13

Анонимен

преди 5 години

Около 10% от българите ще празнуват малко или много по-богато, т.е около 600 000 души, за останалите на Бъдни вечер просто боба ще е по - украсен...Стига спекулации...

12

До "пенсионер&q

преди 5 години

Ами партийните и НПО активисти спрете да правите лъжливи обобщения за икономиката и за хората!

11

Анонимен

преди 5 години

До Учуден Българинда точно този 1% със семействата си ще пътува и почива навън за който осталите 99%робуват.

10

Червенко

преди 5 години

Изкарвам достатъчно за да празнувам в чужбина. Ама не съм толкова богат, че да плащам данъци за бонуси на офисен планктон

9

Поздрав от БСП

преди 5 години

Къде е БСП-ето да обясни на хората колко по- хубаво било по Бай Тошово време, когато беше забранено да пътуваме свободно извън България ?

8

Учуден Българин 2

преди 5 години

... Дали голяма част от Българите имат яко странични доходи от някаква "сива ниша" , а ?!?! И не ги отчитат никъде ... Нито плащат някакви данъци за тях ?!?! Нямам как всички да са програмисти , системни администратори или да бачкат в големи компании като "ДЕЛОЙТ" или "ПРАЙСУОТЪУРХАУС" , където се взимат никак НЕ лоши заплати. Във почти всички други сфери заплатите са мизерни , ако НЕ си "НАШ ЧОВЕК" , назначен по политическа или роднинска линия. Няма какво да се лъжем ... :( :( :(

7

Анонимен

преди 5 години

До 1 "Кой където и както иска така ще празнува."Нямам против. Нямам против и да харчат по половин милиард на ден, като на черния петък. Да вися в задръствания по 3 часа, по всяко време на деня.Да чакам на по 1 час на опашка в хипермаркетите, не само на празници.Против съм мрънкането, "колко сме бедни"

6

Учуден Българин

преди 5 години

Как така 100 хиляди Българи ще пътуват за Коледа и Нова година , бе ?!?! Нали всички са много бедни и едва връзват "двата края" между две заплати ?!?! Как така се получава ?!?! Как така се получава , че нашенските зимни курорти за празничните дни излизат по - скъпо от екскурзия в Дубай и пак са препълнени и няма места ?!?! Същото важи и за всички известни механи , клубове и заведения ! ... Как става така ?!?! Нали Българина е беден и взима "едва" 600 - 700 лева "заплата" ? Как си го позволява?!

5

Пенсионер

преди 5 години

До Лорче, 4 Че то пътуването не е за всички. Пътуват умните и красивите. Другите си искат БСП. Кво да праиш, съдба.

4

дядо Соци

преди 5 години

Да идват *** с тоягите ,че вече не се търпи.Заключвайте границите и всички на село.Така ли е ? Така е..!

3

Лорче,

преди 5 години

При 7 млн. население едва 530 000 хиляди ще пътуват или по-малко от 10% от всички българи. От тях 420 00 ще се върнат по родните си места. 110 000 ще пътуват в чужбина или около1,5% от всички българи. Много моля без партийни пропаганди!

2

Lora

преди 5 години

Много е хубаво това. Нека да се веселят и да празниват хората, кой където иска. Интересно е само дали ако поитат тези хора как живеят и дали живет добре, те ще отговорят, че са доволни. Сигурно пак ще кажат, че са бедни и живетя в мизерия и в най-ужасната държава.

1

Анонимен

преди 5 години

Престанете да драскате глупости.Кой където и както иска така ще празнува.