10

Анонимен

преди 5 години

Стискам палци на американци и руснаци да разпаднат бюргерския евроколхоз. Англетата да се спасяват, сега им е шанса. Ако от британския парламент не приемат сделката да се вдига народа и да ги линчувa. Немците като през Втората световна завладяха Европа и като през Втората световна ще дyхат супата!

9

Православен

преди 5 години

Всичко е по контрола на американците, искат слаб и контролиран ЕС!

8

Име

преди 5 години

може да гледате, но това не уначи, че виждате! и не не съм от групата на лъжците!

7

Анонимен

преди 5 години

Ще блъфират до последния момент, белким изкрънкат още. Британски политически покер .

6

Анонимен

преди 5 години

До ИмеГледаме на сървъра, че слагате доста минуси по коментарите. Това означава ли, че сте от описаната от Вас група?

5

Анонимен

преди 5 години

Ама британците такъв си го вкараха... И всичко - заради собствената им глупост. Излязоха няколко човека начело с клоуна Фарадж и това беше предостатъчно да си разклатят цялата държава. Какво излиза..че обществото им е толкова оглупяло, че само трябва някой да се разкряка по телевизията и всички хукват да си рушат граденото с десетилетия, заради простотията си. БРАВО ИНГЛЪНД, ЧИЪРС!

4

Име

преди 5 години

а повечето мангало-травестити, *** на розовобузкото прокопиев са много умни! акъла им стига само за праскане на минусчета!

3

Гледна точка

преди 5 години

Повечето англичани са много проcти!Хем от ЕС им заявиха, че не могат да им правят повече отстъпки, те не стига, че са ***, ами и наглеят. Тереза Мей го разбра о време иначе нямаха никакъв шанс. Сега пак имат някаква възможност или сделка или нов референдум, ама второто ми се струва все по - малко вероятно!

2

Име

преди 5 години

по-добре твърд брекзит, отколкото диктатурата на германските ***.

1

Ф.С.В.

преди 5 години

Туй не ни интересува - ексайт ли ще,,, е опсайт ли ще е -- Кажете сега актуалното и главното- какво бебе ще излезе в Съсекс - черно или бяло ?? ХМ !??Аз залагам на първият сценарии ))