27

Bg izmet

преди 5 години

ВАНЕВИ ЩЕ СПАСЯТ БОРИСОВ.ДА МУ МИСЛИ БГ СПЕЦОВЕ

26

татул

преди 5 години

Да.Бритите удариха стената и сега щеразпределят болката.Може да не е чрезвойна,а чрез изгубени в банковиятпревод.На Борисов няма да дадът въз-можност ,да шикалкави.Цените се вдигат.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Ами много просто - ние не сме Англия. Това е разсъждението.И макар че Англия рита жестоко ЕС по *** ще й се размине.Това да не си ти - малка бивша соц държава с никаква възможност за влияние.То е като в модния бранш - може да е кьопаво но е марка.Така че Англия ще си развява коня както си иска, а за нас изобщо не става въпрос. Нямаме ресурси и възможности за да се ежим много.И сами на всичко отгоре. Видя какво стана със закона Макрон. Бяхме много, останахме двама. Така че...

24

Анонимен

преди 5 години

На пролет европарламента ще бъде залят от националисти. Одобрението на Макрон е 18 процента... Британия няма да е единствената която напуска. Направете референдум във всяка страна и ще останете шокирани от резултатите. Затова никога няма да чуете за друг референдум в "демократичния" ЕС. Поне докато не дойдат правилни хора. Времето на либералите изтича. Доказаха не веднъж некомпетентността си. Време е за истински мъже от традиционни семейства. Стига повече бездетни баби и бабоeбци.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Англия има АВОАРИ / КИНТИ / БЕНДЖАМИНИ / ЗЛАТО защото е крала но също така е дала една велика и прогресивна култура! Точно тази истинска култура липсва на повечето българи и за това се заменя с кражба и наглост за егото на някой докато английската кражба е била в повечето случаи за развитието на империята. Все още българите сме паталогично феодално племе в 21ви век!

22

Анонимен

преди 5 години

До татул 19което някой ще плащаСъдейки по историята България винаги е плащала много скъпо, но коя "българия"?? Тази която се характеризира с понятието "български народ" - винаги измъчех и потъпкан! Онази "българия" депутатската няма да плати и стотинка!

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Англия няма колонии, но има влияние. Все пак глава на държавата в Австралия и Канада е британския монарх. Британия е демокрация и хората имат право да решат съдбата на страната си. И те го направиха. Няма за какво ЕС да им отмъщава. ЕС уж е демократичен съюз, но никой не е избирал чиновника Юнкер. Никой не е питал хората дали искат пакта за миграцията. ЕС си е направо диктатура. В ЕС се случва каквото Германия/Франция кажат, неслучайно Макрон ни прецака тираджиите.

20

Анонимен

преди 5 години

Едни плочки не можем да наредим като хората за да ни е хубава столицата но за английския брексит се кахърим! Ох потурковци.........

19

татул

преди 5 години

С тази олигофренска клоунада,къдетони заливат ежечасно,явно се подготвянякакво мазало, което някой ще плаща.Ако е така ,помията ще се бърше доставреме,на добра цена.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Е не сте с много "пастет" в тази територия българска, вижда се контрастно и ясно! Явно чистия въздух ви друса и подтиква към психози!

17

Анонимен

преди 5 години

Защо не коментирате българския паталогичен КЛЕКСИТ който ни смазва вече 75 години?! Как по точно ще ви згрее политиката на Англия и нейните предпочитания не ми е ясно! Ще видите че Англия пак ще се оправи без много "копане"!

16

Анонимен

преди 5 години

Велика била британията. Мммм да щото другите са глупа.ци и оставят "великите" да продължат да се играят на велики. Европа няма твърда ясна точна политика. Европа има меки китки за управници които не си заслужават заплатите. Иначе британията щеше да разбере в кой век е планетата. Твърд за отровителите

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Въобще, покрай този брекзит се говорят много и излишни приказки Англия ще излезе от ЕС без проблеми, никой няма да я спре.Въпросът обаче е друг. Откъде накъде тази държава ще продължава да живее с илюзията че каквото и да направи ще й се разминава?дали не си мислят че живеят в свят, който е само техен?Но на мен ми е ясно защо се получава така.Защото европейците са мекушави.Трябва да пипат твърдо но няма да го направят.Грешка.А Англия вече няма колонии. Нека не го забравя.

14

Анонимен

преди 5 години

Компотаджиите от Компотия злобеят което значи че загиват и дълбоко в себе си го усещат! Ама на Англия се присмиват, а малко акъл!

13

Само да поясня...

преди 5 години

Хелън Матюс - или Елена Матеева от Казанлък е моята любима! Пия по 16 бири - минимум на ден и и създавам проблеми..Тя е прекрасно двукрако и все още ме търпи и понася...

12

Анонимен

преди 5 години

До 9А България от кой е зависима? А България смее ли да изрази мнение пред САЩ? И "като" е зависима от САЩ нещо да и пречи освен на тебе, компотьо!

11

Анонимен

преди 5 години

До 9Ако САЩ искат да разпаднат евролиберaсткия *** колхоз, мога само да им стискам палци. Но честно казано и без чужда помощ ЕС ще се разпадне защото е недемократичен и нехае спрямо истинските проблеми на хората. В ЕП са се събрали банда извратеняци, живеещи в утопия и много от тях са финансирани от Сoрос (Ги Верхонстад). Кой нормален ще покани 3 милиона бежанци? Кой нормален ще призовава да не се стреля по терористи, че не било хуманно? Тези комунисти са по-стпашни от съветските.

10

Анонимен

преди 5 години

Просто не искат да ги управляват онези, които победиха в две световни войни. Британия е свикнала да управлява, а не да я управляват. За тях е огромно унижение немците да им диктуват правилата на играта. Да си го кажем честно, Германия ръководи ЕС. Меркел дори не попита останалите страни искат ли бежанци, искат ли СП2, тя налага политиките на континентя.. Пък и ЕС е тотално дискредитиран в лицето на много хора. Поредния опит на французи и немци за европейска хегемония.

9

До 3

преди 5 години

"Свободата е безценна "Само че британията не е независима напротив много е зависима от С А Щ. На САЩ им трябва разбит и слаб Европейски съюз. Невидимата ръка на САЩ в Европа е бритЪнията. Трябва да бъдат изхвърлени показно, да се даде пример не само на другите страни в Европа но и на САЩ. Да разбират краварите че с Европейския съюз не може да се играят

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Ще ти се ама ще си останеш с напуканите буркани и множество костилки в устата! България е като ветропоказател и няма осанката и твърдоста на Англия та да претендира за позиция относно брексита!