11

само един

преди 5 години

'... за деца до 12 години има и специална преференция - карта за нощно каране на цена от 1 лев.' невероятна преференция :D

10

Munchen_DE

преди 5 години

По-добре е отколкото беше. Днес предпразнично исках да видя и зимна Витоша. Качих се до Златните мостове.Топли са, чисти са, дано да бъдат опазени!На връщане го взех от Тихия кът. Много удобен транспорт до планината, най-после!Горе въздухът е много чист, днес беше и по-топло отколкото в града.Заслужава си да бъдат ползвани.

9

Анонимен

преди 5 години

Забравили сте да напишете, че от тия автобуси един се е развалил още на представянето и е трябвало да го изтеглят. Герб пак докара стари ***.

8

anon

преди 5 години

Тези ниски автобуси няма да могат да изкачат пътя до Алеко, който не се опесъчава и е доста трудно проходим.

7

Ренаулт

преди 5 години

Скоро ще бъдат изподраскани, окрадени,мръсни и вонящи автобусите. За народ , който не пази общественото и това му е много. Иначе по-добре тези автобуси отколкото Икаруси. Каквито хората такава и общината. Хубавото струва пари. Айде вижте вие какво карате и тогава мрънкайте.

6

Анонимен

преди 5 години

Автобусите са с основен ремонт въф фабриката мерцедес Надъмкюи Истанбул

5

Анонимен

преди 5 години

Не от Франция а от Турция едия аз докарах късно вечерта

4

еди кой си

преди 5 години

Чудесно, но не са правилните абробуси за превоз на пътници със ски екипировка

3

Анонимен

преди 5 години

Фандъковата мафия пак се нагуши.

2

Анонимен

преди 5 години

Ами не знам защо давате минуси на коментар 1 като е прав. Автобусите са втора ръка от Франция, спечелила е някаква незнайна формичка с най-ниска цена. По думите на кметицата били употребявани, но все пак доста по-нови от досегашните. Което е добре, ама да не ни обясняват после нашите коли колко били вредни, а те да пускат аварийните Чавдари на Топлофикация с печките вътре или пък някой ЗИЛ да кара баластра по Графа.

1

One

преди 5 години

Diseli vtora ruka za planinata. Bravo