609

Анонимен

преди 5 години

До 747Напълно си прав .F-16 не само ,че е красив и ефективен ,но най-важното е ,че с него стават далавери!Охохооо 2милрда за 8бр.!!!Колко ли от тези пари са за Баце и компания?

608

Анонимен

преди 5 години

ефката е самолет от 70-те годинида сте видяли някой да брои луди пари за нещо от 70-тесамо антики и ретро- това ви продаватчестито ще имаме музей на американските самолети при това действащине знам още какво гн.усотия може да се очаква от гербавите индианци сега на цецо крадецо тъщата ще му подари 7-мия апартамент

607

Анонимен

преди 5 години

,,С наглост към прогрес" !С този девиз американците продават своята военна техника!В Словакия ,аха, да се въоръжат с ,,Грипен",като свойте братя чехия ,и се намесиха наглите политици от Вашингтон и заедно със свойте хора в Словакия натиснаха управляващите ,да направят ,,правилния"избор!Така действат американците в Третия свят!Явно за тях,ние сме на нивото на държавите от Латинска Америка,примерно!

606

ако незнаете

преди 5 години

Диктаторът Борисов нарочно наду цената на 2 милириада за да има тлъсти комисионни за дебелите корумпета като крадльото Каракачанов,реално тези 8бр. Ф-16 струват не повече от 200 милиона долара!

605

Анонимен

преди 5 години

Значи ние сме по-умни от чехите, които нямат никакъв американски самолет освен няколко дрона!Чешкото ВВС разполага с 14 ,,Грипен"-а,и 25 L-159/чешко пройзводство/Не само ,че няма американски самолети,но и няма друго американско въоражение в тяхната армия.Иначе доставчиците им са разнобразни,Германия,Испания,Канада,Русия ,рабира се и от Чехия!Ето защо българи ходят да работят в Чехия,а не е обратното!

604

Анонимен

преди 5 години

Египет купува 46 нови Миг- 35 пак за 2 милиардаБГ Корумпета ще *** в страшни мъки гаранция!

603

Емо

преди 5 години

Много интересно е и развитието на "новината". Онзи ден днес.бг мълча, докато 24 часа пусна материал, че комисията класирала офертите наравно. И оставяла на Борисов да реши. И вчера изведнъж някой манипулатор реши, че "наравно" някакси не звучи добре и се почна, че било решено за F-16. Де юре още нищо не е решено, а де факто... тука никой не взема рашение, защото то не зависи от него... тука се изпълняват заповеди, не се решава нищо.

602

гавра

преди 5 години

Египет купува 46 МиГ-35 за 2 милиарда,а курумпираният патриот Каракачанов купува 8 Ф-16 пак за 2 милиарда при това 40годишни и то не за БГ пилоти а за US база Безмер!Извод:въже за всички политици и висши военни докато е време!

601

Анонимен

преди 5 години

"Отново поватарям - за същите пари 46 руски МИГ-35 - срещу 8 Фки"Само, ако тези "46 руски МИГ-35" са пълни гимнастички......... можем да ги проверим..... ама не..... thank you

600

майкятъ

преди 5 години

Пропаднала държава ще плаща милиарди за бракувани кошници . аесектирррбе

599

Анонимен

преди 5 години

"По-добре си затваряйте устата Гербава, защото ставате за смях пред хората с квалификация."Не бях сигурен, но........Ти ме убеди, че наистина си ***. ....... и никой не ти плаща........ а това е за размисъл.... ако разбираш?

598

Радев е ядосан

преди 5 години

Грипен Радев е ядосан, защото избраха F16 и не можа да си направи далаверата с грипените.

597

До 736:

преди 5 години

Ако, е лента ру........ не вярвай. =======Отново срещам първосигнален и елементарен коментар на ниско интелигентен човек.Изданието е британско, казва се Flight Global.Ето данни за неговия главен офис в Англия:Sutton, Headquarters (Editorial and Advertising Sales)Quadrant HouseThe Quadrant, SuttonSM2 5AS, UKTel: +44 (0)20 8652 3315По-добре си затваряйте устата Гербава, защото ставате за смях пред хората с квалификация.Отново поватарям - за същите пари 46 руски МИГ-35 - срещу 8 Фки

596

Анонимен

преди 5 години

" В едно друго издание извадиха една статия, че Египет купуват 46 броя самолети МИГ-35 за 2.2 милиарда долара"Ако, е лента ру........ не вярвай.

595

Анонимен

преди 5 години

Невероятен самолет.Правилен избор.

594

Анонимен

преди 5 години

Каквото с тези 8 самолета, такова и без тях. В едно друго издание извадиха една статия, че Египет купуват 46 броя самолети МИГ-35 за 2.2 милиарда долара. Все си мисля, че 46 самолета са по-добре от 8, но ние нямаме право на глас защото сме член на НАТО.

593

Анонимен

преди 5 години

Имаме нужда от около 800-1000 Американски полицай, за да вкарат ред в този вИлает.

592

нация туземци

преди 5 години

Самолети за американска база Безмер!?

591

Анонимен

преди 5 години

Най добрият вариант за България.

590

те ви се подиграват

преди 5 години

Купуваме 40 годишни щайги които ще ги пилотират американци а не Български пилоти разбирате ли каква гавра ни готвят!