33

До: Циник

преди 6 месеца

Виж Нова Каледония, францизите напуснаха, а местните ненавиждат чужденците.
Не виждам нищо красиво в разделянето на Виетнам, Корея, икономическите санкции срещу Куба, убийството на Алиенде, подкрепата на Пиночет.
Нищо законно не виждам, както и в опиумните войни.
Да не говорим за Хаваите и Филипините.
Та Западът, "Голд. Сакс", „Краун Ейнджънтс",Бритиш Петр. обвинения за замърсяването на Мексиканския залив, Монсанто, Шел - част от тях си спечелиха от БГ с едни митници и още, и още.
Хич не ми е жа

32

Циник до 32

преди 6 месеца

Приказки наизуст!
В ЦЕЛИЯ СВЯТ от общо около 190 държави ... виж на кое място е Англия!
Общи приказки и нихилистки дрънканици ю- не променят фактите!

31

До:V

преди 6 месеца

Това е целта: един % да владее 90% от световните богатства и полудяват, когато някой не иска да ползват ресурсите му - Русия, Венецуела, виждаме неизгодните клаузи от НАФТА, как увеличиха емигрантската вълна към САЩ, а това е в резултат от хищническа иконимическа политика.
Британия винаги е била под влиянието на САЩ, и този референдум не беше случаен.
А фактът, че Шотландия не беше поканена на дебатите за напускането на Британия, говори много. Британия, мога да си я посетя като турист,винаги!

30

До циник

преди 6 месеца

На инглизите много им се иска да договорят условия, като на Швейцария и Норвегия, обаче не си дават сметка, колко са далеч от тези държави в развитието. Още доста хляб трябва да изядат за да ги настигнат. Айде мита, визи и всичко каквото им се полага.

29

Факт!

преди 6 месеца

Браво закривайте немската ко.ина територията им е разположена на заграбени френски и полски земи.Да бъде поделена между двете а немският забранен.

28

Циник до 27

преди 6 месеца

Точно обратното е! Ако има рай на земята - то той е на една от последните английски колонии - Сейнт Томас! Невероятна красота...плажове...палми...кристална вода..и 500 банки - местните *** имат работа...няма бунтове и кръвопролития...като в освободените им африкански съшебеци...Политкоректния булшит за лошите колонизатори - не може са скрие истината - а тя е - че с напускането на колонизаторите - си тръгват и закон и ред!
Шебеците започват да се колят!

27

V

преди 6 месеца

Европейските съюзи са част от борбата за влияние на Германия още от времето на втория райх на Ото фон Бисмарк ;)Това е вид икономическа война в която падат и жертви .България остана шест милиона .Германия също дава жертви ;) Парите които ни ,,дават,, не отиват за нашето благо ,а поне половината от тези пари са си наши .Те така контролират нашите пари да не отиват за нашето благо ;) Резултата е че ние даже си плащаме за нашите пари например винетки ;)

26

Анонимен

преди 6 месеца

до 24:

Така наречения Брексит ще е "Всичко да се промени така, че да си остане същото" !
С други думи - До преди Брексит, Англия беше с единия крак в ЕС, а с другия вън от ЕС, докато след Брексит, ще е обратното...т.е. Европа ще си има още една Швейцария, която няма да плаща за тарикатлъците на Андрешко !

25

До 26

преди 6 месеца

Хохъл,
земи си един билет от Киев до Гуантанамо еднопосочен, наливай се с ръжена ракия, яж си тройните сандвичи с пилешките кълки бъкано с антибиотици, и оди в Хохлия да воюваш против себе си, против Русия, най-много да попръц...неш от Порошенковия шоколад!
Остави черният хайвер и шампанското за ценителите!

24

До: Циник

преди 6 месеца

От: Ели,
Дали умеят, или не, не мога да споря!
Но е факт, че когато се намеси военизирана и икономически агресивна д-ва в живота на дадена чужда общност, резултатът е един: мизерия, страдание, бедност!
Накрая към 1960 - 1978 оставят едни разрушени общества, раздирани от разпалвани отвън междуетнически конфликти.
Сега какво иска Европа аз да й поема историческата вина към бежанците.
Печалбата за нея, загубата за БГ.
Както ЕС наложи квоти за износ и производство на И. Европа - субсидии сел. с-во!

23

Анонимен

преди 6 месеца

До 22
Ели- рускинята, това дето си написала напълно отговаря за руския Гулаг !

22

V

преди 6 месеца

Оставете ги германските европейски съюзи на Бисмарк .Гледайте кви ги вършат нобелистите.Нобелова награда щото гравитационните вълни се обединявали .ха ха ха Ми то това е очевидно .Колко е гравитацията на един атом и колко е на Земята ??? Нобелови награди за очевидни работи ;) Има модели на сблъсък на галактики направени от ,,УЧЕНИТЕ,, очевидно е че са сгрешени .Тия са по ма.лоумни от малко дете ;)

21

Анонимен

преди 6 месеца

До 21
Експерт:
Решение за Брексит - Мораториум !
..

А жълти жилетки да почукат под прозореца на 100 годишнота бабе, искаш ли?
тва да не ти е бг и раССия, къде се гласува до получаване на "правилният" резултат!

не забравяй, че бабето вече е пуснало за сечене нова монета, послучай излизането! дали бабето прави нещо случайно?
брекзит ще има!

20

Циник до Ели

преди 6 месеца

Не мога да споделя жалостта ти към африканските диваци! В ЮАР им върнаха свободата - но най-доброто което направиха е - да се самоизбиват и размножават безконтролно.В белгийско Конго - само за 20 год. оставената им железопътна мрежа беше занемарена и унищожена след като си тръгнаха лошите колонизатори...в Нигерия се шири Боку Харам ... из цяла освободена Африка - кланета и мизерия. Африканците друго не умеят!

19

Ели

преди 6 месеца

Няма никаква ирония, има справедливост и възмедие.
Не може с векове да воюваш и изтребваш, експлоатираш местното население, за да ползваш ресурсите му, и да не очакваш същото това ограбено население да не търси по-добър живот.
Ако САЩ, Британия, Франция не бяха водели войни, цветни революции в Африка и Б. Изток, нямаше да напират към Европа. Самата Европа чувства вина, но иска всички да я плащат - цинизъм.
България с какво е експлоатирала Африка, че да й натрапват бежанци?
А И. Е-па и пазарите й

18

Анонимен

преди 6 месеца

Експерт:
Решение за Брексит - Мораториум !

17

Ели

преди 6 месеца

Тъй, тъй, който си е бил Колония, унищожил е местният поминък, традиции и живот да си ги гледа, да си ги рани и да им плаща репарации. В крайна сметка великият Запад забогатя именно от Колониите си... и културно от разграбването на Византийската империя. Та който е крал чужди ресурси да си плаща. Но не мога да разбера защо държави като БГ, които не са били грабители, трябва да приемат последствията на експлоататорска Европа - бежанци.
Рано или късно, но Възмездието се стоварва върху агресорите.

16

Циник до Ф.С.Б.

преди 6 месеца

Точно колега!
Африканците , Пакистанци, Индийци с британски паспорт видяха гладните тълпи в лагера "Джунглата" край Кале.... и решиха, че не могат да делят социалните си с "оригиналните зулуси" от Нигерия, Судан, Сомалия, Афганистан и Еритрея!

15

Анонимен

преди 6 месеца

"Син седесарски и европейски шут за Британия."
"Това ще е един хубав ден за българската и европейската демокрация."
"С малко, но завинаги ще спечелим победа над Британия"
"Британия си отива, спете спокойно деца!"
"Последен валс, сбогом Британия."

14

Расия

преди 6 месеца

Танковете да влизат! Когда европейците ще се почувстват сигурни и спокойни? Когда ще си празнувате вече спокойно на Коледни базари? Когда ще се разхождате спокойно по центровете на Европейските столици? Никога! Анексия към Руската Федерация! Време е да променим Европа в обща Федерация!