168

ТЪРГОВЦИТЕ В СТОКОВ

преди 5 години

ТЪРГОВЦИТЕ В СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ НЕ ИЗДАВАТ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ

167

Абрееее

преди 5 години

Бойче с тия 10 изтребителя, където ще ги копуват данъкоплатците, не се води война и срещу някоя малка град-държава. Стават само за минимална охрана, а Бойко по добре да не споменава война.

166

Анонимен

преди 5 години

БСП и ДПС да се връщат!

165

Курника

преди 5 години

Бърза да пазарува,че скоро има среща с господарят си от краварника.обяснения ще дава.

164

Кви Грипени и Ф-ки?

преди 5 години

Няма спор че най-добрите самолети в света са руските санкционни самолети..... за скрап.

163

Анонимен

преди 5 години

Махайте се заедно с фалшивите ОП,да идва ген.Радев,че ни писна от вашата диктатура и терор! Обърнахте държавата на концлагер!

162

6йгии6йклл

преди 5 години

Нека купим ретро изтребителите Ф16, че да цункаме краварите от зад

161

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 169Голяма е ползата от Русия за 73 години тотален обир с три фалита и 100000 убити българи. Те това ти е ползата от Русия.

160

Анонимен

преди 5 години

От Русия само полза сме имали. От Запада само подкрепа на Турция и отнемане на територии. Освободиха и Македония от Сърбия през 1944 година. И сега има независима от Сърбия Македония. Иначе, сега сърбите щяха да викат : Македония е Сърбия, както казват за Косово.

159

Анонимен

преди 5 години

Борисов, закъсняваш с превода от 240 милиона за "ремонт" на 3 броя Миг от братята на БСП-Атака-ВМРО. Путин ще ти дърпа ушите, на него му трабват парите а за ремонта забрави.

158

jvg

преди 5 години

И кой точно трябва да победим в бой последен? Бъдещето принадлежи на големите, а те са няколко, ние не сме от тях, шанса ни е в умела дипломация, ама с тия кадри /георг някой си, тъпнята захариева и т.н./ такава няма как да проведем. Що се отнася до въоръжение и армия, поне според мен, като опита ми е само казармен, трябва да залагаме на високотехнологична ПВО, изграждане на отбранителни линии по границите и относително малка, но перфектно обучена и въоръжена армия.

157

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачСя, радара;))) Радара се сменя и другите ТТ данни се сменят;))) -радара не може да се смени предполагам, иначе щяха да го пишат в офертата. Новият тип радар е на новият им модел, който вече е "друга бира"мен ако питаш, аз по принцип съм за читаво пво ... ама "патриотите" са куци, а пъс с-400 - никой не го е виждал какво прави на практика, освен на анимации в тубата ))така, че единственото "читаво и проверено" са ф-16 с новия радар за контакт с ф35 и кораба майка... ))

156

Анонимен

преди 5 години

Забравяте, че при предишния търг Грипен бяха единствените НОВИ самолети.

155

Анонимен

преди 5 години

Добре, че са Тиква и Цецо да ни кажат, кои са най-добрите самолети. Пожарникар и дипломант на училище за бавноразвиващи се определят какво да се случва в държавата.ТО САМО ТАКИВА БЕЗМОЗЪЧНИ МОГАТ ДА ИМ ЛЯГАТ НА ЯНКИТЕ.

154

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименАнонимен, вече знаем,ч е можеш да правиш копи/пейст! (Отличен 6) А, друго, можеш ли?;)))

153

Анонимен

преди 5 години

До Гробокопач"Нъли това, искахте? Европа! Ето, Европа;))) Сега, вие, може да искате Европа д абъде заменена с Америка, може би?"Който мисли за своята сигурност ще избере това което е най-доброто да го защити от коварния руски враг. А че Ф16 е най-доброто си личи по неспирното руско и русофилско грухтяне срещу него.Който мисли за Русия ще иска европейски Грипени както му подсказват началниците от Кремъл, поради невъзможност да си пробутат руските разплетени дамаджани Су и Миг на натовска БГ

152

Гробокопач

преди 5 години

До Анонимен"десният вот". Няколко батальона празни тенджери от София;))) и Спас Амфората от Пловдив;)))

151

Гробокопач

преди 5 години

До Бен ГанТрябва да имаме поне 200 нови самолета, за да окажем някаква съпротива и д анамалим броят на пораженията.За да стане това, "икономиката" на България, трябва да мине на военни релси;)))

150

Анонимен

преди 5 години

Ф16V и поне една военно морска база на САЩ край Варна! Иначе Бойко ще гледа ДЕСНИЯ ВОТ КОЙТО 8 ГОДИНИ ГО ДЪРЖИ НАЧЕЛО НА БГ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН! ДААААА БГ НАРОДА Е " РУСОФИЛСКИ" АМА ДРУГ ПЪТ!

149

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименСя, радара;))) Радара се сменя и другите ТТ данни се сменят;))) Кой по-слаб, по-силен се мери в реален въздушен бой;))) Теорията си е теория, но на практика, всичко се случва;)))