14

Държавен служител

преди 5 години

Направо бърнаутнах от спане

13

Анонимен

преди 5 години

Лесно като оберем шефа.

12

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ава мише, то верно, че материала преводен, ама ти дали па освен всичколог си работила нещо друго, та се натегаш?

11

Анонимен

преди 5 години

"Бърнаут как да не "изгорим" на работа?"Лесно. Висим по цял ден във фейсбук и жълти сайтове, не си даваме много зор и няма как да изгорим.

10

Анонимен

преди 5 години

И аз съм така, не мога да се концентрирам, направо ми идва да се гръмна, никакви хапчета не помагат.

9

Тодор Живков

преди 5 години

Срещу бранаут - носете си банани и тоалетна хартия.

8

65

преди 5 години

Дроздстой е името ,и е академик.Чао

7

65

преди 5 години

Ивинявам се за неточноста в името на доцента.Той каза ,че името му е съчетание от иманата на родителите му.Малко странно име ,но какво от това.

6

65

преди 5 години

Това не е статия на Лазарова,а на доц.Дростой .През уикенда в някое от БНТ-тата при Герги Любенов ,той каза тази дума.Сега само нея ще чуваме.

5

Мнение

преди 5 години

Започнете си собствен бизнес, за да не се налага да слугувате на чужди хора...

4

Анонимен

преди 5 години

За да не прегориш работиш колкото ти плащат и помагаш на колегите колкото ти помагат. И се забавляваш колкото можеш повече. По възможност за чужда сметка.

3

Pen

преди 5 години

Ей *** прости , стига сте вкарвали чужди думи в българския език !!Как пък така стана ,че точно журналистите сте най-неграмотни ?

2

Що годе

преди 5 години

приемлив бълвоч в стил "Psychology Today ". Kои бълг. фирми предлагат подобни неща? Ето моите препоръки:1. Не четете депресиращи новини през работно време.2. Ако сте незабележим на работното си място, ще бъдете незабележим и във всеки интернет форум, независимо колко поста за освидетелстване ще пуснете.3. Стресът ви ще намалее значително ако не сте непрекъснато нащрек да не ви хванат, че се забавлявате из нета през работно време.4. Ако искате по-добри отношения с колегите си захвърляте елект

1

дебел депутат

преди 5 години

Ами много лесно...просто не ходите на работа а заплатката върви....ииииии забравих,че вие фцете като не ходите на работа няма и заплатка!В единя случай ще бърнаувате ако ходите а другия ще изпукате гладни като мишоци!Отивам да ям ,че торбуа ми свири като родопска гайда!