17

Анонимен

преди 5 години

Тя диагнозата е ясна. Само името на нашия "диагностициран" не е посочено. Но, ако трябва да го изкарате болен, за да не бъде съден, няма да стане!

16

Анонимен

преди 5 години

Гербавостта е тежка психическа болест, често с летален изход

15

Анонимен

преди 5 години

Диагнозата е ясна BOLEN MOZAK MUXALBOIKO

14

анонимен

преди 5 години

Сбъркали сте адреса,моля.Високомерието не се лекува с лекарства,а с вяра.Обърнете се към църквата,а не към психиатрията.

13

До14

преди 5 години

Точно!Баце има Вся власт - Тя е над останалото!Виж, този който Я няма - и мания го го гони,и синдроми го връхлитат,и високомерието му е без подплата.....

12

Хехе

преди 5 години

Диагнозата е ясна - Дондуков 2

11

Анонимен

преди 5 години

Станишев беше подчертано високомерен, после Орешарски. Бойко не е показвал високомерие. В днешно време високомерие демонстрират Президентът, човешкият от падък Иво Христов, Корнелия Нинова, Томислав Дончев.

10

Леле

преди 5 години

Баце има всичките симптоми!

9

Bace

преди 5 години

Добре, че нашия премиер не страда от такъв синдром.

8

Анонимен

преди 5 години

Гербавостта е тежка психическа болест, често с летален изход.

7

Анонимен

преди 5 години

Това се проявява при по-голямата част от хората с неограничена власт,преди време бяха направили такъв експеримент с две групи - затворници и надзиратели+управляващи затвора и тези които управляваха затворниците се превърнаха в психари с неограничена власт и изкривена психика дотолкова,че се наложи да спрат експеримента,за да не избият затвотниците."нарцистично личностно разстройство, антисоциално разстройство и хистологично личностно разстройство" и не само това.

6

колко добре

преди 5 години

са описали в статията 7-те млн.българи,самозабравили се,нагли,алчни,смятащи се за център на света,само те заслужават да живеят,повече са от всички останали,богоизбрани са,всичко им се полага по право и т.н.

5

Анонимен

преди 5 години

"Един голям въпрос: Възможно ли е лекарите и психиатрите да помогнат при идентифицирането на характеристиките на хора със синдрома и да допринесат за създаването на законодателство, с което да се ограничат негативните обществени последици, които могат да възникнат от него?"По-голям въпрос е защо учените не лекуват хомосексуализма, щом смятат, че са достигнали необходимото ниво да променят същността на хората.

4

Ха-ха

преди 5 години

Банкянският безалтернативен нарцис засега държи българският рекорд.На второ място е бившият първи Иван Костов,естествено.

3

MEN

преди 5 години

A....I ZA DRUGO SE SETIH.NE VSEKI IZDARZA NA MNOGO PARI,OSOBENNO TOZI,KOITO NIKOGA NE GI E IMAL I IZVEDNAZ SE VIZDA S TJAH-PORAZDA SE TO4NO TOGAVA TAZI MANIJA ZA VELI4IE.NAPRIMER HORA,KOITO SA SE RODILI SAS ,,SREBARNA LAZIZA V USTATA,,-NE STRADAT OT TAKIVA BOLESTI.NO...VASHKA,NAPIE LI SE S KRAV-IZLIZA NA 4ELO.LOSHA RABOTA.

2

MEN

преди 5 години

MEGALOMANIJATA LI? -TOVA E DIAGNOZA. A MJASTOTO ZA OPRAVJANE-PSIHIATRIJA-AKO VAOBSHTE.....

1

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е бил на херца а Сталин на амфети.Естествено са забранявали други да ги употребяват.Класика.