30

До циник

преди 5 години

На инглизите много им се иска да договорят условия, като на Швейцария и Норвегия, обаче не си дават сметка, колко са далеч от тези държави в развитието. Още доста хляб трябва да изядат за да ги настигнат. Айде мита, визи и всичко каквото им се полага.

29

Факт!

преди 5 години

Браво закривайте немската ко.ина територията им е разположена на заграбени френски и полски земи.Да бъде поделена между двете а немският забранен.

28

Циник до 27

преди 5 години

Точно обратното е! Ако има рай на земята - то той е на една от последните английски колонии - Сейнт Томас! Невероятна красота...плажове...палми...кристална вода..и 500 банки - местните *** имат работа...няма бунтове и кръвопролития...като в освободените им африкански съшебеци...Политкоректния булшит за лошите колонизатори - не може са скрие истината - а тя е - че с напускането на колонизаторите - си тръгват и закон и ред!Шебеците започват да се колят!

27

V

преди 5 години

Европейските съюзи са част от борбата за влияние на Германия още от времето на втория райх на Ото фон Бисмарк ;)Това е вид икономическа война в която падат и жертви .България остана шест милиона .Германия също дава жертви ;) Парите които ни ,,дават,, не отиват за нашето благо ,а поне половината от тези пари са си наши .Те така контролират нашите пари да не отиват за нашето благо ;) Резултата е че ние даже си плащаме за нашите пари например винетки ;)

26

Анонимен

преди 5 години

до 24:Така наречения Брексит ще е "Всичко да се промени така, че да си остане същото" !С други думи - До преди Брексит, Англия беше с единия крак в ЕС, а с другия вън от ЕС, докато след Брексит, ще е обратното...т.е. Европа ще си има още една Швейцария, която няма да плаща за тарикатлъците на Андрешко !

25

До 26

преди 5 години

Хохъл, земи си един билет от Киев до Гуантанамо еднопосочен, наливай се с ръжена ракия, яж си тройните сандвичи с пилешките кълки бъкано с антибиотици, и оди в Хохлия да воюваш против себе си, против Русия, най-много да попръц...неш от Порошенковия шоколад! Остави черният хайвер и шампанското за ценителите!

24

До: Циник

преди 5 години

От: Ели,Дали умеят, или не, не мога да споря!Но е факт, че когато се намеси военизирана и икономически агресивна д-ва в живота на дадена чужда общност, резултатът е един: мизерия, страдание, бедност!Накрая към 1960 - 1978 оставят едни разрушени общества, раздирани от разпалвани отвън междуетнически конфликти.Сега какво иска Европа аз да й поема историческата вина към бежанците.Печалбата за нея, загубата за БГ.Както ЕС наложи квоти за износ и производство на И. Европа - субсидии сел. с-во!

23

Анонимен

преди 5 години

До 22 Ели- рускинята, това дето си написала напълно отговаря за руския Гулаг !

22

V

преди 5 години

Оставете ги германските европейски съюзи на Бисмарк .Гледайте кви ги вършат нобелистите.Нобелова награда щото гравитационните вълни се обединявали .ха ха ха Ми то това е очевидно .Колко е гравитацията на един атом и колко е на Земята ??? Нобелови награди за очевидни работи ;) Има модели на сблъсък на галактики направени от ,,УЧЕНИТЕ,, очевидно е че са сгрешени .Тия са по ***.лоумни от малко дете ;)

21

Анонимен

преди 5 години

До 21Експерт: Решение за Брексит - Мораториум !..А жълти жилетки да почукат под прозореца на 100 годишнота бабе, искаш ли?тва да не ти е бг и раССия, къде се гласува до получаване на "правилният" резултат!не забравяй, че бабето вече е пуснало за сечене нова монета, послучай излизането! дали бабето прави нещо случайно? брекзит ще има!

20

Циник до Ели

преди 5 години

Не мога да споделя жалостта ти към африканските диваци! В ЮАР им върнаха свободата - но най-доброто което направиха е - да се самоизбиват и размножават безконтролно.В белгийско Конго - само за 20 год. оставената им железопътна мрежа беше занемарена и унищожена след като си тръгнаха лошите колонизатори...в Нигерия се шири Боку Харам ... из цяла освободена Африка - кланета и мизерия. Африканците друго не умеят!

19

Ели

преди 5 години

Няма никаква ирония, има справедливост и възмедие.Не може с векове да воюваш и изтребваш, експлоатираш местното население, за да ползваш ресурсите му, и да не очакваш същото това ограбено население да не търси по-добър живот.Ако САЩ, Британия, Франция не бяха водели войни, цветни революции в Африка и Б. Изток, нямаше да напират към Европа. Самата Европа чувства вина, но иска всички да я плащат - цинизъм.България с какво е експлоатирала Африка, че да й натрапват бежанци?А И. Е-па и пазарите й

18

Анонимен

преди 5 години

Експерт: Решение за Брексит - Мораториум !

17

Ели

преди 5 години

Тъй, тъй, който си е бил Колония, унищожил е местният поминък, традиции и живот да си ги гледа, да си ги рани и да им плаща репарации. В крайна сметка великият Запад забогатя именно от Колониите си... и културно от разграбването на Византийската империя. Та който е крал чужди ресурси да си плаща. Но не мога да разбера защо държави като БГ, които не са били грабители, трябва да приемат последствията на експлоататорска Европа - бежанци. Рано или късно, но Възмездието се стоварва върху агресорите.

16

Циник до Ф.С.Б.

преди 5 години

Точно колега!Африканците , Пакистанци, Индийци с британски паспорт видяха гладните тълпи в лагера "Джунглата" край Кале.... и решиха, че не могат да делят социалните си с "оригиналните зулуси" от Нигерия, Судан, Сомалия, Афганистан и Еритрея!

15

Анонимен

преди 5 години

"Син седесарски и европейски шут за Британия.""Това ще е един хубав ден за българската и европейската демокрация.""С малко, но завинаги ще спечелим победа над Британия""Британия си отива, спете спокойно деца!""Последен валс, сбогом Британия."

14

Расия

преди 5 години

Танковете да влизат! Когда европейците ще се почувстват сигурни и спокойни? Когда ще си празнувате вече спокойно на Коледни базари? Когда ще се разхождате спокойно по центровете на Европейските столици? Никога! Анексия към Руската Федерация! Време е да променим Европа в обща Федерация!

13

Циник

преди 5 години

Някой вижда ли иронията в цялата история?Британци с африкански, пакистански, и индийски корен гласуваха за брексита!Защото знаят какво водеха със себе си нахлуващите тълпи от тяхни сънародници.Не искаха да плащат на Евросъюза ( Великобритания беше след Германия втората "дойна крава" на ЕС) та те не искаха да плащат на Меркел за издръжката на поканените от Меркел примитивни враждебно настроени диваци от Азия и Африка - оттам тръгна целия Брексит - НЯМА ТАКАВА ИРОНИЯ!

12

Анонимен

преди 5 години

Но Ирландия е в ЕС, което означава или граница, или отцепване на Северна Ирландия от Обединеното Кралство и обединение с осталата част на Ирландия. Другата опция е изключването на Ирландия от ЕС, което е малко вероятно. Освен Южна Англия да се отцепи като Северозападен Пако-африкано-арабски Конгломерат.

11

Анонимен

преди 5 години

Eдин по един ще напуснат всички. Накрая ще останем ние, мамаллигите и гърчолята. Ще си спретнем едно балканско парти тук. Клоаката ЕС е бита карта.