108

Анонимен

преди 5 години

Не е добро това,което направиха с тези жени,но важното е,че случая се популязира,иначе щяха да си спретнат процеса и да ги натикат невинни в затвора.

107

Тони

преди 5 години

Перверзия е факта, че от 5 месеца продажните журналисти на натрапват сълзливи лъжи за крадливите маши на Зеления октопод и Кадиев, и майките-касички. Стига, престъпниците трябва да са в ареста или в затвора. Няма друг случай, при който 5 месеца куп адвокати и съдия от ВКС оспорват мярка за неотклонение. Толкова ли е специална тази крадла-иванчева???? Пожелавам и да посрещне Нова Година там, където и е мястото - в затвора.

106

Анти-гербераст

преди 5 години

До Анонимен 101Според мен и я спретнаха тази постановка и за другите, прав си не са поискали 500 000 подкуп, много повече са. Можеш да провериш за московски, два пъти му изпумбиха изп. директори на агенция, лилянка краде в апи, краде и в министерството и геле линейката може да провериш какви ги върши. Фандъчка няма какво да я коментираме. Тя прави нещо, което струва 1 милиона, тя го прави за 10 милиона. Фактите говорят.

105

Анонимен

преди 5 години

А защо трябваше някой да подава оставка?

104

До 104

преди 5 години

И при Мишо бирата , Кой подаде оставка , че нещо не помня.

103

ПроСоТо

преди 5 години

а да!..-И Весела Коледа!

102

Анонимен

преди 5 години

При Герб няма и елементарни доказателства за корупция, при доказана такава следват незабавни и недвусмислени действия за унищожаване и пресичане, ТОЧКА. Всичко останало са приказки на платени социалистически дришни.

101

ПроСоТо

преди 5 години

Бог "гледа от Горе",колкото и неточно да е изречено това и колкото да не се вярва на мнозина...със сигурност ще има ВЪЗМЕЗДИЕ за ЖИВОТНИТЕ,скалъпили тая ГАВРА с двете!..Разбира се,не мога да твърдя че това ще се случи в сегашния им живот /на "животните"/,но ОПРЕДЕЛЕНО ще има последствия!!!!!!..Само пожелавам на ..дамите да имат духовната сила!..Ако ги осъдят,да изтърпят наказанието си,а ако ги оправдаят,да не налитат да отмъщават,защото ЗЛОТО,изгаврило се с тях ,е МНОГО СИЛНО....

100

Gg

преди 5 години

Откачена държава...И цветя и дали ?!?

99

Анонимен

преди 5 години

московски - уби си детето, на свобода е, фандъчка, открадна милиони от строителството, ангел попов, подсъдим за корупция и още министър, лилито павлова, европредседателството, цяло министерство и направиха, в Австрия няма министерство-------Но нито един от споменатите не поиска за работата си 500 хил евро подкуп, нали?

98

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво 88, първите 2 месеца мислех че Иванчева може да е виновна. После се убедих на база анализ на действията на властта, че Иванчева не е виновна, а набедена. Много пъти съм я защитил без пари, по убеждение.---------А ако Иванчева беше кмет от ГЕРБ щеше ли да я защитаваш без пари, по убеждение?

97

Анонимен

преди 5 години

До ЛалалаА ти да ни си член на ГЕРБ

96

Анонимен

преди 5 години

При тонове писмени доказателства да я изкарвате невинна означава че сте ПЛАТЕНИ от Иванчева ***.

95

Анти-гербераст

преди 5 години

И гербаджийската прокуратура арестува по същия начин и Николай Цонев, той по всички фронтове я бие тази прокуратура и българските граждани отново плащат, защо не плащат прокурорите.

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 88Вижте какво 88, първите 2 месеца мислех че Иванчева може да е виновна. После се убедих на база анализ на действията на властта, че Иванчева не е виновна, а набедена. Много пъти съм я защитил без пари, по убеждение. Много хора са така, по убеждение. Много хора не са развратени и обсебени от парите за да защитават справедливи каузи. И запомнете - без пари.

93

Анти-гербераст

преди 5 години

Каракачанката кога за продажбата на български паспорти. Има и други, допъвайте. Хич не ми плаща Иванчева, просто виждам истината и тя е, че и спретнаха постановка за да се строи в Младостите. И цацата много избирателно обвинява.

92

Анти-гербераст

преди 5 години

Aз много харесвам Иванчева, никой не ми плаща, просто ме кефи как мачка лъжците от герб + оп.Да продължава в същия дух, пожелавам и Весели празници.Според мен и скроиха постановка.А защо не съдят гербаджийте и патрЕотите (московски - уби си детето, на свобода е, фандъчка, открадна милиони от строителството, ангел попов, подсъдим за корупция и още министър, лилито павлова, европредседателството, цяло министерство и направиха, в Австрия няма министерство) и т.н. Сега ще гушнат от ф-16 талиги пари.

91

Лалала

преди 5 години

Не мога да разбера защо я защитавате. Плати ли ви?

90

Анонимен

преди 5 години

Зо80. Всички рекетират. И топлофикация рекетира, и операторите рекетират, и банки рекетират, и полиция рекетира и на чного веста.Но я кажи къде така показно правят арес. Посочи на друго место.

89

boyko.uzunov

преди 5 години

Иванчева кмет на София , а Фандъкова в затвора за всички издънки в града!!