148

Бен Ган

преди 5 години

Тук се визира заплаха от Русия. Няма да коментирам спорните технически показатели на видовете самолети. Но искам да попитам, какви трябва да са тези наши самолети, които да победят в съотношение 1 към няколко стотин?

147

Анонимен

преди 5 години

F16 правилния изборФатмаков щеше повече да се дува на Грипена, но основното занимание на самолетите е да си ги джиткат неговите авери. Дано в бой не влизат никога щото не ми се мисли!

146

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименТи си ТЕЖКО БОЛЕН, момче. Сега какво, Швеция е руска колония, Европа е руска колония и само МАТУШКА САЩ ще ни спаси?;))) Лошото е, че такива като тебе, завършват висше образование;)))

145

Анонимен

преди 5 години

До Гробокопач"Грипен" е един много добър--икономически и експлоатационно - безспорно! това е факт! но по ттх , грипен c/d е по-слаб от ф-16V, а и има радар от старото поколение.

144

Анонимен

преди 5 години

До Гробокопач"Нъли това, искахте? Европа! Ето, Европа;))) Сега, вие, може да искате Европа д абъде заменена с Америка, може би?"Който мисли за своята сигурност ще избере това което е най-долото да го защити от руския враг. Който мисли за Русия ще иска европейски Грипени както му подсказват началниците от Русия.

143

V

преди 5 години

Раптора не е лош самолет ,но може да се направи много по незабелижим и малко по височинен .За да контролира раптора .За този самолет дори реактивен двигатен не е необходим .Реактива е много горещ и свети от далеко и издава позицията .За такова оръжие няма да са необходими големи инвестиции ,а и най вероятно и от пилот няма да има нужда .Раптора няма да има шанс .Ако е на водород този самолет ще сваля раптора от около 50 км. без да ползва скъпи ракети .Разстоянието зависи от височината.

142

Гробокопач

преди 5 години

До тонкатаНе, Тонче, мисли за много по-скоро, не за след 3 години. Колкото до смачкването, това е хубава мечта, надъхвай се, млад си, амбицията да мачкаш те тресе. Гледай само, живота, да не те смачка, другарю;)))

141

аз

преди 5 години

така ли ти заповядаха началниците?

140

Анонимен

преди 5 години

Само Ф16 това ще докара до истерия дребното диктаторче.

139

СТРАНДЖАТА!

преди 5 години

Аз съм платен ***.Признавам си,че ми плащат да възхвалявам Бойко.Не мога повече да живея така.Съвеста ми заговори и искам българския народ да разбере истината за мен.Не мога да се гледам в огледалото от срам.Не мога да спя и сънувам кошмари.Това е истината за мен.Простете ми ако можете!Нека народа ме съди!Простете ми!

138

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименЗащо тези дето не искат САЩ, да са бълагромразци? "Грипен" е един много добър самолет;))) и плюс това е европейски;))) Нъли това, искахте? Европа! Ето, Европа;))) Сега, вие, може да искате Европа д абъде заменена с Америка, може би?;))) Г-да, тогава вие сте ТЕЖКО БОЛНИ!

137

Анонимен

преди 5 години

Какво да обърна? Ей тука тая табуретка до мене я обръщам. Борисов длед 3 седмици набра кураж в много мека пухена форма да порицае руските бандити за пиратското нападение В МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ на украински кораби с употреба на оръжие.

136

F16

преди 5 години

F16 правилния избор

135

Анонимен

преди 5 години

137 Ф22 РАПТОР Е ХИЩНИК ЗА РУСКИТЕ ЩАЙГИ, ПИТАЙ " БРАТОЧКИТЕ" ОТ ВАГНЕР ЗА НОЩТТА НА 8 СРЕЩУ 9 ФЕВРУАРИ 2018 Г ПРОВИНЦИЯ ДЕР- АЗОР ( СИРИЯ) ОЩЕ СА ИМ ПЪЛНИ ПАМПЕРСИТЕ

134

анонимен

преди 5 години

до Василев странджатаКойто гроб другимо пожелава, в гроб да легне.

133

Анонимен

преди 5 години

Заради Б.Б много хора закриха бизнеса си,а други го изнесоха в чужбина.Той заплашва бизнеса и изнудва собствениците за пари всеки месец.Хора,събудете се!Б.Б. ограбва държавата и рекетира народа си.Свалете го от власт!Омръзна ни!Долу Б.Б.!Рекетьор и измамник и най-вече крадец!

132

анонимен

преди 5 години

Тиква е от женски род.Екстремиста е прав за Нинова.

131

Анонимен

преди 5 години

като стана на въпрос за ф-16 V и гледам, че българомразците, т.е. феновете на анексията - скочиха като ужилени, но иначе с 2 ръце са за грипенчето, което не е лошо самолетче, но новият модел, който имат е по-добър от предлагания.обаче спомене ли се за ф-16V и полудяват... )

130

Гробокопач

преди 5 години

До Анонимен"Ф22 РАПТОР". Иииииии, мноо яко звучи тва "Раптор";))) Дава чувство за превъзходство и гордост!

129

Василев СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Гроб за Борисоф и целия герб