629

Анонимен

преди 5 години

Честито на американската армия.Че се отърва от едни стари самолети.

628

Анонимен

преди 5 години

Нали точно Ф-16 свалиха Сърбите навремето и то с далеч не толкова модерна ПВО. Е после се извиниха "Извинявайте не знаехме, че е невидим".

627

Дедо

преди 5 години

На един филм даваха ,като бях малък.На ф16 се натиска едно копче и става прозрачен ,демек невидим. Имаше и централно с климатик на друг филм.Абе супер са си.

626

Анонимен

преди 5 години

Видяхме колко сме продажни...Първо няколко Ф-16 е абсолютно ненужна и скъпа инвестиция по простата причина, че те не могат да са конкуренция спрямо силите на въображаемия ни враг в региона. Много по евтино щеше да бъде да се закупи святна ПВО която щеше да върши и в пъти по-добра работа. Да ама нали трябва да пълним гушите на хамерикаците. Турция нали са по-п-ро-сти си купиха С-400 а и те са в НАТО

625

позор

преди 5 години

САЩ имат Бугарите за африканци затова им продават 40 годишни самолети на цената на нови!хахах

624

Анонимен

преди 5 години

За какво беше тази пърлама...Отдавна всички знаехме какво ще изберем...и на децата беше ясно. Толкова пари за няколко Ф-16 които Путин ще ги свали само докато си пие кафето сутрин:)

623

Анонимен

преди 5 години

Един ф 16 свалял по двйстина мига29 . На един дъх. С едно натискане на копче. Фасулска работа.Я си представете осем по двайсет. Трепери Русия.

622

Народа изкуфял

преди 5 години

Добре купете ги, но си правете сметката ако не своите поне по един вражески самолети ,да си оправдаят парите. Иначе за какво са ни.Ще чакам резултати.Забравих само да питам кои са враговете?

621

Анонимен

преди 5 години

Най важните неща при избора трябва да бъдат:1. Надеждност2. Цена и експолатационни разходи3. Мнение на родните пилотиКъде са тези неща тивкун да ги покаже да ги видм за трите оферти?

620

Скептик

преди 5 години

То си е като при автомобилите. Явно върховите самолети са разработки от 80-те. Ф22 е нещо като аналог на МИГ29. След това има адаптации, модификации на електрониката, но няма по-добри летателни качества. И стелт си е чист маркетинг. България НЯМА НУЖДА ОТ САМОЛЕТИ. Нямаме капацитет да водим война нито представа с кого ще воюваме.

619

Анонимен

преди 5 години

Хо хо хо хо Поздрави от Дедо ви мраз.И бутилка с ром.

618

Waffen SS

преди 5 години

Ама какво ще да е било това посещение на зам.държавния секретар на САЩ.Трябва много бой да са отнесли политическите лидери н територията България.Те да не са си помислили,че някой се взема под внимание техните решения.Не са ли разбрали,че българските решения се вземат в Брюксел и много по-често във Вашингтон.Така де,ние сме независима държава,от нас нещо не зависи.Колониите нямат право н собствено решение,тяхното решение е решението на сюзерена

617

Анонимен

преди 5 години

Нека комисията да поработи заедно с данъкоплатците,да види как се изкарват минимална заплата с пот на чело зимата. И после да харчи милиардите на хората . Кървави пари от съдрани кожи.

616

VANGELIS

преди 5 години

Истината е че разликата от базисния МиГ-29 на ''Микоян И Гуревич'' от 1983 година, И ТОЗИ ''НОВИЯ МиГ-35'' --- е само поставянето на електронни ЛСД дисплеи, Китайско прозиводство -- на '''НОВИТЕ''' МиГ-35 !!Муахаха !!

615

Анонимен

преди 5 години

Няма значение какви самолети. С осем броя все едно нищо.Пари на вятъра. Ама едни поне десет процента ще идат по предназначение.

614

Коритаров Live

преди 5 години

Египет купува 46 единици МиГ-35, ЗА 2.2 миллиарда доллара !!А това не е равно на 1 МИЛИАРД И 600 МИЛИОНА ЛЕВАС !!......Това е равно на 4 милиарда левас !!

613

БиБи

преди 5 години

До ако незнаетеКаракачанов трудно ще вземе комисиони. Преди него са Боце, Цуци с месестия нос и злите, крадливи очи, полк.о.р. Емил Христов, Цвета Юрдечката, Вл.Горанов, та да си плати вилата, която му строят, и нема за 4 г. за шикарния апартамент, и глупавото Кате. Добавете и 15 членната комисия.

612

Гошо

преди 5 години

Докладът не може да нареди - коригирайте си заглавието. Боце казва, а селянин Цецоу нарежда. Обърнете внимание: Карскачанов наблегна на факта, че не той е поискал 8 броя самолети Ф-16 вместо 10 броя Грипен. Това изначава, че той не иска да бъде замесен с уточнения тип изтребители. Цецоу ходи на работно посещение в САЩ, а пожарникар Бойко миналата седмица в медиите хвалеше Ф-16 с конструкция отпреди 40 години, че са най-добри и "могат да се сборят" и да победат противникови самолети.

611

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Докладът препоръча: Новите ни изтребители F-16 които всъщност са на около 35-40 годинки...................

610

Анонимен

преди 5 години

Do 740 Stava duma za novi samoleti ne za brakuvani. F16 se proizvezdame v USA I shte se proizvezdame pone do 2044.