148

Анонимен

преди 5 години

ОК, гласувай за Иванчева за кмет. Само че, сериозно, мислиш ли, че софиянци ще я изберат, дори да е невинна като младенец ( а тя си откровено корумпирана)? И мислиш ли, че ще се намери някой, който да издигне кандидатурат й и да я подкрепи? Съмнявам се, дори и да работи за ев.ре.ите. Щото те снощния ни разговор вече го знаят наизуст.:)

147

До 149

преди 5 години

А 70 хилки имаш ли?

146

Цървул

преди 5 години

Перверзия беше издигането ти за кандидат кмет!Къде е сега онзи хубостник,който те предложи,а после сумтеше че се срамува?

145

Ффф

преди 5 години

Иванчева кмет? Фризьорка стара мома с две мозъчни гънки? Няма начин. Максимум хигиенистка в Сливенския...

144

Анонимен

преди 5 години

Аз ще гласувам за Иванчева за кмет на Сфоия срещу Фандъкова, защото олигархомедиите с оплюването на едната и хваленето на втората ми показват ясно, коя е на страната на народа и коя на страната на строителната олигархия. Иванчева кмет, Фандъкова на село компири да сади. Нали е неподкупа фъндъкулята, да не умре от гла картофопроезводител ще стане

143

Анонимен

преди 5 години

Има ли чадър за прикриване на престъпленияна гербави корумпирани кметове, след ремонта на Граф Игнатиев Фандъкова защо не си е подала оставката и прокуратурата да я проверява, всичките сделки за ремонти а не само тази...

142

Анонимен

преди 5 години

Защо зам кмета на фандъкова и Боршош не само не са в ареста но и гривна нямат, ето тава е перверзията, Иванчева е мачкана а другите за милиони никой нещо не пише за тях

141

Анонимен

преди 5 години

Тая жена прилича ли ви на 35-годишна? Не че не може да си смени датата на раждане и името. Стига да има достатъчно връзки и пари. А на защитничка на правдата прилича ли ви? Още по-малко. Гр.о.зно и зл.о.б.но същество.

140

До Гурбетчия

преди 5 години

На 23.Но се видя, че тя и поддръжниците й не сте добри в сметките.

139

Гурбетчия

преди 5 години

До Личен коментар: Даваш ли си сметка, че Иванчева през 1996 година е била на 13 години? Може ли дете да работи в спортната палата.Ама пийте си редовно хапчетата! ***.

138

Анонимен

преди 5 години

Народ сляп , заспал, хората които те защитават ти ги пращаш в затвора . Заслужаваш значи да бъдеш лъган и главен..Не усещате ли че това е постановка?

137

Анонимен

преди 5 години

Домашен арест без гривна. Че тя може да си ходи където иска, какъв арест е това ?

136

Анонимен

преди 5 години

До КрасиНе мафията го купи а адвокат Марковски. Той затова е толкова търсен :)

135

Еднокнижникът

преди 5 години

Борисов, Пеевски и Цацаров в затвора!

134

Анонимен

преди 5 години

кога ще има съд за комунистите ? кога ще разследват *** че се наяде от приватизацията ? а съдите една жена че е спирала измамите на строителната мафия ? *** народ.

133

Анонимен

преди 5 години

аве *** народ сме и *** ще си останем в историята. накрая вс ние ще плащаме заради действията на некадърната ни и продажна прокоратура.простите хора и на малкото се радват, бият се в гърдите че са родолюбци... който иска да живее нормални отдавна е напуснал тази свинска ***

132

айде сга

преди 5 години

Крали са та, вижте им муцуните...3х75 не е размер на шкаф. Какво са парвили в кафенето в работно време в тази компания? Жълтозъбата фризьорка светица я изкарахте, няма такъв абсурд. Хора, помислите малко!

131

Анонимен

преди 5 години

До Личен коментарТази история ми звучи странно,но дори да предположим,че наистина и е било платено да те убие,не смяташ ли,че може би точно това припадане е спряло убийството,което може да е било истинско,а може би за да те спаси?Видяхме какво се случи с Георги Стоев,който не искаше да убива,накрая убиха него.Хора не разсъждавайте първосигнално,а търсете причините защо нещо се случва или не се случва.Убийството на човек е сериозно нещо и най-страшното престъпление,има други начини за наказан

130

:)

преди 5 години

А така, пет минути тишина.:))) Аз си лягам горе при семейството си след филма. А ти к.ър.кай уис.ки и "мисли" цяла нощ. Не, че ти се удава.:))) Размишлявай за последните 18 години и къде се издъни. И най-вече, защо повярва на Мирчев, че да се бият жени е безопасно.:)))) (Не, не съм ти бивша, св.и.ньо.)

129

С.Д.

преди 5 години

Понеже св.и.ня.та държи да го прочете още веднъж, още веднъж ще му го напиша - мр.ъ.се.н у.б.и.ец, ще ти видят и на тебе сметката.