите скочили на амбразурата да грачат срещу Иванчева.Не е случайно, че троловете са впрегнати на тази мисия.Защо ги е страх толкова много от тази женица и защо така упорито ни внушават, че тя е корумпирана?!

58

Анонимен

преди 5 години

Prostazite koito pischat prostaschki tedove po dolu v satvora da gi vkarat no tipi4no balgari prostazi

57

Анонимен

преди 5 години

До Клетвата народна 48За клетви не говори , защото може тебе първи да те застигне . Вместо празни приказки и клевети отговори на простия въпрос, от къде Иванчева с 1 000 лв. заплата има пари за скъпи адвокати и за медийна подкрепа . Другото после ще го бистрим .

56

usa

преди 5 години

така посрещат престъпниците в Bvlgaristan - с цветя - idiots!

55

M.I.C.

преди 5 години

До 53.Съгласен, но и Иванчева. Има много по-големи престъпници от нея, но това не значи, че тя не трябва да си понесе наказанието. Не ме интересува ГЕРБ, БСП и тн. Има ли престъпление трябва да има и наказание. Друг е въпросът, че се "хвърля" на обществото, за да се отвлече внимание. Това не я прави невинна.

54

Анонимен

преди 5 години

На зъболекар ли ше ходи и тя....?

53

Сандо

преди 5 години

тая крадла няма да е за дълго на вън - в затвояа и е мястото!

52

Възмутен

преди 5 години

Ясно е, че цялата герберска машина е впрегната срещу тях. А пък нали избори идват, трябва всички да са изплашени. В затвора трябва да са Цачева, гнусната менда стоянова- защитничката на застрахователите, фандъкова- София при 1,8 милиард бюджет е мръ.сна, разбита и с некачествени и прескъпи ремонти и още колко герберски калинки.

51

емигрант

преди 5 години

тая нагла крадла, трябва да не излезе от затвора! баsi. и държавата skaпана, никога няма да се промени!

50

Анонимен

преди 5 години

Иванчева ходи без охрана и живее в обикновено жилище покрай обикновени люде.

49

Анонимен

преди 5 години

Спазва се народната българска традиция политик да не влиза в затвора. Все пак хора са и не са свикнали на турски тоалетни.