37

France

преди 5 години

Англия просто се връща в състоянието си от преди 19 век - периферия.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Англичаните и целия свят гледат най вече български сеир! Няма нещо с което / в което да не сме се омазали и подхлъзнали! И "спартанците" ще ви трепат майките и бащите защото ви пазят милиционери а не полицаи! Та смеха е за ваша сметка по ваш дирник! Граничната българска ограда пада! Идат гладни мигранти да ви "подобрят" гена, барем сте по малко прости, че в момента едвам се изтрайвате взаимно!

35

Анонимен

преди 5 години

англичаните веднъж се о..аа с референдумасеща да се осерат и с трърдо излизане от ЕСще е голем сеир

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Бой папате вие у страната на *** от силно интегрираните ви сънародници! И още ще папате защото сте шубета и форумни петлета!

33

Алф

преди 5 години

*** той умрял,***..!?

32

Анонимен

преди 5 години

До някои хора долу ще си говорим с вас когато заради брекзит изядете по улиците на Лондон един хубав бой от английска нацистка шпиц команда а като отидете да ревете в полицията вземат че ви депортират с първия самолет защото я честито вече сте с визи а нямате и не знаете че трябва да имате а ако имате гражданство са ви го отнели заради еквивалент на закона за национална идентичност.Междувременно всеки в Европа дърпа чергата към себе си а Европа е куп биещи се държавички а вие сте мобилизирани .

31

Bautubau

преди 5 години

Живея от 19 години в Великобритания и гласувах за излизане от ЕС.Сега ако спретнат още един референдум ще гласувам за излизане без сделка,може да е същото следващите 4-5 години но след това ще е много по-добре отколкото да се гние в ЕС.Великобритания е на път да се прероди в империята която бяха а ЕС всячески се опитва да ги спре... да Живее България!

30

Пенсионер

преди 5 години

До Anonimen 21 Не дей да бъркаш Ердоган с Путин. Ердоган не е предевявал териториални претенции към никой. А Путин ?

29

Да добавя

преди 5 години

Казвах ли ви аз че референдумите не водят до нищо добро ? Глупавите винаги са повече от умните.

28

Гост

преди 5 години

За номер19.Ти не си РусоРоб,защото просто няма такива.Ти си ДжендърПрост е това е модерно.

27

АнонимеН

преди 5 години

ДОГОВОРИХА 4 ГОДИНИ ДА СА ОЩЕ В ЕС НО ЯВНО И ТОВА ИМ Е МАЛКО!!!КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КОЕТО СЕ РЪКОВОДИ ОТ КЕЙТ МИДЪЛТЪН НЕ ДАВА ПЕТ ПАРИ ЗА ВОТА НА НАСЕЛЕНИЕТО!!ПАРЛАМЕНТА ИМ ЦЕЛИЯ Е ЕДИН ПАРАВАН НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО КОЕТО РЕАЛНО УПРАВЛЯВА И Е УПРАВЛЯВАЛО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 300 ГОДИНИ!

26

Анонимен

преди 5 години

Интересно кой ще им купува британските стоки идващи предимно от Азия? Бившите им колонии, които просперираха и са по-платежоспособни ще си внасят директно и така хем ще им е по-евтино, хем те ще си контролират таксите.Голямо ежене и заплахи бяха, но сега ще се прекръстян на Ню Пакоафриканистан. Явно си се радват на величието си сред бивши колонии от третия свят.

25

Анонимен

преди 5 години

Лошото на британците че не са като българите референдум че кво от това не ни интересува какво иска народа пак и резултатите са близки

24

Анонимен

преди 5 години

Е тия аланглета чак сега ли почват да вдяват, че като излязат от ЕС, вече няма да са в ЕС ?

23

Анонимен

преди 5 години

Лондон умира. Британци ми се оплакват, че англичани вече почти няма. Безконтролна миграция. Стотици хиляди мигранти с размерите на град Пловдив заливат острова ВСЯКА ГОДИНА. Ако бяхте англичанин как щяхте да се чувствате? Подменят ви пред очите ви. Английската нация, подобно на българската и всяка друга, се е формирала с хилядолетия. Няма как да замените англичаните с хора от третия свят и да ги наречете англичани. Те не са англичани, както вие никога няма да сте африканци. Това са фактите.

22

Анонимен

преди 5 години

Под глобално село разбирайте: да се разводнят и подменят нациите! Западните нации! Защото най-потърпевши от глобализма са те! Безконтролна миграция и загуба на суверенитет в полза на над национални структури! Да беше жив Троцки, щеше да остане възхитен! Миграционни пактове, "***" конвенции, анулиране на референдуми, лъжедемокрация. Чудесно! По-гадни сте от съветските комунисти! Онези поне не ни подменяха!

21

Anonimen

преди 5 години

нали ви е ясно, че след като са стигнали такава икономика, си имат достатъчно умни хора да ги управляват и да ги измъкнат от блатото. а ние си седим в ЕС на д-то, щото а сме излезли, след 2 нощи на Ердоган аскера може да нощува в София. той си има много вътрешни проблеми и едно присъединяване на територия ще му вдигне имиджа и ще му укрепи властта. справка Сирия

20

пепе ле пю

преди 5 години

Аз съм проруски *** и предпочитал британците да останат.

19

РусоРоб

преди 5 години

И малките деца във Владивосток знаят, че когато един референдум разклаща единството на ЕС или е друг повод другаря Путин доволно да потрива ръце, тогава това е най-демократичния начин хората да изразят волята си. Ако обаче има опасност резултатите да не се харесат на Властелина на евразийските народи - тогава в същия този референдум, на който гласуват същите тези хора, няма нищо демократично, а това е заговор на тъмни сили.

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТака е, умен съм, но ти не си. "Глобално село" дрън-дрън. Либерални лозунги. Това не означава да се откажеш от нацията и от суверенитета си. Няма нормален французин или британец, който да иска държавата му да се превърне в глобално (африканско и арабско) село! Няма нормален човек, който да иска народа му да загуби суверенитета си както се случва сега с нациите в ЕС - налагано тоталитарно от гРобалистите и от НПО-шки като теб! Глобално село искат само емигрантите и комунистите!