33

Анонимен

преди 5 години

Дотегнахте ни със шопските си културноетнически особености!На всеки празник едно и също...как софийските *** тръгнали да се трепят по пътищата!

32

ПроСоТо

преди 5 години

До ПроСототи определено си окаяно същество!...Непрекъснато ни го доказваш,както и да се "представяш" тук..

31

ПроСоТо

преди 5 години

миналата година Тиквун ни прогърме ушите че 250000 нашенци пътували до гръчко по Коледа,сега цифрата стана 110000.....Голем напредък,нема що!..."Гарантиран от герп"..

30

Анонимен

преди 5 години

Богатите в България обикновенно са хора работещи за американските служби. Вербуват собственици на вестници да пишат в подкрепа на САЩ, а в замяна им гарантират сигурност и дават зелени карти за децата им. 90% от медиите в БГ са така. Всички политици са в играта, всички тв водещи. Америка е империята на злото, а през 1990г. си мислехме друго. Такава информация е опасно да се пише из интернет. Вече убиха един германски журналист който си призна, че всички медии пишат за ЦРУ. Живота ми е мил спирам

29

Анонимен

преди 5 години

ТЛЪСТАЦИТЕ ОТ ГЕРБ ОТИВАТ ДА ЯДАТ НАГРАБЕНОТО.

28

Анонимен

преди 5 години

От 7 милионна България 100 000 българи ще прекарат в чужбина. За останалите няма пари. Поне 2/3 от тях са пребоядисани демократи на службица, вероятно хора работещи за Америка. Малко ли нпо-та има в България? За да бъде независима Европа трябва да се изгони и последния американец

27

Анонимен

преди 5 години

Вчера писахте, че 84% от хората няма да ходят никъде. Ще празнуват у дома.Днес пишете, че 100 хил тръгвали по почивки и го представяте като че ли целия български народ ще е по курорти.Ще празнуват държавните чиновници, на които раздадохте Коледни бонуси.

26

Анонимен

преди 5 години

С моята голема пенсия от 200 лева като си платя лекарствата тока водата и 1 кубик дърва ще ми останат пари за хлебец и млекце. Кой е по богат от мен. Едва ли има по богати аз съм най богатия. А пък гърците с тези смешни коледни надбавки от по 800 евро са най бедните няма да имат и за хлеб и мляко.

25

Анонимен

преди 5 години

Армията от държавни служителчета и люспите на комунистите ще пътуват. Крадени пари лесно се прежалят. Др. Едва ще имат за празника храна..

24

Georgiev

преди 5 години

Сега се обърках! Последно българинът е беден и едва свързва двата края или живее ок и си ходи на почивки, но само мрънка?

23

fakt

преди 5 години

До Lora0.01 - 0.1%

22

близката махала

преди 5 години

вие си пътувайте, аз са берем нивитереколтат около пътываниааата е мнооого обра!

21

Lora

преди 5 години

До 4,А ти колко процента от британците мислиш отиват за Коледа в чужбина. Или от Американците? Айде стига ревали.

20

Анонимен

преди 5 години

Чао, Шопия, здравей, Свобода!

19

Shark

преди 5 години

Градовете се изпразват за празниците, а хората нямали били пари. Хайде бе, нямат. Хора, които нямат пари не отиват в чужбина по всеки празник, не правят задръствания пред хипермаркетите за техника по време на черен петък и не тъпчат колички с ядене и пиене по Коледа и нова година, все едно повече ядене няма да има вече. Не вярвам вече аз на приказките за бедните българи. По-скоро сме мрънкащи българите, и сме овце, защото като имаме някой лев се оставяме да ни тъпчат по други параграфи.

18

Стилян

преди 5 години

110 000 българи тръгват с ограбените пари от работниците си да "живеят" в чужбина - за да не ги гледа някой, който ги познава, с презрение.

17

Анонимен

преди 5 години

ей много богати тия българи бре , от 6 милиона само 100 хиляди имат пари да идат някъде това са под 1% а другите ???

16

Весели празници

преди 5 години

Като ви гледам какви сте мизерници в БГ направо се депресирам, я по-далече... *** или не сте гола вода

15

Анонимен

преди 5 години

Az otivam v kyustendil imah izlishni 4 hil .BGN :)

14

Анонимен

преди 5 години

Ще заминат на почивка, ако им изчистят пътищата