11

радостен

преди 5 години

Като си теглим куршума и депресията отшумява. До смъртта само мъки и тревоги за пари и сметки!

10

Илийката

преди 5 години

До АнонименНе съм писал, че трябва да се прекалява с духовността.

9

Анонимен

преди 5 години

До Илийката 7А когато човек прекали с духовността и я превърне в мания става точно обратния ефект на здравия дух - психоза, дилюзия, илюзия! Бог има разбира се но прекаления светец не му се нрави защото нашата човешка "перфектност" му е много досадна!

8

Присмехулник

преди 5 години

целта на празниците е да не се подчиняваме на ежедневието, което ни разтоварва от монотонността на ежедневието. позволете на близките си хора да разпуснат, дори да не присъстват на общата закуска (ако има все още такъв обичай).. ако някой ме е забравил с подарък, ще го разцелувам! честно! защото е бил честен, в това, че ме е забравил(а).

7

от мен

преди 5 години

Топла хубава храня , топло пухкаво одеало , мил човек до теб , може малко с*кс -депресията бяга !

6

Илийката

преди 5 години

Когато тялото не боледува, а душата е задоволена от потребните й страсти - остава да се обърне внимание на духa. Потапяне в света на духовното, сакралното, мистериозното пропъжда депресията, защото разширява хоризонта на мислене и жаждата на човешкия дух за вечност.

5

Анонимен

преди 5 години

Тази статия до голяма степен не важи за българина.

4

Анонимен

преди 5 години

До Бен *** 2Има много богати хора по света които страдат от бича Депресия. Бог да не дава да го изпита човек!

3

Анонимен

преди 5 години

До Чичо 1за всичко спира да ти пукаТова съвсем не е вярно! Антидепресантите са необходими за съживяване на ел. предаването между мозъчните мини нервни окончания/центрове които са поовяхнали от състоянието - депресия. (биохимична причина)

2

Перко

преди 5 години

С червено винце и Берковската духова на макс

1

Бен Ган

преди 5 години

От мъжка гледна точка. Има 1 правила при нас. Празни топки, пълен стомах! Така няма депресии, няма драми, живота е лесен. Но... защо да е лесно, като може да е трудно.