10

Климат

преди 5 години

До 4. --- треперите над една дръвче, а Някои изтребват, ясно е, че за пари - всичките стотици дървета и храсти в цяла Бг 2/ Замазват ви очите с лъжи за истинските причини, които са престъпни 3/ и дървета, и хора дишаме Бял въздух от НаноАлуминий, от радиоактивните Барий и Стронций и мн. др хим, бактериолог. и биологични Отрови 4/ изкуствено се създават условия за притискане към повърхността на автомоб.газове и от мизерната бройка Кюмбета + незначителните промишлени пушеци...

9

Климат

преди 5 години

До 1 - 1/ кога за последен път видяхте здрава, неизсъхнала и неболедуваща елха на над 5 г ??? 2/ Дърветата вечнозелените и храсти масово измират от Кемтрейлисите/Хим.следи 3/ Във Варна на центр.площад са украсили вехнеща елха - старо дърво на над 50 г възраст. 4/ живите елхови горички са на изчезване 5/ ЕС плаща 100 млрд Е / год за тези Промени на климата, за тровенето на дървита, храсти и хора

8

Анонимен

преди 5 години

Тук май някой търговец на елхи цъка минуси на поразия.

7

До 4

преди 5 години

Това е разликата,твоят приятел си купува двъвче с корен и и подсигурява подходяща почва,докато тези по пазарите са полу отрязани дръвчета и забучени в кофа с малко кал в нея.Защо не,като има кой да ги купува ще е така.

6

Анонимен

преди 5 години

Някой геест веганеещ се *** няма ли да организира протест, срещу терора над дръвчетата, които се отглеждат в разсадници, с единствената цел, да бъдат на пазара по Коледа.

5

До 1

преди 5 години

Моят опит е същия. Само първата елхичка (най-негледната) се хвана.Заседихме я на Бистрица в началото на март и следващия март - изненада - елхичката се хванала,само където някой си я припознал и резнал над първите клонки...Втората я заседихме късно и не се хвана,а тратата (голям бял смърч,за който броих към 120лв) и засадих януари изсъхна.Тази година една изкуствена елха от бриколаж и приключвам с въпроса.

4

Анонимен

преди 5 години

Koледа е празник на умствено изостаналите народи. Как очаквате да се развива наука и култура на място, където хората имат акъл колкото да си вземат коледно дръвче и да не се сетят да го поливат.Абе аxмаци, един приятел си купува такива дръвчета всяка година, даже без саксията, само корен е. Слага им специални торове, сади ги в голяма саксия, полива го, колкото децата да се радват на украсено дърво и после бързо го засажда обратно в природата и ВСЯКА година дръвчето му се хваща. Вече има гора!

3

ksarax

преди 5 години

Нашето от миналата година е пред блока и е супер

2

Анонимен

преди 5 години

Отрязани и забодени в пръстта. Корен няма. Само съсипват дръвчетата.

1

Анонимен

преди 5 години

Нито едно не се хвана,три пъти ги садим след Коледа и все същото.не става!