22

Гошо

преди 5 години

До Пич 7 Бях в България тази год. за 2 месеца.Красота да ти спре сърцето-особено извън София.Но хората са отврат,дори най-близките.Завист,плюене по нас живеещи в странство.Не къща,дворец без пари да ми дадат в Симеоново,никога не бих могъл да се върна да живея б БГ.България,която аз познавах вече не съществува.В София говорят със селски диалект,дори по нац.телевизия.

21

Тошо

преди 5 години

До Анонимен 12 Оплюха 'Веждичката"в друга статия,щото ги нарече вечно оплакващи се,ама дето викат-хубаво,ама българска работа.

20

КК

преди 5 години

Дубай застигна Кюстендил, ако включат и безплатен чартър ще съсипят туризма в града!

19

Поручик Балканец

преди 5 години

Тази година, за пръв път от много години решихме да празнуваме в България, и то точно в Кюстендил. Като се върна ще споделя. Предвид досегашния ни опит не сме оптимисти, но човек никога не знае. Случва се и мома да роди....

18

Анонимен

преди 5 години

Като в Дубай викате?Ама що така сега, нали българина нямаше пари и рови по кофите?

17

Анонимен

преди 5 години

До СмехуркоОтиди до Дубай и тогава пак пробвай да си зададеш абсурдния въпрос

16

Срама нямате

преди 5 години

Какъв дубай бе празнoглавци... те финансират ислямизма и строенето на джамии в Европа, а те ходят на туризъм там..

15

Анонимен

преди 5 години

Кюстендил е супер, но българският туристически продукт е пълен ***. Имам предвид не семейните и селски хотели, които са чудесни, а мащабните едрокалибрени масивни петзвездни ***, които гледат само да ви приберат парите и да ви натровят с токсична кухня.

14

Кюстендилец

преди 5 години

В момента е зимна приказка Гората е отрупана със сняг .Кой иска да бръмчи при арабелите.Аз оставам в Кюстендил...

13

Смехурко

преди 5 години

"В Дубай или Кюстендил за празниците? Няма значение цената е същата!"Като оставим настрани цените... Че с какво Кюстендил е по-лош от Дубай? В Кюстендил приятни хора, природа и 40 минерални извора. В Дубай - пясък, бетон и гъжви.

12

Анонимен

преди 5 години

Нали нямаха пари бугарете бе, теглят бързи кредити, пък хотелите целогодишно резервирани на 100%? Как така?

11

Пич

преди 5 години

Преди време гледам един хотелиер - "Фабрика за храна и танци", пуснали оферти за по 300-400 лева на ден, all inclusive, за 4-*** души. Еййй, то не беше мрънкане, то не бяха саркастични забележки, то не бяха обяснения как заплатите били по 700-800 лева, пък се намесиха и пенсионерите. Човекът им обяснява какво точно е включено в цената, онези реват - "Няма да ви стъпим", "По-добре да отидем в Риц в Париж", и т.н. Накрая става ясно, че целият сезон е разпродаден и не може да си намериш места:))

10

Джедай Мастър

преди 5 години

В Дубай няма сняг. Не знам кой би отишъл.

9

Пич

преди 5 години

И в крайна сметка никой не ви насилва да ходите в 5 звездни хотели. Като нямате пари, пък отидете и си купете една ракия за 10 лева, един буркан туршия, седнете с любимия човек и си прекарайте вкъщи. Необходимо ли е всички да прекарат празниците с хавански *** и щампанско за по 200 евро бутилката? Пак да ви кажа - вече не сме в социализма, всеки си прави сметка според възможностите си. Щом има скъпи оферти, има и кой да ги купува. Не се притеснявайте.

8

Щерю

преди 5 години

За родните хотелиери - Кюстендил, по красота, направо си е един Дубай на Балканите...

7

Пич

преди 5 години

Така и не можаш да разбера от къде идва това мрънкане от българите?! Имало някаква оферта в Кюстендил, която била като в Дубай! И какво от това? Ама утре някой може да излезне и да пусне оферта 10000 лева куверт с меню тройка кебапчета и мешана салата. Ама спрете да живетте в социализма не, хора! Вече сме 2018 година. Има колкото си искате заведения в България, и безбрай много в чужбина. Има Интернет, сравнявайте, питайте. Те и къщите в Симеоново са по-скъпи от Маями Бийч, ама се купуват, нали?

6

Discovery

преди 5 години

Въпросът е дали такива цени са с цел да се перат по-бързо и лесно парички... или пък просто БГ се рекламира що годе добре в чужбина и вече хотелиерите могат да привличат чуждестранни туристи с цени сходни с други известни дестинации. Ясно е, че за нас българите Кюстендил не е няква готина дестинация, щото ни е под носа, но за чужденците, може пък и да е... гледайте малко по-положително на нещата бе хора...

5

Гашо

преди 5 години

Браво на Първанов, тоест на сина му. Хотела в Кюстендил е негов. Много оправно и умно момчето, толкова млад а какъв хотел за чудо и приказ е направил. Учете младите ей, вижте че се случват нещата ахахаа

4

:)

преди 5 години

С тая разлика, че не бих стъпил в Дубай. На тази цена и в Кюстендил няма да ходя, но в друг случай вероятността е голяма :)

3

селянин

преди 5 години

ЗАПЛАТАТА МИ Е ТОЛКОВА , ЧЕ ДА СЕ ПРОСТИРАМ СПОРЕД ЧЕРГАТА СИ. НИТО В ДУБАЙ НИТО В КЮСТЕНДИЛ.