13

Циник

преди 6 месеца

Някой вижда ли иронията в цялата история?
Британци с африкански, пакистански, и индийски корен гласуваха за брексита!
Защото знаят какво водеха със себе си нахлуващите тълпи от тяхни сънародници.Не искаха да плащат на Евросъюза ( Великобритания беше след Германия втората "дойна крава" на ЕС) та те не искаха да плащат на Меркел за издръжката на поканените от Меркел примитивни враждебно настроени диваци от Азия и Африка - оттам тръгна целия Брексит - НЯМА ТАКАВА ИРОНИЯ!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Но Ирландия е в ЕС, което означава или граница, или отцепване на Северна Ирландия от Обединеното Кралство и обединение с осталата част на Ирландия. Другата опция е изключването на Ирландия от ЕС, което е малко вероятно. Освен Южна Англия да се отцепи като Северозападен Пако-африкано-арабски Конгломерат.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Eдин по един ще напуснат всички. Накрая ще останем ние, мамаллигите и гърчолята. Ще си спретнем едно балканско парти тук. Клоаката ЕС е бита карта.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Стискам палци на американци и руснаци да разпаднат бюргерския евроколхоз. Англетата да се спасяват, сега им е шанса. Ако от британския парламент не приемат сделката да се вдига народа и да ги линчувa. Немците като през Втората световна завладяха Европа и като през Втората световна ще дyхат супата!

9

Православен

преди 6 месеца

Всичко е по контрола на американците, искат слаб и контролиран ЕС!

8

Име

преди 6 месеца

може да гледате, но това не уначи, че виждате! и не не съм от групата на лъжците!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Ще блъфират до последния момент, белким изкрънкат още. Британски политически покер .

6

Анонимен

преди 6 месеца

До Име

Гледаме на сървъра, че слагате доста минуси по коментарите. Това означава ли, че сте от описаната от Вас група?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ама британците такъв си го вкараха... И всичко - заради собствената им глупост. Излязоха няколко човека начело с клоуна Фарадж и това беше предостатъчно да си разклатят цялата държава. Какво излиза..че обществото им е толкова оглупяло, че само трябва някой да се разкряка по телевизията и всички хукват да си рушат граденото с десетилетия, заради простотията си. БРАВО ИНГЛЪНД, ЧИЪРС!

4

Име

преди 6 месеца

а повечето мангало-травестити, тролове на розовобузкото прокопиев са много умни! акъла им стига само за праскане на минусчета!

3

Гледна точка

преди 6 месеца

Повечето англичани са много проcти!
Хем от ЕС им заявиха, че не могат да им правят повече отстъпки, те не стига, че са пpocти, ами и наглеят. Тереза Мей го разбра о време иначе нямаха никакъв шанс. Сега пак имат някаква възможност или сделка или нов референдум, ама второто ми се струва все по - малко вероятно!

2

Име

преди 6 месеца

по-добре твърд брекзит, отколкото диктатурата на германските джендъри.

1

Ф.С.В.

преди 6 месеца

Туй не ни интересува - ексайт ли ще,,, е опсайт ли ще е --
Кажете сега актуалното и главното- какво бебе ще излезе в Съсекс -
черно или бяло ?? ХМ !??
Аз залагам на първият сценарии ))