45

Анонимен

преди 5 години

АМи то и чорапите нямат право да са друг цвят освен ЧЕРНИ или СИВИ. Шарени можеш само вкъщи или ако работата ти не предполага висок държавен пост.

44

ШибиРиби

преди 5 години

Абе елече... чорапите дайте да видим чорапитеее... зелени ли са кафеви ли са, партенки ли навива? Мдаа

43

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

След всичко станало Деса продължава да се влачи след президента... - и да троши народна пара...

42

Анонимен

преди 5 години

Някой помни ли как изгледаха Тръмп и Жена му в Саудитска Арабия?Тръмп със Сако и тъмни панталони. Мелания - в плътна рокля .

41

Анонимен

преди 5 години

Само да ви каже на всякакви официални събития - в случая Икономически форум - Или носиш САКО - АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - или в най лошия случай ако си много беден - ЧЕРНО КОЖЕНО ЯКЕ, което е ПОЛУОФИЦИАЛНО. ОСвен това Сакото обикновено е Черно или тъмносиньо, изключения са спортните сака, освен ако някой не иска да се направи на оригинален. Също ако е много строг дрескодът се ходи с вратовръзка, а иначе - с папионка.

40

Анонимен

преди 5 години

На официалните снимки в двореца на краля изглеждаха перфектно, роклята на Радева беше много хубава, тука не ги показаха. Но това е Петра, пясък и скали, как да са облечени?

39

Аз

преди 5 години

Престанете да величаете Десислава Радева, като първа дама. България не е президентска република, за да е първа.

38

Анонимен

преди 5 години

Румене, само знаеш да даваш акъл на хората кой как да работи и какво да прави, а виж се ти....за 5 лева работа не си свършил.......

37

Куку

преди 5 години

Стрпонесата щеше да е кустУм и заешка опашчица и щеше да е щастлиФт с тез загорели араби.

36

Анонимен

преди 5 години

Какво проличава от тази снимка - че държавният глава На България и жена му са с---и или поне се обличат като с------ни и не спазват протокола. Което не значи че трябва да се обличат съкъпарски с дрехи за 10 000 лева, а че трябва да носят точно опреледен тип облекло. Само за сведение - едно сако нормално струва почти колкото яке, но щеше да има съвсем друг ефект. Джинсите ако не бяха протрити най-много да са 10-15 лева отгоре.

35

До 23

преди 5 години

След като е на официална визита, не може. Но след като изобщо питаш, едва ли ще разбереш...

34

Анонимен

преди 5 години

Браво евалла на президента, така трябва да бъде, богоизбраните фараони от ГРОБ да ходят с часoвници и чанти от по 10 000 евро.

33

Анонимен

преди 5 години

Ами нямат назначен стилист за обличане, пишеше преди време някъде. Затова и Радева ходи сама да си купува роклите. Много са си добре според мен!

32

сара

преди 5 години

Нормални и земни хора. Интересно е защо не показват снимки от официалните срещи, а тези, на които това облекло си е нормално. Да не би някой да е отишъл в Петра по костюм ? Бих се изненадала...

31

ИЗкам

преди 5 години

Като онзи ***- дето прегъщаше и галеше една кола на НСО. Тоз, който по българи Колорадо!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Специално е казано че са НА ВИЗИТА, т.е. ПОсещението е ОФИЦИАЛНО, т.е. СПАЗВА СЕ СТРОГ ДРЕСКОД. отдолу той трябва да е със сако задължително, а отгоре - тъмносиньо или черно яке което да позволява носенето на сако. Никой от двамата не може да носи протрити или скъсани дрехи, те представляват държавата

29

Анонимен

преди 5 години

до 22е радвам се,че не е само опаковка,тогава трябва тези нейни качества да се показват а не глупости за дрехи

28

Активист на БКП

преди 5 години

Браво на другаря Радев-пести от облекло за разлика от Плевнелиев и Стоянов с капелите на жена му !!!ЧОВЕК ОТ НАРОДА !!!

27

Анонимен

преди 5 години

Става въпрос че якето е КИЧ. ЕДно на ръка че червено, черно и жълто са цветовете на Германия, а не на България, но второ наложи е един върху друга толкова много цветове в най-безуман комбинация. А сивите панталони с жълтата блуза съвсем не си вървят. Той все пак е Президент, не може да се облича както си пожелае. Трябва да има завеждащ протокола. Дори жена му е по-добер облечена от него, въпреки че не е редно да е в протрити джинси.

26

Aладин

преди 5 години

Вече имахме палячовци за президенти--като оня щастлиФт ***... Нормално се е облякъл Радев- като за пустинни условия!