393

ред-нек

преди 5 години

Цялата работа е кой ще вземе комисионната! На нас самолети ни трябват почти колкото луноходи. Даже второто е по-смислено, че може и по-евтино да ни излезе. Опорни точки:1. Да се коментират новини свързани с покупката на F16.2. Да се представи президента в негативна светлина.3. Да се ползва ICMP/IGMP/RARP.4. Плевнелиев е най-великият прецедент на вселената5. Случайното попадане на този текст в коментара под новината е целенасочено.

392

hdfjnd

преди 5 години

Грипен е доказано 2 пъти по-добър, по-модерен, по-евтин и перфектен за работа в България! В момента се обслужват просто интереси заради НАТО! Пълна скрап са нашите политици и военни. Прочетете в интернет кое е по-доброто.. Ф-16 е нищо сравнение с грипен.

391

Хан Крум

преди 5 години

Ще ни изпразнят повече джоба,нищо няма да ни дадат.

390

Анонимен

преди 5 години

Чели недочели ама драскат тука че f16 били стари таралясници... f16 b70 ff е последен модел който стъпва на доказалите се f16

389

Анонимен

преди 5 години

А купете сега американски самолети, после президентът им като каже - оставете ги тия *** им взехме паричките и вече не са ни нужни, какво ще искаме резервни части от турция ли?На тези може да се разчита единствено да ти изпразнят банковата сметка! Като скакалци са тези червеноврати кравари!

388

Анонимен

преди 5 години

Колко "бели" и цивилизовани държави купуват ф-16 - една голяма 0.Колко бананови републики купуват ф-16 - пак нула, освен поддалите са на натиск...

387

Анонимен

преди 5 години

Даам никой пилот не ще да се качва на таралясници измислени по време на виетнамската война, всеки предпочите новите разработки, които пасват най добре на нуждите на България и отчитат националния интерес, разбира се и с подобаваш офсет!

386

F16

преди 5 години

Всички военни пилоти искат Ф16 никой неще втора класа Грипени Желанието на руските тролчици няма никакво значение

385

Правилно

преди 5 години

До Анонимен Натискат ни защото знаят че има продажници в управлението на България и може да повлиаят за неправилно решение в ущърб на отбраната на страната

384

Анонимен

преди 5 години

За какъв конкурс става дума,като САЩ ни натискат толкова нахално и нагло да купим от тях Ф16,че и най малките деца разбират за какво става дума.Ама така става,като допускаме американци да ни "помагат"с пари за това и онова.Сега ни се натяква,че трябва да се реваншираме.За да сме независими и да не ставаме роби на чужди сили,трябва сами да се справяме с проблемите си.Така,че тоя конкурс е пародия на конкурс!

383

Анонимен

преди 5 години

100 милиона долара , и къде са инвестирани тези пари , това е разход за техни заплати но не и за инвестиции , пълни глупости

382

Мой

преди 5 години

Визите долу, иначе да си фъркат те със старите си машини.

381

Пъмпии, Пъмпии

преди 5 години

Ела да видиш каква 13 метрова елхичка ни подариха от Москва!А вие ни изнасилвате да ви купуваме старите фърчила за убиване.Сега разбираш ли Пъмпи, защо печелите политиците - като им подарявате хасиенди в САЩ, а никога народите.Народите имат нужда от МИР, надежда, коледен дух, светлина и елхички.

380

Анонимен

преди 5 години

"Грипена е по добрата оферта."Осведоми се, колко f16 имат Шведите.

379

Анонимен

преди 5 години

"Грипен, излита и каца от право шосе 800 м. от затревена писта също."Значи, е удобен да си пръскам лозето.

378

ШишоБакшишо в пенсия

преди 5 години

Абре, дайте ми тука един Фърчоплан16 и на мене да че ми взеха "Жълтия звяр" и сега не мога да заработвам частни курсове . Обещавам че само да чуя руска реч докато возя клиенти такаа ще подкарам барутника че ще цапат гащите .

377

Анонимен

преди 5 години

Френските самолети и грипените са по-добра от щайгите ф-16 ама карай. Краварите съскaт, заплашват и изнудват, а България е малка страна.

376

Трамп

преди 5 години

Руските бoклyци отиват за скраб... а Американските Фърчила още преди да сме ги изплатили Пък и трябва специално гориво да им купуваме щото те не искат да зареждат от бензиниостанциите на Марешки . Ще е хубаво ако поне газови уредби им сложим ..... иначе ще се въртим около тях и ще бръмчим а кравешките фенове ще им правят молебен та дано Фръкнат ...... нали руски *** имат да цапат ..... Хахаха

375

Анонимен

преди 5 години

Ама безвизово на Кукувден!

374

Русомраз

преди 5 години

Руските тpoлове нацапаха гащите с кафяво!Свиквайте, България се превъоръжава и руските бoклyци отиват за скраб...